Atenție! Camerele video din intersecțiile din Câmpina sunt funcționale

Actualitate (Categoria articolului)

Cele 35 de camere video montate în 15 intersecții din municipiul Câmpina sunt funcționale de câteva zile. Cu alte cuvinte, traficul rutier și pietonal din intersecțiile respective este supravegheat acum 24 de ore din 24, imaginile putând fi urmărite pe monitorul de la Poliția Locală.

Investiția a costat 187.813 lei (fără TVA) și a fost finanțată de la bugetul local. Vă reamintim care sunt cele 15 intersecții în care administrația locală a decis să fie instalate camere video de supraveghere a traficului:  

1. I.H.Rădulescu cu Siretului și Drumul Taberei 

2. Bd. Carol I cu Strada Siretului 

3. Calea Doftanei cu Strada Voila 

4. Calea Doftanei cu Strada B.P. Hasdeu 

5. Bd. Carol I cu Strada 1 Decembrie 1918 

6. Bd. Carol I cu Calea Doftanei și Bd. Culturii 

7. Bd. Carol I cu Strada Mihail Kogălniceanu 

8. Bd. Bălcescu cu Strada Orizontului 

9. Bd. Bălcescu cu Sondei, Schelelor și Bd. Carol I 

10. Bd. Bălcescu cu Câmpului și Calea Dacia 

11. Calea Dacia cu DN1 

12. Bd. Carol I cu străzile Oituz și Pictor Grigorescu 

13. Plevnei cu Pictor Grigorescu 

14. Ecaterina Teodoroiu cu Zorilor  

15. Dr. Victor Babeș cu Lt.Col. Erou Oprescu Adrian

14773 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aurel Moraru 26.10.2016 10:32 Buna treaba. Dar ar fi bine sa se regleze si ''Unda Verde'' pe Bulevardul Carol I. Datorita celor doua semafoare manuale care nu au timpul sincronizat cu cele automate conducatorii auto pierd unda verde. Treci de semaforul manual si in 100 m trebuie sa opresti la cel automat.

Actualitate

798 vizualizari
18 iul. 2019 22:20

Strada Tineretului din Câmpina va fi... NU asfaltată, ci doar expertizată tehnic, deocamdată

Strada Tineretului se află pe lista administrației locale pentru asfaltare în acest an. Adică în 2019. Bine, s-a mai aflat și anul trecut, când Consiliul Local a alocat banii necesari, iar Primăria Câmpina chiar a promis că lucrarea va fi gata în toamna lui 2018. Nu s-a întâmplat așa, iar în 2019 o regăsim din nou pe listă. Iar noi, ca și locuitorii de pe Tineretului, așteptam licitația pentru stabilirea firmei care să execute lucrările.

1238 vizualizari
18 iul. 2019 21:46

Încep, în sfârșit, lucrările de reabilitare a aleilor de la Casa Tineretului din Câmpina

Casa Tineretului a finalizat noua procedură de achiziție publică pentru reabilitarea aleilor, licitația fiind câștigată de societatea Sisănelu Forexim SRL Ploiești, cu prețul de 207.361 lei fără TVA. Lucrarea urmează să înceapă în aceste zile. Am spus "noua procedură" pentru că, poate vă amintiți, o licitație similară a fost organizată și în toamna lui 2017, fiind câștigată tot de o societate din Ploiești - Polaris Construct. Numai că, după finalizarea achiziției publice și semnarea contractului, firma respectivă nu s-a mai prezentat la treabă. I-au fost trimise mai multe notificări, iar în cele din urmă contractul a fost reziliat și a fost reluată procedura de achiziție publică.

Alte stiri recente

1869 vizualizari
18 iul. 2019 20:14

La SanConfind se efectuează intervenții clasice, dar și minim invazive în chirurgia ginecologică

Secția de Obstetrică Ginecologie a Centrului Medical SanConfind din Poiana Câmpina este, probabil, una dintre cele mai moderne din țară, dotările de aici, aparatura medicală de ultimă generație și personalul foarte bine pregătit stând la baza actului medical de calitate. Trebuie să știți că la SanConfind se efectuează intervenții chirurgicale ginecologice complexe atât prin metoda clasică, operația obișnuită, cât și prin tehnici minim-invazive (chirurgia laparoscopică).

1815 vizualizari
18 iul. 2019 11:16

Locurile de agrement din Câmpina de altădată. Satul de vacanță... din care nu a mai rămas nimic

Tabăra Voila sau satul de vacanță, cum i se mai spunea, era un loc superb unde nu doar că veneau copii din toată țara, dar aici se organizau diverse activități și pentru copiii din Câmpina. Poate că unii dintre dumneavoastră vă mai amintiți de ceea ce reprezenta odată satul de vacanță, de tot ceea ce era aici: spații de cazare (27 de cabane/căsuțe), sală de mese, birouri, terenuri de sport și nu în ultimul rând trenulețul cu care te puteai plimba prin aproape toată tabăra. Astăzi, nu mai există nimic. Au rămas doar porțile, dar a dispărut până și gardul.