A încetat din viață Romeo Văsii, directorul executiv al Poliției Locale Câmpina

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Trupul neînsuflețit al lui Romeo Văsii va fi depus la domiciliul familiei, începând din această seară. Înmormântarea va avea loc duminică, 12 septembrie 2021, la orele prânzului. Slujba religioasă va fi oficiată la Biserica "Sfinții Voievozi Mihail și Gavriil" (de la lac), iar cortegiul funerar va pleca apoi spre Cimitirul "Învierea lui Lazăr" din Cartierul Câmpinița.

Romeo Văsii, directorul Poliției Locale Câmpina, a încetat din viață noaptea trecută. Vestea a venit ca un șoc, în condițiile în care inclusiv ieri Romeo Văsii a mers la serviciu, a mers pe teren și a participat la toate întâlnirile pe care le avea programate. Noaptea trecută, însă, în somn, inima i-a cedat.

Romeo Văsii a împlinit 60 de ani pe 5 august 2021. Timp de 30 de ani a lucrat în cadrul Poliției Naționale. Opt ani a fost șeful Compartimentului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipale, apoi a condus Centrul Zonal de Crimă Organizată și Antidrog, iar în perioada 2005-2016 a fost comandantul Poliției Municipale Câmpina. În 2016 s-a pensionat, pentru ca ulterior, din 15 februarie 2021, să devină directorul executiv al Poliției Locale Câmpina.
Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!

14015 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Costea Ioan 09.09.2021 20:51 Dumnezeu sa-l odihneasca.A fost un om de calitate,un om extraordinar,pot spune o personalitate a orasului Campina.Condoleante familiei.

Social

506 vizualizari
27 sept. 2022 13:41

La Câmpina, petrecere caritabilă pe 8 octombrie - #rechizitepentrucopii

Am primit din partea Asociației “Happy Street Brotherhood” din Câmpina următorul comunicat de presă privind organizarea pe 8 octombrie a unei petreceri caritabile - #rechizitepentrucopii. Organizatorii acestui eveniment așteaptă să le fie alături și alți parteneri - asociații și societăți comerciale, astfel încât un număr cât mai mare de copii să poată beneficia la acest început de an școlar de un sprijin din partea comunității.

2354 vizualizari
23 sept. 2022 08:12

O nouă clinică veterinară în Câmpina – ORTHOCARE MEDICAL VET. Cu profesionalism și dragoste față de animale

ORTHOCARE MEDICAL VET este o nouă clinică veterinară deschisă în Câmpina de doar câteva zile. Se află pe Strada Milcovului, la nr. 10. Dar ORTHOCARE este mai mult decât o clinică sau cabinet, cum vreți să-i spuneți. În spatele său se află o poveste frumoasă, despre doi tineri plecați din Câmpina la facultate și specializări și care acum au revenit acasă.

Alte stiri recente

1040 vizualizari
27 sept. 2022 17:28

Societatea Ecogen Power Câmpina a cumpărat și stadionul rafinăriei și anunță că nu-i va schimba destinația de bază sportivă

1 comentarii

Conform unui comunicat de presă primit la redacție, societatea Ecogen Power SRL Câmpina, proprietarul fostei rafinării “Steaua Română”, a cumpărat și stadionul care a aparținut rafinăriei, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

890 vizualizari
27 sept. 2022 15:11

25 de sancțiuni în valoare de aproape 6.000 lei, bilanțul Poliției Rutiere Câmpina într-o singură zi

În cursul zilei de luni, 26 septembrie, în două intervale orare, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina au organizat și desfășurat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de vizibilitate al elementului polițienesc în segmentul stradal.