CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Costuri uriașe la utilități pentru Spitalul Municipal Câmpina. Peste 200.000 lei pe lună, numai factura la gaze!

- Actualitate -

Costuri uriașe la utilități pentru Spitalul Municipal Câmpina. Peste 200.000 lei pe lună, numai factura la gaze!

În primele luni ale acestui an, odată cu majorarea tarifului la gaze și energie, cu toții am resimțit povara unor facturi uriașe. La cât se ridică o factură pentru gaze la o instituție mare cum este Spitalul Municipal Câmpina, aceasta a fost unul dintre subiectele emisiunii cu managerul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Călin Tiu.

”De la 70.000 lei factura la gaze pe lună, în lunile de iarnă am plătit peste 200.000 lei. Deci, o creștere de trei ori... Este cam mult și nu prea găsim loc în buget, dar facturile la utilități trebuie plătite și probabil că pe parcurs vor exista mecanisme de reglementare din mers a acestor tulburări de prețuri, dar până atunci avem și această sabie deasupra capului”, a spus dr. Călin Tiu, managerul Spitalului Municipal Câmpina.
În cursul zilei de duminică veți avea posibilitatea să urmăriți integral emisiunea cu dr. Călin Tiu, emisiune în cadrul căreia am discutat despre activitatea spitalului la două săptămâni după reluarea activității pentru toate categoriile de pacienți, covid și non-covid.


14 May 2022 20:17 2627 vizualizari


Comentarii


19 vizualizari 19 Jun 2024 10:11 810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

810 locuri disponibile în liceele câmpinene pentru admiterea 2024

Liceele câmpinene pun în acest an la dispoziția absolvenților de clasa a VIII-a, în total, 810 locuri din care: 644 locuri la învățământul de zi, 140 locuri la învățământul profesional de stat cu durata de trei ani și 26 locuri la învățământul dual.

citeste mai mult
294 vizualizari 19 Jun 2024 06:23 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
899 vizualizari 18 Jun 2024 19:54 Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Primim de la cititori. Coșurile de gunoi din fața magazinului Carrefour, după o zi plină a celor care vând cireșe, ciuperci și... ce mai vând ei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini realizate duminică după-amiază în fața Complexului Comercial Carrefour, din centrul municipiului Câmpina.

citeste mai mult
2099 vizualizari 17 Jun 2024 16:39 Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Primim de la cititorii din Telega. Cum arată în mileniul III un drum din Melicești, Telega, Europa

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis mai multe imagini realizate pe un drum din satul Melicești, comuna Telega, din Europa mileniului III.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV