Tânăra profesoară câmpineancă Georgiana Moldoveanu, printre participanții la concursul #GEYC10 Changemakers

Social (Categoria articolului)

GEYC România (Group of the European Young for Change - Grupul tinerilor europeni pentru schimbare) sărbătorește luna aceasta zece ani de activitate, prilej cu care organizează un concurs prin dorește să recompenseze 10 tineri care s-au remarcat de-a lungul timpului în domeniile lor de activitate. Candidaturile persoanelor preselectate, prezentate în câte un articol, vor fi evaluate de un juriu independent format din șase persoane, dar sunt supuse și votului publicului larg în perioada 1-12 martie 2020. Printre cei 21 de participanți acceptați la acest concurs se regăsește și un tânăr cadru didactic câmpinean - Georgiana Moldoveanu, profesor de limba engleză la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.

În articolul de prezentare pentru acest concurs, Georgiana Moldoveanu afirmă că: ”Motivația mea principală este de a experimenta educația non-formală și de a prelua elemente de educație non-formală pe care să le introduc la clasă în timpul orei mele de engleză. Și, în același timp, să găsesc metode de motivație a grupului de tineri cu care lucrez în afară școlii. Primul meu curs de formare l-am ales pentru a avea mai multe instrumente de motivație a grupului de tineri pentru că împreună cu câțiva liceeni din colegiul unde predau am înființat Game Changers Câmpina, un grup informal de inițiativă cu care am primit finanțare ESC pentru a organiza evenimente pentru liceenii din comunitatea noastră. A fost foarte util cursul din Letonia și am învățat foarte mult și din experiența celorlalți participanți, toți lucrători cu tineri”.
De asemenea, Georgiana Moldoveanu ne-a declarat că ”planul meu este de a crește grupul pe care îl coordonez la Colegiul Grigorescu după modelul GEYC, care a început acum zece ani exact ca noi, ca un grup informal de inițiativă”.
În perioada 1-12 martie 2020, Georgiana Moldoveanu poate fi votată pentru a avea șansa de a se afla printre cei zece tineri premiați de GEYC, pe pagina de Facebook a acestei organizații - Facebook.com/GEYC.

4226 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

482 vizualizari
18 ian. 2021 21:41

Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect cu finanțare externă

În luna ianuarie a acestui an, Asociația ”Glasul Autismului” Câmpina a demarat un nou proiect denumit ”Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri”. Este un proiect cu finanțare externă, care se va desfășura pe durata a nouă luni la Câmpina.  Asociația a transmis în acest sens următorul comunicat de presă:

2457 vizualizari
18 ian. 2021 13:46

Monumentele istorice ale Câmpinei, înscrise în patrimoniul național și în patrimoniul cultural local

În Lista monumentelor istorice aprobată prin Ordin al Ministrului Culturii, Câmpina apare la toate cele patru categorii: monumente de arheologie, monumente de arhitectură, monumente de for public și monumente memoriale sau funerare. Din punct de vedere valoric, aceste monumente sunt incluse în grupa A (cele de valoare națională sau universală) ori în grupa B (cele reprezentative pentru patrimoniul cultural local). 

Alte stiri recente

2698 vizualizari
18 ian. 2021 08:15

Averile și interesele noilor aleși locali din Câmpina

După aproape trei luni de la depunerea jurământului de către noii aleși locali din Câmpina, pe site-ul Primăriei au fost publicate declarațiile de avere și de interese ale celor 19 consilieri locali și ale primarului nou ales, Alin Moldoveanu. Având în vedere că doar doi consilieri locali din precedentul mandat se regăsesc în actuala formulă a administrației câmpinene, am considerat important pentru câmpineni să știe care sunt averile și interesele noilor aleși locali la încpeut de mandat.

2450 vizualizari
18 ian. 2021 06:49

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron Câmpina

Civitas PSG angajează agenți de securitate pentru obiectivul Cameron din municipiul Câmpina, județul Prahova. Pot fi persoane cu sau fără atestat de agent, în cel de-al doilea caz calificarea urmând să se facă în cadrul firmei noastre.