Pompierii prahoveni s-au luptat, timp de mai multe ore, cu două incendii extrem de puternice, la Breaza și Baba Ana

Social (Categoria articolului)

Un incendiu violent a izbucnit marți, 13 august, la Breaza, la mai multe anexe gospodărești situate la Valea Târsei. La sosirea echipajelor de pompieri, focul se manifesta generalizat, pe o suprafață de aproximativ 80 mp, cu degajare mare de fum.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, 14 pompieri militari cu trei autospeciale au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului și pentru înlăturarea efectelor negative generate de eveniment. Operațiunea de stingerea fost îngreunată de temperatura ridicată, de fumul dens și gazele toxice degajate și a fost finalizată după aproximativ trei ore. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza jarului purtat de vânt și căzut peste materiale combustibile. Din fericire, nu au existat victime, ci doar pagube materiale.
În noaptea de marți spre miercuri, un alt incendiu puternic a izbucnit la o fermă din satul Conduratu, comuna Baba Ana. După cum informează ISU Prahova, focul a cuprins rapid aproximativ 100 de tone baloți de furaje, manifestându-se violent pe o suprafață de aproximativ 400 mp. Operațiunea a fost îngreunată de cantitatea mare de furaje depozitate și de fumul dens. Pompierii militari au intervenit cu cinci autospeciale de stingere și au reușit să localizeze incendiul și să-l stingă. În această dimineață, popmpierii cu trei autospeciale se aflau în continuare la locul evenimentului, pentru înlăturarea efectelor negative și supravegherea zonei, astfel încât să nu mai existe vreun eventual focar. Nu sunt înregistrate victime.
(Sursă foto - ISU Prahova)

3138 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

6630 vizualizari
07 dec. 2019 12:35

Trei mașini implicate într-un nou accident produs pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești

Pe drumul național 1, la intersecția cu drumul județean 720 care merge spre Florești, s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.30, un nou accident rutier grav, în care au fost implicate trei autoturisme cu șase ocupanți în total. Două persoane au fost rănite și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești. Este vorba despre o femeie de 51 de ani și un bărbat de 62 de ani.

7714 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.

Alte stiri recente

3342 vizualizari
06 dec. 2019 20:31

Virgil Guran a fost numit consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Orban

Moș Nicolae a fost extrem de darnic cu fostul președinte al PNL Câmpina, Virgil Guran, în prezent președintele Organizației Județene Dâmbovița a PNL. I-a adus funcția de consilier de stat pe probleme de ordine publică și siguranța cetățeanului la Cancelaria premierului Ludovic Orban. Decizia de numire a fost publicată în Monitorul Oficial 982/5 decembrie 2019.

2805 vizualizari
05 dec. 2019 21:40

Julia Jianu și formația Talisman cântă la Câmpina, în noaptea de Revelion

Spectacolul de Revelion, de la Câmpina, va începe la ora 21.30 cu un mixaj muzical realizat de un DJ. La ora 22.15, pe scenă va urca Julia Jianu, fostă componentă a trupelor Exotic și Sexxy, care de mai mulți ani a ales o carieră solo. Apoi, de la ora 23.00, vor cânta Alin Oprea și formația Talisman, iar la miezul nopții, vom păși în 2020 în jocuri de lumini și lasere.