CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Amical. CS Câmpina - Triumf Poiana Câmpina 6-1

- Sport -

Amical. CS Câmpina - Triumf Poiana Câmpina 6-1

Într-un ultim joc de verificare înaintea reluării campionatului Ligii A Prahova, la Câmpina, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, s-au întâlnit echipele CS Câmpina și Triumf Poiana Câmpina.

Gruparea condusă de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu s-a impus fără prea mari probleme, cu scorul de 6-1, prin golurile marcate de Dedu (2), A. Marin, Năstase, Merluță și Petrescu, golul de onoare al poienarilor fiind marcat de Dumitru.
CS Câmpina a aliniat în acest joc următorul ”11”: Antal - Coman, Merluță, Năstase, Nichifor, Diaconu, Beju, Botoșneanu, Petrescu, Dedu, A. Marin. Au mai jucat: T. Ionescu, Matache, Tocitu, A. Dumitrescu, Cârstea, Amar, I. Duță.
În prima etapă din returul Ligii A Prahova, CS Câmpina va întâlni în deplasare formația CSO Băicoi, iar Triumf Poiana Câmpina va juca pe teren propriu cu CS Brazi.


26 Feb 2023 18:43 3340 vizualizari


Comentarii


381 vizualizari 21 Jul 2024 22:56 Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Ștefan Gagiu, la câțiva centimetri de podium în proba de săritura în lungime la Naționalele de atletism sub 23 ani

Sportivul câmpinean Ștefan Gagiu, antrenat de Jenica Bran și legitimat la CSS ”Constantin Istrati”, a concurat în ultima zi a Campionatului Național de Atletism sub 23 ani, de la Craiova, în proba de săritura în lungime.

citeste mai mult
531 vizualizari 21 Jul 2024 22:33 Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Eduard Unguroaica, locul 4 la Europeanul de atletism sub 18 ani, din Slovacia. La doar 3cm de podium...

Doi sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, Eduard Unguroaica (antrenor Jenica Bran) și Gabriel Văcărescu (antrenor Mihaela Marin), au participat zilele trecute în Slovacia, la Banska Bystrica, la Campionatul European de Atletism pentru sportivi sub 18 ani.

citeste mai mult
563 vizualizari 21 Jul 2024 17:22 Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Amical. Sportul Câmpina - CSC Valea Lungă (Dâmbovița) 7-2

Sportul Câmpina a disputat duminică dimineață un meci amical în compania unei formații din campionatul județului Dâmbovița, CSC Valea Lungă.

citeste mai mult
818 vizualizari 20 Jul 2024 21:35 Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Memorialul ”Doru Matei” la fotbal. Tricolorul Breaza a câștigat trofeul

Deși programat inițial pe parcursul a două zile, Memorialul ”Doru Matei” la fotbal, defășurat la Breaza, s-a încheiat după o singură zi, fiind prezente doar trei echipe.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV