Priviți și vă minunați cum sunt aruncate gunoaiele în Câmpina, pe fostul traseu de motocros, spre Cornu!

Social (Categoria articolului)

Pe parcursul lunii martie v-am prezentat zone din Câmpina invadate efectiv de tone de gunoaie. Ați văzut cum arată malul râului Doftana și Strada Siretului, adevărate dezastre ecologice făcute cu... mâna omului, cu bună-știință, cu nesimțire. Dar ceea ce a apărut de câteva zile pe fostul traseu de motocros, în apropierea drumului de la Câmpina spre Cornu, întrece orice imaginație. Iar aici nu a venit cineva cu sacoșa și a aruncat-o. A venit cineva cu o mașină încărcată cu saci de gunoi, cu multe ambalaje și a răsturnat-o, pur și simplu, în mijlocul naturii.

Fotografiile au fost realizate de un câmpinean, iubitor de natură și ciclism și au fost postate pe Facebook. Le-am preluat și vi le arătăm tuturor cu speranța că le vor vedea inclusiv cei care ar trebui să ia măsuri. Deși... am făcut asta și anii trecuți, în campaniile noastre "Câmpina curată" și "Omul sfințește locul", dar localitatea continuă să aibă mari probleme în privința gunoiului aruncat în locuri nepermise. Autoritățile locale par complet depășite de această situație, motiv pentru care vom sesiza din nou Garda de Mediu - Comisariatul Județean Prahova. 

Citiți și: Malul râului Doftana, invadat de gunoaie în zona Câmpinei

3343 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 03.04.2019 07:37 Eu intreb:pentru ce platim politia comunitara care toata ziua se plimba cu mașinile alea de lux???
  • Radu Gheorghe 03.04.2019 12:51 Frecventez des aceasta zona interesanta; asa e, iti vine sa plangi de cum a ajuns. Gunoiul pare a proveni din Campina, din zona Muscelului. Se poate investiga, avem politie locala si nu multe case sunt in renovare...
  • Ionut Popescu 03.04.2019 21:35 Cateva camere video instalate in zonele de deversare a gunoaielor ar rezolva problema. Iar costul acestora s-ar amortiza rapid din amenzi. Dar primaria nu e interesata sa stranga bani la buget. Indiferenta totala

Social

8416 vizualizari
18 ian. 2020 18:08

Un tânăr de 20 de ani, din Poiana Câmpina, și-a pierdut viața strivit sub căruță

1 comentarii

Tragedia s-a petrecut sâmbătă după-amiază, în satul Bobolia din comuna Poiana Câmpina, mai exact în pădurea Pițigaia. Echipajele de intervenție au fost anunțate la numărul unic de urgență 112, că pe un drum forestier dintr-o pădure, un tânăr de 20 de ani ar fi fost victima unui accident, căruța pe care o conducea răsturnându-se peste el și strivindu-l.

8113 vizualizari
18 ian. 2020 07:42

Accident grav pe DN1, la Sinaia. Trei persoane au fost rănite

2 comentarii

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă pe DN1, la km 121+700m, pe raza orașului Sinaia. Două autoturisme au fost implicate în acest accident soldat cu rănirea celor doi conducători auto și a unei pasagere. Toate cele trei victime au fost transportate la spital, potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.

Alte stiri recente

1599 vizualizari
19 ian. 2020 18:24

Atletismul câmpinean a început anul 2020 cu dreptul - două medalii de aur la Cupa Romanian Masters Athletics

Prima competiție de atletism a anului 2020 a avut loc vineri și sâmbătă, în sala ”Ioan Sotter” din București, acolo unde au fost programate întreceri în prima etapă a Campionatului Național de Atletism la seniori și tineret, dar și Cupa Romanian Masters Athletics pentru juniori. La această din urmă competiție au fost prezenți și doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de prof. Mihaela Marin, ambii sportivii urcând la finalul întrecerii pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

11999 vizualizari
19 ian. 2020 16:05

Câmpina are campioană olimpică la tineret! Georgeta Popescu a câștigat proba de monobob la Jocurile Olimpice pentru Tineret de la Lausanne

În perioada 6-22 ianuarie, la Lausanne, în Elveția, are loc ediția din acest an a Jocurilor Olimpice pentru Tineret. Câmpineanca Georgeta Popescu, legitimată la CSO Sinaia și componentă a lotului olimpic și lotului național al României, și-a câștigat dreptul de a participa la această competiție de elită, după ce în cursul anului 2019 s-a impus în mai multe întreceri care au contat pentru calificarea la Jocurile Olimpice pentru Tineret.