CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident cumplit la Florești, pe DN1. Două persoane și-au pierdut viața

- Actualitate -

Accident cumplit la Florești, pe DN1. Două persoane și-au pierdut viața

UPDATE, ora 14.40 - O a treia persoană a murit, un bărbat de 68 ani, care fusese preluat cu elicopterul. Toate cele trei victime care și-au pierdut viața sunt din comuna Filipeștii de Pădure.
UPDATE, ora 13.08 - Și-au pierdut viața două femei, de 63 ani, respectiv 71 ani. Un bărbat de 68 ani a fost preluat de elicopterul Smurd, având diagnosticul: traumatism cranio-cerebral, traumatism toraco-abdominal, traumatism șold drept. Alte trei persoane au ajuns la urgențe - două femei de 42 ani și 68 ani și un tânăr de 24 ani.

În jurul orei 11.30 a zilei de vineri, 12 ianuarie 2024, pe DN1, la intersecția spre Florești a avut loc un cumplit accident rutier.

Potrivit primelor informații, două autovehicule s-au ciocnit violent în intersecție. Dintre cei șase ocupanți ai celor două mașini, cinci au fost încarcerați, iar un altul a fost proiectat în afara autoturismului, pe carosabil, fiind inconștient.
Victimele au fost descarcerate de echipajele ISU, trei dintre acestea fiind transportate la UPU Ploiești, una fiind preluată de elicopterul SMURD. Din păcate, două persoane au fost declarate decedate la locul accidentului. Vom reveni.


12 Jan 2024 12:47 3672 vizualizari


Comentarii






  • 13.01.2024 09:32 Ion Radu Pt autorități :Ucidere din culpă
  • 13.01.2024 08:50 diss Un sens giratoriu ar rezolva multe probleme. Dar cine sa il faca ? Autoritatile dorm si contabilizeaza mortii.
  • 12.01.2024 16:45 George Petre Cati oameni trebuie sa mai moara pentru ca autoritatile sa gaseasca o rezolvare a acestei situatii ? O intersectie cu un grad de periculozitate maxim ignorata permanent de cei responsaili.
1 vizualizari 28 Apr 2024 21:14 Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

În perspectiva alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie, la Câmpina a fost modificată una dintre secțiile de votare. Este vorba de secția de la cantina Electroutilaj, din Strada Bobâlna, care va fi mutată la Grădinița nr. 3, din Calea Doftanei, zona Broaște.

citeste mai mult
169 vizualizari 28 Apr 2024 19:49 Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Reacție a Grupului de Inițiativă Civică după emiterea, de către Primăria Câmpina, a autorizației de construire pentru pasajul subteran

Grupul de Inițiativă Civică “Spunem NU pasajului subteran!” a venit în fața presei pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la emiterea, de către Primăria Câmpina, a două autorizații de construire, una pentru pasajul subteran și una pentru spațiul pietonal de deasupra pasajului.

citeste mai mult
1645 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2674 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV