La Valea Doftanei s-au finalizat lucrările de modernizare și dotare a dispensarului

Actualitate (Categoria articolului)

În urmă cu câteva zile, în comuna Valea Doftanei s-a finalizat modernizarea dispensarului uman din satul Teșila, dispensar situat chiar lângă sediul Primăriei. Lucrările au costat 890.000 lei și au fost finanțate prin PNDL. Reabilitarea dispensarului a fost una dintre prioritățile administrației locale, o investiție inclusă și în Strategia Integrată de Dezvoltare a comunei Valea Doftanei 2017-2023.

Lucrările de la dispensar au fost destul de complexe și au inclus consolidarea clădirii, refacerea pereților, recompartimentări, reamenajări, dar și dotarea cu toate cele necesare actului medical - mobilier, echipamente și aparatură medicală - pentru buna funcționare a acestui dispensar în care își vor desfășura activitatea doi medici de familie și un stomatolog.
Modernizarea dispensarului din satul Teșila completează o altă lucrare - extinderea și modernizarea sediului Primăriei, cele două clădiri, dispensarul și primăria, fiind practic lipite una de cealaltă. La clădirea Primăriei a fost adăugat un corp nou și s-au realizat lucrări de modernizare, întregul spațiu corespunzând acum mult mai bine funcțiunilor necesare pentru derularea procesului administrativ.
De asemenea, după cum a precizat primarul Lucian Costea, în cursul acestei primăveri, o altă lucrare importantă din comuna Valea Doftanei este cea de realizare și modernizare a unor captări de apă, lucrare pentru care s-a alocat suma de 1,5 milioane lei, fără TVA.

3155 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

969 vizualizari
03 dec. 2022 19:25

Contaminare cu țiței și apă sărată la Câmpina. Garda de Mediu a amendat operatorul responsabil cu 50.000 lei

Garda de Mediu Prahova a anunțat că a aplicat o amendă de 50.000 lei unui operator care desfășoară activități de extracție a hidrocarburilor pentru contaminarea unei suprafețe de aproximativ 60mp cu țiței și apă sărată.

1595 vizualizari
03 dec. 2022 13:14

Tutunul dăunează... libertății. Un bărbat de 33 ani din Adunați a ajuns în arestul Poliției după ce a furat 30 pachete de țigări

Un bărbat de 33 ani, din comuna Adunați a ajuns în arestul Poliției, după ce a furat chiar de Ziua Națională a României 30 pachete de țigări și suma de 250 lei, din incinta unei societăți comerciale din localitate. Polițiștii au stabilit că furtul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie, bărbatul fiind depistat și reținut chiar a doua zi.

Alte stiri recente

383 vizualizari
03 dec. 2022 21:04

Câmpineanul Darius Coman a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, de la Praga

Performanță excepțională pentru sportul câmpinean, după ce în cursul serii de sâmbătă, câmpineanul Darius Coman, de la Barracuda Câmpina, antrenat de Gabriel Cojocaru, a câștigat proba de 100m bras la Concursul Țărilor Central Europene, care are loc la Praga, în capitala Cehiei.

600 vizualizari
03 dec. 2022 19:16

Concert caritabil organizat de liceenii câmpineni în beneficiul copiilor cu autism

Concertul "Zâmbete de sărbători" este organizat la Casa Tineretului de Grupul Informal de Inițiativă PeaceJam Câmpina, fiind un concert caritabil cu tineri artiști locali. Intrarea este liberă, iar publicul va putea face donații care vor ajunge la Asociația ”Glasul Autismului” din Câmpina.