Atenție! Camerele video din intersecțiile din Câmpina sunt funcționale

Actualitate (Categoria articolului)

Cele 35 de camere video montate în 15 intersecții din municipiul Câmpina sunt funcționale de câteva zile. Cu alte cuvinte, traficul rutier și pietonal din intersecțiile respective este supravegheat acum 24 de ore din 24, imaginile putând fi urmărite pe monitorul de la Poliția Locală.

Investiția a costat 187.813 lei (fără TVA) și a fost finanțată de la bugetul local. Vă reamintim care sunt cele 15 intersecții în care administrația locală a decis să fie instalate camere video de supraveghere a traficului:  

1. I.H.Rădulescu cu Siretului și Drumul Taberei 

2. Bd. Carol I cu Strada Siretului 

3. Calea Doftanei cu Strada Voila 

4. Calea Doftanei cu Strada B.P. Hasdeu 

5. Bd. Carol I cu Strada 1 Decembrie 1918 

6. Bd. Carol I cu Calea Doftanei și Bd. Culturii 

7. Bd. Carol I cu Strada Mihail Kogălniceanu 

8. Bd. Bălcescu cu Strada Orizontului 

9. Bd. Bălcescu cu Sondei, Schelelor și Bd. Carol I 

10. Bd. Bălcescu cu Câmpului și Calea Dacia 

11. Calea Dacia cu DN1 

12. Bd. Carol I cu străzile Oituz și Pictor Grigorescu 

13. Plevnei cu Pictor Grigorescu 

14. Ecaterina Teodoroiu cu Zorilor  

15. Dr. Victor Babeș cu Lt.Col. Erou Oprescu Adrian

14678 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aurel Moraru 26.10.2016 10:32 Buna treaba. Dar ar fi bine sa se regleze si ''Unda Verde'' pe Bulevardul Carol I. Datorita celor doua semafoare manuale care nu au timpul sincronizat cu cele automate conducatorii auto pierd unda verde. Treci de semaforul manual si in 100 m trebuie sa opresti la cel automat.

Actualitate

2810 vizualizari
14 mai. 2019 20:30

Norocoșii câștigători ai celor patru autoturisme Ford KA+ de la tombola Medimfarm

2 comentarii

Zeci de mii de persoane din întreaga țară, care au cumpărat produse de la Farmaciile Medimfarm, s-au înscris la tombola de la finalul campaniei "Fii FORDmidabil cu Medimfarm!". Premiile au constat în 100 de produse TVS (de bucătărie), iar marele premiu - un atoturism Ford KA+ înmulțit cu... patru. Pentru că au fost patru astfel de autoturisme puse la bătaie de Medimfarm și, bineînțeles, patru norocoși care le-au câștigat.

2346 vizualizari
12 mai. 2019 13:02

Colecția completă Jules Verne, darul Câmpinatv.ro pentru Școala Gimnazială "Al.I. Cuza" din Câmpina

1 comentarii

Jules Verne s-a numărat printre autorii preferați din copilăria și adolescența noastră. I-am citit și recitit cărțile și am trăit nenumărate aventuri, alături de personajele sale. Am făcut "O călătorie spre centrul pământului", am navigat "20.000 leghe sub mări" și apoi pe “Minunatul Orinocco”, pentru ca după aceea să mergem "De la pământ la lună". Am dus la bun sfârșit "Ocolul pământului în 80 zile", ne-am aventurat spre "Insula Misterioasă", i-am însoțit pe “Copiii căpitanului Grant” și am zburat “Cinci săptămâni în balon”. Am visat să avem “Doi ani de vacanță” la “Școala Robinsonilor”, am găsit “Steaua Sudului” și am vizitat “Castelul din Carpați”. Acum, este rândul altor copii să se bucure de aceste aventuri, citind cărțile lui Jules Verne. 

Alte stiri recente

48 vizualizari
21 mai. 2019 08:55

Robert Turcescu, candidat PMP la alegerile europarlamentare: "Cu toții trebuie să susținem proiectul Europei unite!"

La 44 de ani și cu o carieră importantă de jurnalist în spate, Robert Turcescu a intrat în politică relativ recent, în anul 2016, atunci când s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară și a candidat la Primăria Capitalei. În decembrie 2016 a fost ales deputat de Constanța din partea PMP, înregistrând cel mai mare scor al acestei formațiuni politice pentru Camera Deputaților. Acum, Robert Turcescu se află pe lista candidaților PMP pentru Parlamentul European, acolo unde își dorește să ducă mesajul și proiectele partidului pe care îl reprezintă.

810 vizualizari
20 mai. 2019 22:59

Cupa României, faza județeană, semifinale. Avancronici

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru semifinalele fazei județene a Cupei României la fotbal. Jocurile se vor disputa la Câmpina și Plopeni, dar AJF Prahova nu a anunțat încă, în mod clar, până la această oră, locurile de desfășurare ale partidelor. Ba, mai mult, nu se știu nici echipele exacte, având în vedere că CS Cornu a făcut o contestație la jocul din faza precedentă cu Tricolorul Breaza, fiind foarte posibil s-o câștige, un verdict urmând a fi dat marți, cu o zi înaintea jocurilor. De asemenea, până la acest moment, nu au fost date publicității nici numele oficialilor acestor jocuri. În măsura în care vor apărea noutăți, vom reveni. Până atunci, iată programul și scurte avancronici: