CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Cimișlia (Republica Moldova) au fost finalizate lucrările la grădinița reabilitată cu sprijinul financiar al Câmpinei

- Actualitate -

La Cimișlia (Republica Moldova) au fost finalizate lucrările la grădinița reabilitată cu sprijinul financiar al Câmpinei

O delegație a municipiului Câmpina, din care au făcut parte primarul Alin Moldoveanu și consilierul independent Costel Filip, a participat la începutul acestei săptămâni la Ziua administrativă a orașului Cimișlia, din Republica Moldova, oraș înfrățit cu municipiul Câmpina din anul 2015.

În cadrul manifestărilor, unul dintre puncte a fost reinaugurarea Grădiniței-creșă ”Făt-Frumos” din Cimișlia, grădiniță care a fost reabilitată și cu sprijinul financiar al municipiului Câmpina. 100.000 lei din cei 600.000 lei, cât au costat lucrările, au fost asigurate de la bugetul local al municipiului Câmpina. Acum, delegația din Câmpina a avut ocazia să vadă cum s-au cheltuit banii alocați pentru reabilitarea acestei grădinițe. La eveniment au fost prezenți, în afara primarului orașului Cimișlia, Sergiu Andronachi, președintele Consiliului Raional Cimișlia (echivalentul Consiliului Județean de la noi) - Mihai Olărescu, precum și șefa Cancelariei de Stat la Cimișlia (echivalentul Prefectului la noi) - Cristina Olărescu. De asemenea, la toate manifestările prilejuite de Ziua administrativă a orașului Cimișlia a fost prezentă și o delegație dintr-un alt oraș românesc înfrățit cu Cimișlia - Câmpia Turzii, delegația fiind condusă de primarul Dorin Lojigan.
Grădinița ”Făt-Frumos” din Cimișlia, reabilitată și cu bani de la Câmpina, este una dintre cele șapte grădinițe din acest oraș, dar cea mai mare, aici învățând 250 de copii, din cei 800 aflați în învățământul preșcolar din Cimișlia, la o populație de aproximativ 13.000 locuitori. Grădinița a fost construită îna nul 1984 și este la prima sa reabilitare de la acel moment. Grădinița ”Făt-Frumos” din Cimișlia este înfrățită cu Grădinița ”Iulia Hasdeu” din Câmpina, desfășurând periodic acțiuni comune, atât online, cât și fizic.
Prin vocea primarul Sergiu Andronachi și a președintelui Mihai Olărescu, gazdele au mulțumit câmpinenilor pentru sprijinul acordat în reabilitarea acestei grădinițe, în vreme ce primarul Alin Moldoveanu i-a asigurat pe oficialii din Cimișlia de sprijinul său și după intrarea Moldovei în Uniunea Europeană.
S-a vizitat grădinița, punctându-se și alte detalii ale colaborării dintre cele două localități înfrățite.
Vom reveni pe larg cu imagini și detalii de la Ziua administrativă a orașului Cimișlia, la care a fost prezentă și o delegație din Câmpina, formată din primarul Alin Moldoveanu și consilierul independent Costel Filip, a căror deplasare în Republica Moldova nu s-a realizat cu fonduri de la bugetul local.


06 Jul 2023 21:53 2270 vizualizari


Comentarii






1085 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1964 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2184 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2052 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV