CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Câmpina, 26 persoane au schimbat cinci PET-uri pentru un bilet de călătorie cu transportul public local

- Social -

La Câmpina, 26 persoane au schimbat cinci PET-uri pentru un bilet de călătorie cu transportul public local

Câmpina, alături de alte 64 de localități din toate județele României, a participat la #VinereaVerde, un program prin care oamenii sunt încurajați să aducă deșeuri reciclabile (PET-uri, doze de aluminiu, sticle), iar pentru cinci astfel de deșeuri primesc un bilet de călătorie pentru transportul public local.

Această mișcare națională este dezvoltată de Asociația Act for Tomorrow și Kaufland Romania și sprijinită de Ministerul Mediului, iar câmpinenii au putut aduce vineri, 16 septembrie, cinci astfel de deșeuri la automatele de colectare Tomra din zona Kaufland.
Pentru că municipiul Câmpina a intrat destul de târziu în acest proiect național, dar și - poate - pentru că, în conformitate cu un studiu de trafic realizat recent, doar 5% din populația Câmpinei folosește mijloace de transport public local, această primă campanie de la Câmpina a avut rezultate modeste. În opt ore doar 26 de câmpineni au adus deșeuri în schimbul cărora au primit câte un bilet gratuit de călătorie cu transportul public local, dar și cupoane cu o reducere de 10% la anumite produse în magazinul Kaufland.
Cu siguranță, acțiunea de vineri, 16 septembrie, este doar începutul, iar la viitoarele acțiuni similare atât organizatorii, cât mai ales câmpinenii se vor mobiliza mai bine.


16 Sep 2022 20:05 2594 vizualizari


Comentarii


  • 16.09.2022 21:36 Glodeanu Liviu DACĂ BILETELE AR FI FOST PE RUTA BĂNEȘTI-POANA CÂMPINA, CU SIGURANȚĂ AR FI FOST MAI MULTĂ LUME INTERESATĂ DE ACȚIUNEA ASTA!
483 vizualizari 19 Jul 2024 15:14 Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Angajări în Jandarmerie, din sursă externă. Care sunt condițiile?

Gruparea de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești organizează concurs prin încadrare directă sau rechemare în activitate în vederea ocupării a 16 posturi de subofițer - 15 la Ordine Publică, iar unul la Administrarea Patrimoniului Mondial.

citeste mai mult
547 vizualizari 14 Jul 2024 19:31 La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Câmpina a avut loc primul turneu de fotbal virtual, la Fantasy Club, cu premii deosebite

La Fantasy Club, situat în clădirea BCR din centrul Câmpinei, a avut loc primul eveniment Pixel Pitch, un eveniment de tip turneu EAFC24 (fostul joc FIFA - simulator de fotbal).

citeste mai mult
308 vizualizari 11 Jul 2024 09:00 Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

Creative Youth, o mobilitate Erasmus+ în care tineri din Europa își descoperă și dezvoltă creativitatea

În perioada 7-13 iulie 2024, satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei, a devenit centrul creativității tinerilor din Europa, găzduind mobilitatea Creative Youth sub egida programului Erasmus+.

citeste mai mult
1583 vizualizari 09 Jul 2024 12:44 Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Trei școli din Prahova inovează învățarea prin intermediul proiectelor eTwinning

Anul școlar 2023-2024 a însemnat pentru trei școli din județul Prahova o inovare prin colaborare. Astfel, aproximativ 60 elevi prahoveni și circa 300 elevi la nivel european au desfășurat diverse activități integrate curricular, având Luna ca și context de învățare.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV