Costuri uriașe la utilități pentru Spitalul Municipal Câmpina. Peste 200.000 lei pe lună, numai factura la gaze!

Actualitate (Categoria articolului)

În primele luni ale acestui an, odată cu majorarea tarifului la gaze și energie, cu toții am resimțit povara unor facturi uriașe. La cât se ridică o factură pentru gaze la o instituție mare cum este Spitalul Municipal Câmpina, aceasta a fost unul dintre subiectele emisiunii cu managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu.

”De la 70.000 lei factura la gaze pe lună, în lunile de iarnă am plătit peste 200.000 lei. Deci, o creștere de trei ori... Este cam mult și nu prea găsim loc în buget, dar facturile la utilități trebuie plătite și probabil că pe parcurs vor exista mecanisme de reglementare din mers a acestor tulburări de prețuri, dar până atunci avem și această sabie deasupra capului”, a spus dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina.
În cursul zilei de duminică veți avea posibilitatea să urmăriți integral emisiunea cu dr. Călin Tiu, emisiune în cadrul căreia am discutat despre activitatea spitalului la două săptămâni după reluarea activității pentru toate categoriile de pacienți, covid și non-covid.

2124 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2452 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

657 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

662 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.