Priviți și vă minunați cum sunt aruncate gunoaiele în Câmpina, pe fostul traseu de motocros, spre Cornu!

Social (Categoria articolului)

Pe parcursul lunii martie v-am prezentat zone din Câmpina invadate efectiv de tone de gunoaie. Ați văzut cum arată malul râului Doftana și Strada Siretului, adevărate dezastre ecologice făcute cu... mâna omului, cu bună-știință, cu nesimțire. Dar ceea ce a apărut de câteva zile pe fostul traseu de motocros, în apropierea drumului de la Câmpina spre Cornu, întrece orice imaginație. Iar aici nu a venit cineva cu sacoșa și a aruncat-o. A venit cineva cu o mașină încărcată cu saci de gunoi, cu multe ambalaje și a răsturnat-o, pur și simplu, în mijlocul naturii.

Fotografiile au fost realizate de un câmpinean, iubitor de natură și ciclism și au fost postate pe Facebook. Le-am preluat și vi le arătăm tuturor cu speranța că le vor vedea inclusiv cei care ar trebui să ia măsuri. Deși... am făcut asta și anii trecuți, în campaniile noastre "Câmpina curată" și "Omul sfințește locul", dar localitatea continuă să aibă mari probleme în privința gunoiului aruncat în locuri nepermise. Autoritățile locale par complet depășite de această situație, motiv pentru care vom sesiza din nou Garda de Mediu - Comisariatul Județean Prahova. 

Citiți și: Malul râului Doftana, invadat de gunoaie în zona Câmpinei

4224 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 03.04.2019 07:37 Eu intreb:pentru ce platim politia comunitara care toata ziua se plimba cu mașinile alea de lux???
  • Radu Gheorghe 03.04.2019 12:51 Frecventez des aceasta zona interesanta; asa e, iti vine sa plangi de cum a ajuns. Gunoiul pare a proveni din Campina, din zona Muscelului. Se poate investiga, avem politie locala si nu multe case sunt in renovare...
  • Ionut Popescu 03.04.2019 21:35 Cateva camere video instalate in zonele de deversare a gunoaielor ar rezolva problema. Iar costul acestora s-ar amortiza rapid din amenzi. Dar primaria nu e interesata sa stranga bani la buget. Indiferenta totala

Social

1254 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

604 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

24 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

113 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.