CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Circuit Dubai – Abu Dhabi, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

- Turism -

Circuit Dubai – Abu Dhabi, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Dubai, fabulosul oraș din Emiratele Arabe Unite, atrage tot mai mulți turiști, inclusiv din România, în urma investițiilor puternice de aici, Dubai arătând ca o adevărată metropolă a viitorului, unde se întrepătrund poveștilor științifio-fantastice cu cele ale Șeherezadei sau din ”1001 de nopți”. Agenția Teron Intertur Câmpina a lansat câteva oferte extrem de tentante, una dintre acestea fiind circuitul Dubai – Abu Dhabi, care își va garanta o vacanță de vis în Dubai, perla din coroana Emiratelor.

Circuitul Dubai – Abu Dhabi oferit de Agenția Teron Intertur Câmpina are date de plecare începând din 4 martie anul viitor și până pe 30 septembrie 2020. Iată și cum arată programul unui astfel de circuit, în care veți avea posibilitatea să descoperiți cele mai moderne puncte din Dubai și Abu Dhabi, dar și locurile legendare ale istorie locale:
Ziua 1. București – Dubai
Plecarea din București și sosirea în Dubai, unde veți fi aștetptat la aeroport de ghid, care vă va însoți în transferul la hotelul unde veți fi cazat în următoarele patru nopți.
Ziua a 2-a. Dubai
După micul-dejun, urmează o excursie de o jumătate de zi pentru a descoperi Dubaiul modern – Palm Jumeirah – considerată a opta minune a lumii, și Dubai Marina. Opțional – Burj Khalifa, unde la etajul 124 există o punte de observație, în zonă aflându-se și celebrul Dubai Mall, dar și una dintre cele mai spectaculoase fântâni din lume.
Ziua a 3-a. Dubai – Abu Dhabi
După micul-dejun, dacă ai fost fascinat de prima zi în Dubai poți descpri și alte puncte celebre ale acestui oraș pe cont propriu sau poți alege arianta unei excursii opționale la Abu Dhabi, unde vei descoperi grandioasa Moschee Albă, considerată una dintre cele mai mari din lume, Piața Cannon, cu teme simbolice  inspirate din obiceiurile locale, Corniche, cu vederi splendide asupra lniei zgârie-norilor, și satul Heritage, unde vei descoperi un sat tradițional. Seara, la întoarcerea în Dubai, croazieră pe un dhow tradițional, cu cina inclusă.
Ziua a 4-a. Dubaiul tradițional
După micul-dejun, ai posibilitatea să descoperi ale colțuri fascinante din Dubai pe cont propriu sau poți alege o excursie opțională, care va cuprinde Moscheea Jumeirah, fortul Al Fahidi, Muzeul orașului, plimbare cu abra (barcă tradițională), bazaru l cu mirodenii și bijuterii. De asemenea, spre seară aveți posibilitatea unei alte excursii opționale – safari în deșert cu cină tradițională într-un camping beduin, din care nu vor lipsi dansatoarele din buric pe ritmuri arăbești, dar și carne pe grătar sub cerul înstelat.
Ziua a 5-a. Sharjah – Ajman
După micul-dejun, părăsim Dubai și mergem la Sharjah – un oraș tradițional, plin cu fructe, cu artefacte fascinante, cu o piață de covoare și produse din piele. Apoi, drumul continuă la Ajman, unde se vizitează Palatul de Ruler Fort Ajman. Spre seară, se ajunge la Ras al Khaimah, cu cazare la un hotel situat pe plajă.
Ziua a 6-a. Ras al Khaimah
Ziua este dedicată relaxării, având ocazia să vă odihniți și să vă detsindeți pe una dintre cele mai frumoase și apreciate plaje din emirat.
Ziua a 7-a. Ras al Khaimah – Dubai – București
Transfer la aeroport și zborul spre casă, Dubai – București.
Tarife începând de la 299 euro/persoană.

Servicii incluse: zbor dus întors București – Dubai, cu bagaj de cală și de mână; transfer aeroport – hotel – aeroport; ghid vorbitor de limba română; cazare 6 nopți la hotel de 4 și 5 stele; mic-dejun tip bufet; transportul la obiectivele turistice din program; tur oraș Dubai; tur oraș în Sharjah și Ajman.
Servicii neincluse: taxa de aeroport – 195 euro/persoană; pachete opționale – bilet intrare Burj Khalifa, Abu Dhabi, safari deșert – 169 euro/persoană; cina (zilele 4, 5, 6) și croazieră cu cina în ziua 3 – 139 euro/persoană; asigurare medicală și pentru bagaje – 10 euro/persoane; suprataxă pentru cameră single – 299 euro/persoană; taxa de turist în Dubai – 3 euro/cameră/noapte (se plătește la hotel).

Detalii suplimentare și rezervări - Agenția Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373; 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site - intertur.ro. Facebook - Teron Intertur. (P)


14 Sep 2019 15:24 7161 vizualizari



Comentarii






3551 vizualizari 16 Jul 2023 21:16

Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina aveți ocazia tot timpul să desceporiți noi destinașii, care vă așteaptă să vă uimească. Albania este una dintre cele mai recvente destinații de acest gen, mai ales că din lune octombrie, două companii aeriene operează sboruri directe către capitala Albaniei, Tirana.

citeste mai mult
3185 vizualizari 17 Apr 2023 17:15

Croazieră în Fiordurile Norvegiei, cu zbor inclus, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

Croazierele reprezintă una dintre cele mai bune variante de vacanță pentru a vedea mai multe lucruri - mai multe țări, mai multe orașe, beneficiind de servicii de cazare și masă de top și fără a desface bagajele în fiecare zi! Una dintre cele mai exclusiviste destinații de croazieră în Europa o reprezintă Fiordurile Norvegiei, cu peisaje unice, care îți taie respirația. Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina vă oferă o astfel de croazieră în toamna anului 2023, cu zbor inclus, la tarife de excepție, începând de la 1.245 euro/persoană.

citeste mai mult
3734 vizualizari 15 Dec 2022 07:18

Reduceri speciale! Ultimele locuri! Revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare din Câmpina, cu Agenția Teron Intertur

UPDATE - Pentru ultimele locuri, Agenția a pregătit reduceri suplimentare de grup: grup de două camere duble - 340 euro/persoană; grup de trei camere duble - 330 euro/persoană!
Momentul trecerii dintre ani merită sărbătorit de fiecare dintre noi într-un cadru aparte, unic. Așa că dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru Revelionul 2023, este momentul perfect să beneficiați de oferta Agenției Teron Intertur Câmpina și de ultimele camere disponibile pentru un revelion all-inclusive în Bulgaria, cu plecare chiar din Câmpina.

citeste mai mult
4089 vizualizari 07 Aug 2022 20:46

Insulele Capului Verde, o destinație exotică la tarife de early booking, cu Agenția Teron Intertur Câmpina

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina au fost lansate ofertele early booking pentru o serie de destinații exotice - Republica Dominicană, Mexic, Maldive, Kenya, Tanzania, Seychelles, Thailanda, Sri Lanka, Japonia sau Insulele Capului Verde, destinații spectaculoase, foarte apreciate și ideale pentru o vacanță memorabilă.

citeste mai mult
https://cleopatra-esthetics.ro/
https://dentfamily.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV