Asociația Părinților de la CNNG a premiat elevi cu rezultate bune la școală și cu o activitate extrașcolară deosebită

Social (Categoria articolului)

La Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a avut loc ieri un eveniment special, de suflet, atât pentru elevi, cât și pentru profesorii lor. Mai întâi, Asociația Părinților de la CNNG a acordat mai multe premii speciale și o bursă de merit, apoi a urmat un spectacol de Crăciun susținut de elevii din cadrul liceului. Emoționant a fost faptul că la eveniment au participat foste cadre didactice ale Colegiului, profesori care și-au desfășurat zeci de ani activitatea la "Grigorescu", iar acum sunt la pensie.

La CNNG sunt foarte mulți elevi buni și foarte buni. Este destul de greu să faci o selecție pentru acordarea unor premii. Asociația Părinților a ales, totuși, 10 elevi cărora le-a acordat premii pentru rezultatele foarte bune la învățătură, dar mai ales pentru o activitate extrașcolară deosebită. De asemenea, au fost acordate două premii speciale elevelor care s-au ocupat de organizarea Balului Bobocilor 2015, un eveniment cu adevărat extraordinar. Toate premiile au fost în bani. Nu în cele din urmă, a fost acordată și o bursă de merit de 400 lei unui elev care are rezultate foarte bune la învățătură, dar o situație materială destul de grea acasă. Premiile au fost înmânate elevilor de Monica Clinciu, membru în Consiliul Director al Asociației Părinților de la Colegiul "Grigorescu".

8445 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1598 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

809 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

1698 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1448 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.