CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Calificare ratată! CS Câmpina a pierdut cu Victoria Ţăndărei, în barajul pentru turneul semifinal al juniorilor A

- Sport -

Calificare ratată! CS Câmpina a pierdut cu Victoria Ţăndărei, în barajul pentru turneul semifinal al juniorilor A

După 3-3 la Ţăndărei, joi după-amiază, astăzi a avut loc returul barajului de calificare pentru turneul semifinal al juniorilor A. Câştigătoarea campionatului judeţului Prahova, CS Câmpina, s-a întâlnit în această dublă manşă cu câştigătoarea campionatului judeţului Ialomiţa, Victoria Ţăndărei. Din păcate, a fost un meci extrem de slab, din toate punctele de vedere, încheiat cu victoria la limită, 1-0, a ialomiţenilor, care se califică astfel, la turneul semifinal. Pentru CS Câmpina, din păcate, ar putea fi ultimul meci...

Încă dinaintea fluierului de start am avut parte de o surpriză - primarul municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, era prezent la meci, creându-se astfel o situație mai puțin obișnuită ca la momentul începutului partidei în tribune să fie primarul, dar să nu fie preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican. Aproape întreaga primă repriză, spectatorii au stat mai mult cu ochii pe telefoane, pentru a urmări şi scorul de la finala de la Roland Garros, bucuria fiind mare când s-a aflat că Simona Halep a câştigat trofeul. Pentru câmpineni avea să fie singura bucurie...
Pe teren, o mare dezamăgire. Chiar dacă era calificată la scorul de 0-0, formaţia câmpineană a jucat modest, cu rare ocazii, cu un singur şut pe spaţiul porţii adverse. Oaspeţii nu au impresionat cu nimic, au înscris la o fază mai degrabă întâmplătoare (video) şi apoi au ştiut să gestioneze situaţia, stând mai mult pe jos, cu larga complicitate a arbitrului bucureştean Theodor Oancea.
Astfel, a rezultat un meci submediocru, fiind realmente îngrijorător că acestea sunt cele mai bune echipe de juniori din judeţele Prahova şi Ialomiţa. Un meci care ar putea fi ultimul pentru CS Câmpina, dacă pe 4 iulie se va decide dezafilierea clubului pentru nerespectarea hotărârii FRF privind litigiul cu HM Junior.


09 Jun 2018 21:55 7079 vizualizari



Comentarii






301 vizualizari 25 Apr 2024 19:00

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Programul și delegările

Jocurile etapei a 26-a din Liga A Prahova la fotbal sunt programate la finalul acestei săptămâni. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1870 vizualizari 21 Apr 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

citeste mai mult
2185 vizualizari 21 Apr 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
2025 vizualizari 21 Apr 2024 10:53

Cupa Muscel a ajuns la ediția a X-a. Și o premieră!

A fost o zi frumoasă de sâmbătă, 20 aprilie, în care foarte mulți copii au fost angrenați în întreceri sportive în cadrul ediției a X-a a Cupei Muscel, care a avut loc la baza sportivă Soceram, din parcul cu același nume, de la marginea municipiului Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV