Atenție! Camerele video din intersecțiile din Câmpina sunt funcționale

Actualitate (Categoria articolului)

Cele 35 de camere video montate în 15 intersecții din municipiul Câmpina sunt funcționale de câteva zile. Cu alte cuvinte, traficul rutier și pietonal din intersecțiile respective este supravegheat acum 24 de ore din 24, imaginile putând fi urmărite pe monitorul de la Poliția Locală.

Investiția a costat 187.813 lei (fără TVA) și a fost finanțată de la bugetul local. Vă reamintim care sunt cele 15 intersecții în care administrația locală a decis să fie instalate camere video de supraveghere a traficului:  

1. I.H.Rădulescu cu Siretului și Drumul Taberei 

2. Bd. Carol I cu Strada Siretului 

3. Calea Doftanei cu Strada Voila 

4. Calea Doftanei cu Strada B.P. Hasdeu 

5. Bd. Carol I cu Strada 1 Decembrie 1918 

6. Bd. Carol I cu Calea Doftanei și Bd. Culturii 

7. Bd. Carol I cu Strada Mihail Kogălniceanu 

8. Bd. Bălcescu cu Strada Orizontului 

9. Bd. Bălcescu cu Sondei, Schelelor și Bd. Carol I 

10. Bd. Bălcescu cu Câmpului și Calea Dacia 

11. Calea Dacia cu DN1 

12. Bd. Carol I cu străzile Oituz și Pictor Grigorescu 

13. Plevnei cu Pictor Grigorescu 

14. Ecaterina Teodoroiu cu Zorilor  

15. Dr. Victor Babeș cu Lt.Col. Erou Oprescu Adrian

15424 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aurel Moraru 26.10.2016 10:32 Buna treaba. Dar ar fi bine sa se regleze si ''Unda Verde'' pe Bulevardul Carol I. Datorita celor doua semafoare manuale care nu au timpul sincronizat cu cele automate conducatorii auto pierd unda verde. Treci de semaforul manual si in 100 m trebuie sa opresti la cel automat.

Actualitate

676 vizualizari
27 mai 2020 20:11

La Poiana Câmpina continuă dezinfecția scărilor de bloc și a platformelor de gunoi

În comuna Poiana Câmpina a avut loc marți seară o nouă acțiune de dezinfecție la cele 21 de scări de la blocurile din localitate și la platformele de gunoi din vecinătatea blocurilor. De această dată, dezinfecția a fost realizată de viceprimarul Sergiu Constanda și consilierul local Aurel Pătrănoiu, acțiunea fiind coordonată de șefa Serviciului pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Poiana, Ana Maria Goran.

2391 vizualizari
27 mai 2020 10:38

Lucrările la puntea pietonală de peste râul Doftana, între Câmpina și Bănești, se apropie de final

2 comentarii

Lucrările la puntea pietonală de peste râul Doftana au început în toamna anului trecut și sunt finanțate în baza unui parteneriat încheiat între Consiliul Județean Prahova, Consiliul Local Bănești și Consiliul Local Câmpina. Firma executantă este Le Grand G&G din Câmpina (câștigătoarea licitației organizate de Primăria Bănești), iar valoarea contractului este de 1.512.341 lei fără TVA.

Alte stiri recente

1958 vizualizari
27 mai 2020 17:02

Reacție extrem de dură a PSD Câmpina la acuzele aduse de PNL și PMP în legătură cu proiectul privind locuințele sociale pentru romi

1 comentarii

Organizațiile locale ale PNL și PMP au transmis presei, marți, un comunicat comun prin care îi acuză pe consilierii PSD Câmpina de boicot, având în vedere absența acestora de la ședința extraordinară a Consiliului Local din data de 18 mai 2020. Pe ordinea de zi a ședinței respective se afla un proiect privind un teren de pe Strada Petrolistului, acolo unde Primăria dorește să construiască, după accesarea unor fonduri europene, un bloc pentru familiile de romi din zonele considerate marginalizate. Detalii - Cum a ajuns proiectul privind blocurile pentru romi o miză politică atât de mare, încât să scoată PNL și PMP Câmpina din "izolare"

2265 vizualizari
27 mai 2020 09:50

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 mai

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.