CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Cinci medalii naționale pentru CS Lido Câmpina, la Gala Campionilor motocrosului românesc. Și un nou titlu balcanic după 28 ani!

- Sport -

Cinci medalii naționale pentru CS Lido Câmpina, la Gala Campionilor motocrosului românesc. Și un nou titlu balcanic după 28 ani!

În elegantele saloane ale Hotelului Radisson Blu din București, a avut loc sâmbătă seară Gala Campionilor organizată de Federația Română de Motociclism.

Gala a cuprins ultimii doi ani competiționali, având în vedere că, din cauza pandemiei de coronavirus, la finalul sezonului 2021 nu s-a putut organiza o astfel de premiere.
Clubul Sportiv Lido Câmpina, înființat și condus de Cătălin Duță, a avut nu mai puțin de cinci clasări pe podiumul național în acești ultimi doi ani. Astfel, la finalul sezonului 2021, la categoria veterani, Sebastian Strechioiu s-a clasat pe locul al doilea în clasamentul general, iar Marcel Vișoiu, pe locul al treilea.
La finalul acestui sezon, 2022, cei doi au inversat locurile - Marcel Vișoiu ocupând locul al doilea, iar Sebastian Strechioiu, locul al treilea. În plus, la categoria MX2, Alin Pandele a ocupat locul al treilea în clasamentul general, contribuind astfel la ridicarea ștachetei rezultatelor foarte bune ale motocrosului câmpinean.
Cel mai frumos moment al Galei Campionilor a fost premierea la Balcaniada de motocros pe echipe, acolo unde - după 28 ani - echipa României a ocupat din nou primul loc, în fața Bulgariei și Turciei, care au ocupat în această ordine celelalte trepte ale podiumului. Pentru Cătălin Duță a fost un moment special, în 1994 fiind în echipa care cucerea acel titlul balcanic, iar acum, ca președinte al Comisiei de Motocros din cadrul federației, fiind cel care a primit frumosul trofeu pentru echipa României. După bucuria din ultima etapă de la Ciolpani, când, practic, s-a câștigat titlul balcanic, acum, la Gala Campionilor, a fost momentul împlinirii unui vis de 28 ani, la o ediție în care din cele șase titluri balcanice puse în joc, românii și-au adjudecat patru.
”A fost un sezon reușit pentru motocrosul românesc, care a izbutit după 28 ani să câștige din nou titlul balcanic pe echipe. Țin să le mulțumesc tuturor sportivilor, antrenorilor de la cluburi, părinților care fac niște eforturi considerabile și, în mod special, antrenorului lotului național, Adrian Răduță”, ne-a declarat, la finalul Galei Campionilor, Cătălin Duță, fost multiplu campion național și balcanic, președintele Comisiei de Motocros și prim-vicepreședintele Federației Române de Motociclism.


11 Dec 2022 13:48 4379 vizualizari


Comentarii


975 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
591 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1550 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
1541 vizualizari 26 May 2024 21:45 Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

O etapă a Campionatului Regional de Endurocros a avut loc sâmbătă, 25 mai, la Băicoi, la start aliniindu-se și doi sportivi ai clubului de motocros Lido Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV