Pregătiri pentru marea inaugurare la Centrul de Informare Turistică

Actualitate (Categoria articolului)

Centrul de Informare și Promovare Turistică din Câmpina este gata. La mai bine de șapte luni de când s-a dat ordinul de începere a lucrărilor, putem spune că, în sfârșit, investiția este gata. Recent a avut loc recepția finală, iar acum se fac pregătirile pentru inaugurare. Se va tăia, probabil, și o panglică. Poate se vor rosti și niște discursuri. S-ar putea să nu lipsească nici aplauzele. Dar gustul amar tot va rămâne.

De ce acest gust amar? Pentru că a fost nevoie de peste șapte luni să fie finalizat acest Centru Turistic, o investiție începută cu fonduri europene și terminată cu bani de la bugetul local. Pentru că firma constructoare nu a fost în stare să termine acest centru/chioșc până la 23 noiembrie 2015, așa cum prevedea contractul și nici măcar până la 31 decembrie 2015, astfel încât Câmpina să nu piardă o parte din fondurile europene și să fie nevoită să finanțeze lucrările cu 90.000 lei de la bugetul local. Știți cât a costat în total acest chioșc? 372.000 lei fără TVA, adică aproape 4 miliarde lei vechi. Iar la suma asta, să nu-l termini în șapte luni, noi considerăm că e chiar o rușine. 
Din momentul inaugurării pe care o pregătește administrația locală, toate problemele de la această investiție vor fi de domeniul trecutului. De răspuns, nu va răspunde nimeni pentru întârzieri și pentru banii alocați din banii câmpinenilor la un proiect european nefinalizat la timp. În pliantele electorale se va bifa încă o realizare, iar în discursuri se va da din nou vina pe presa cea rea care caută peste tot "nod în papură". Noi sperăm, totuși, că acest Centru Turistic își va dovedi utilitatea. Nu de alta, dar nu vrem să fim scoși vinovați și pentru că faptul că nu vin turiști la Câmpina.

4445 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mario 18.02.2016 10:51 Încă o mare bătaie de joc marca Tiseanu!

Actualitate

4551 vizualizari
12 aug. 2020 19:15

Valea Doftanei a primit din Fondul de Intervenție al Guvernului peste 21 milioane lei pentru combaterea alunecărilor de teren

2 comentarii

21.393.000 lei este suma pe care comuna Valea Doftanei a primit-o de la Guvernul României, din Fondul de Intervenție, pentru combaterea efectelor calamităților naturale, o sumă uriașă pentru comunitatea de aici, cu mult peste orice alte fonduri obținute pe acest segment de la nivel guvernamental în toată istoria localității, o sumă care este de trei ori mai mare decât bugetul total al comunei Valea Doftanei din acest an.

5043 vizualizari
11 aug. 2020 19:55

La Valea Doftanei, camparea cu corturi și rulote este strict interzisă

1 comentarii

Valea Doftanei este una dintre puținele zone ale județului care reușește să păstreze un cadru natural de o frumusețe rară, numărul turiștilor fiind destul de limitat, ceea ce contribuie la mai multă liniște, un aer mai curat, un mediu mai sănătos. Mai mult, administrația locală din Valea Doftanei a decis interzicerea campării (corturi, rulote) pe teritoriul comunei, iar primarul Lucian Vileford Costea ne explică de ce s-a luat această măsură.

Alte stiri recente

975 vizualizari
14 aug. 2020 21:12

Dosarul candidatului independent Alin Moldoveanu, înregistrat astăzi la Biroul Electoral Câmpina

Candidatul independent la funcția de primar al municipiului Câmpina, Ioan Alin Moldoveanu, și-a depus astăzi dosarul la Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina. Alin Moldoveanu a venit singur la Biroul Electoral, dar foarte sigur pe el și foarte optimist în privința rezultatelor alegerilor locale din 27 septembrie.

2061 vizualizari
14 aug. 2020 17:11

Alianța PNL-USR-PLUS a depus la BEC dosarele candidaților. "Suntem o forță și vom câștiga alegerile pentru Primăria și Consiliul Local Câmpina!"

La Biroul Electoral de Circumscripție Câmpina au depus astăzi dosarele cu candidaturile pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 reprezentanții Alianței PNL-USR-PLUS. Alături de Cătălin Florescu, candidatul pentru Primăria Câmpina, s-au aflat președintele PNL Prahova, senatorul Iulian Dumitrescu - candidat la președinția Consiliului Județean, președintele USR Prahova - Mihai Polițeanu, Andrei Lupu - membru în Biroul Național al PLUS, deputatul PNL Răzvan Prișcă, primarul Horia Tiseanu, o parte din candidații la Consiliul Local Câmpina.