A încetat din viață Romeo Văsii, directorul executiv al Poliției Locale Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Trupul neînsuflețit al lui Romeo Văsii va fi depus la domiciliul familiei, începând din această seară. Înmormântarea va avea loc duminică, 12 septembrie 2021, la orele prânzului. Slujba religioasă va fi oficiată la Biserica "Sfinții Voievozi Mihail și Gavriil" (de la lac), iar cortegiul funerar va pleca apoi spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din Cartierul Câmpinița.

Romeo Văsii, directorul Poliției Locale Câmpina, a încetat din viață noaptea trecută. Vestea a venit ca un șoc, în condițiile în care inclusiv ieri Romeo Văsii a mers la serviciu, a mers pe teren și a participat la toate întâlnirile pe care le avea programate. Noaptea trecută, însă, în somn, inima i-a cedat.

Romeo Văsii a împlinit 60 de ani pe 5 august 2021. Timp de 30 de ani a lucrat în cadrul Poliției Naționale. Opt ani a fost șeful Compartimentului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipale, apoi a condus Centrul Zonal de Crimă Organizată și Antidrog, iar în perioada 2005-2016 a fost comandantul Poliției Municipale Câmpina. În 2016 s-a pensionat, pentru ca ulterior, din 15 februarie 2021, să devină directorul executiv al Poliției Locale Câmpina.
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

12979 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Costea Ioan 09.09.2021 20:51 Dumnezeu sa-l odihneasca.A fost un om de calitate,un om extraordinar,pot spune o personalitate a orasului Campina.Condoleante familiei.

Social

1174 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1640 vizualizari
23 sept. 2021 12:08

Proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", derulat de Asociația Glasul Autismului din Câmpina, a ajuns la final

Asociația Glasul Autismului din municipiul Câmpina a derulat anul acesta proiectul "Informați suntem mai puternici pentru copiii noștri", realizat cu sprijinul financiar al ”Active Citizens Fund România”, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Pe parcursul anului, noi am mai scris despre acest proiect destinat în special părinților copiilor cu tulburări din spectrul autist. Acum, proiectul a ajuns la final.

Alte stiri recente

1532 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.

1353 vizualizari
24 sept. 2021 18:43

Poliția Locală Câmpina a demarat o nouă campanie de informare a cetățenilor privind colectarea selectivă a deșeurilor

Administrația publică locală din Câmpina are ca prioritate creșterea gradului de colectare selectivă a deșeurilor menajare. În acest sens, prin intermediul Poliției Locale Câmpina s-a început o nouă acțiune de informare și prevenire privind colectarea selectivă a deșeurilor menajere, acțiune care face parte din campania "Câmpina curată", inițiată de societatea civilă și derulată cu sprijinul Primăriei și operatorului de salubritate.