Amical. CS Câmpina - Triumf Poiana Câmpina 6-1

Sport (Categoria articolului)

Într-un ultim joc de verificare înaintea reluării campionatului Ligii A Prahova, la Câmpina, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, s-au întâlnit echipele CS Câmpina și Triumf Poiana Câmpina.

Gruparea condusă de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu s-a impus fără prea mari probleme, cu scorul de 6-1, prin golurile marcate de Dedu (2), A. Marin, Năstase, Merluță și Petrescu, golul de onoare al poienarilor fiind marcat de Dumitru.
CS Câmpina a aliniat în acest joc următorul ”11”: Antal - Coman, Merluță, Năstase, Nichifor, Diaconu, Beju, Botoșneanu, Petrescu, Dedu, A. Marin. Au mai jucat: T. Ionescu, Matache, Tocitu, A. Dumitrescu, Cârstea, Amar, I. Duță.
În prima etapă din returul Ligii A Prahova, CS Câmpina va întâlni în deplasare formația CSO Băicoi, iar Triumf Poiana Câmpina va juca pe teren propriu cu CS Brazi.

3128 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

226 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1865 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

426 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

152 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: