Pregătiri pentru marea inaugurare la Centrul de Informare Turistică

Actualitate (Categoria articolului)

Centrul de Informare și Promovare Turistică din Câmpina este gata. La mai bine de șapte luni de când s-a dat ordinul de începere a lucrărilor, putem spune că, în sfârșit, investiția este gata. Recent a avut loc recepția finală, iar acum se fac pregătirile pentru inaugurare. Se va tăia, probabil, și o panglică. Poate se vor rosti și niște discursuri. S-ar putea să nu lipsească nici aplauzele. Dar gustul amar tot va rămâne.

De ce acest gust amar? Pentru că a fost nevoie de peste șapte luni să fie finalizat acest Centru Turistic, o investiție începută cu fonduri europene și terminată cu bani de la bugetul local. Pentru că firma constructoare nu a fost în stare să termine acest centru/chioșc până la 23 noiembrie 2015, așa cum prevedea contractul și nici măcar până la 31 decembrie 2015, astfel încât Câmpina să nu piardă o parte din fondurile europene și să fie nevoită să finanțeze lucrările cu 90.000 lei de la bugetul local. Știți cât a costat în total acest chioșc? 372.000 lei fără TVA, adică aproape 4 miliarde lei vechi. Iar la suma asta, să nu-l termini în șapte luni, noi considerăm că e chiar o rușine. 
Din momentul inaugurării pe care o pregătește administrația locală, toate problemele de la această investiție vor fi de domeniul trecutului. De răspuns, nu va răspunde nimeni pentru întârzieri și pentru banii alocați din banii câmpinenilor la un proiect european nefinalizat la timp. În pliantele electorale se va bifa încă o realizare, iar în discursuri se va da din nou vina pe presa cea rea care caută peste tot "nod în papură". Noi sperăm, totuși, că acest Centru Turistic își va dovedi utilitatea. Nu de alta, dar nu vrem să fim scoși vinovați și pentru că faptul că nu vin turiști la Câmpina.

5066 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mario 18.02.2016 10:51 Încă o mare bătaie de joc marca Tiseanu!

Actualitate

317 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1240 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

392 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1350 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.