Asociația Părinților de la CNNG a premiat elevi cu rezultate bune la școală și cu o activitate extrașcolară deosebită

Social (Categoria articolului)

La Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a avut loc ieri un eveniment special, de suflet, atât pentru elevi, cât și pentru profesorii lor. Mai întâi, Asociația Părinților de la CNNG a acordat mai multe premii speciale și o bursă de merit, apoi a urmat un spectacol de Crăciun susținut de elevii din cadrul liceului. Emoționant a fost faptul că la eveniment au participat foste cadre didactice ale Colegiului, profesori care și-au desfășurat zeci de ani activitatea la "Grigorescu", iar acum sunt la pensie.

La CNNG sunt foarte mulți elevi buni și foarte buni. Este destul de greu să faci o selecție pentru acordarea unor premii. Asociația Părinților a ales, totuși, 10 elevi cărora le-a acordat premii pentru rezultatele foarte bune la învățătură, dar mai ales pentru o activitate extrașcolară deosebită. De asemenea, au fost acordate două premii speciale elevelor care s-au ocupat de organizarea Balului Bobocilor 2015, un eveniment cu adevărat extraordinar. Toate premiile au fost în bani. Nu în cele din urmă, a fost acordată și o bursă de merit de 400 lei unui elev care are rezultate foarte bune la învățătură, dar o situație materială destul de grea acasă. Premiile au fost înmânate elevilor de Monica Clinciu, membru în Consiliul Director al Asociației Părinților de la Colegiul "Grigorescu".

7866 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

2053 vizualizari
22 ian. 2022 12:42

Fabuloasele povești ale unor câmpineni (poate) mai puțin cunoscuți - dirijorul și compozitorul Gheorghe Danga

V-am prezentat de-a lungul acestui serial povești - unele, extraordinare - ale unor câmpineni mai puțin cunoscuți. Și am inclus în categoria ”câmpineni” atât oameni care s-au născut aici, cât și oameni de prin alte părți, pe care viața i-a adus la Câmpina și care și-au lăsat o amprentă puternică asupra acestor locuri. În această din urmă categorie se încadrează și unul dintre cei mai mari dirijori și compozitori români din prima jumătate a secolului trecut - Gheorghe Danga.

3499 vizualizari
21 ian. 2022 12:32

Lecție de istorie locală, predată elevilor de profesorii de la Liceul Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina

1 comentarii

O idee frumoasă și benefică pentru elevii Liceului Tehnologic "Constantin Istrati" din Câmpina - o lecție de istorie locală, predată de două cadre didactice, nu la clasă, ci chiar pe teren, în două locații care merită cunoscute. Nu există manuale de istorie locală, iar inițiativa profesorilor Ofelia Negoiță și Nicolae Geantă este de lăudat și de urmat, cu atât mai mult cu cât Câmpina are o istorie bogată și interesantă.

Alte stiri recente

175 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1274 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.