Gest superb al unei firme din Câmpina de a o premia pe campioana olimpică de tineret Georgeta Popescu

Actualitate (Categoria articolului)

Gest extrem de frumos al unei firme din municipiul Câmpina de a o premia pe campioana olimpică de tineret la monobob Georgeta Popescu. Este vorba despre societatea Manlex Autoserv, care a decis să-i ofere tinerei sportive, drept cadou, posibilitatea de a urma gratuit cursurile școlii de șoferi, mai ales că Georgeta va împlini 18 ani în luna aprilie. Aceasta este modalitatea prin care o firmă mică din municipiul Câmpina dorește să-și arate aprecierea față de cea care a câștigat unica medalie olimpică de aur din istoria sportului câmpinean.

Administratorul firmei Manlex Autoserv, Alexandru Dorin Constantin, s-a întâlnit astăzi cu Georgeta Popescu, a felicitat-o, i-a înmânat o diplomă și i-a vorbit despre cadoul pe care firma sa dorește să i-l facă - școala de șoferi gratuită, iar pe lângă acest lucru, efectuarea gratuită, la Clinica Medis, a analizelor medicale necesare pentru înscrierea la școala de șoferi și testarea psihologică gratuită la Cabinetul Individual de Psihologie Ioana Ciocea. Un gest frumos, făcut din suflet, pentru o sportivă extraordinară și un om minunat. Un gest care, sperăm noi, va fi urmat și de alte gesturi similare din partea unor firme din Câmpina, din mica noastră urbe cu suflet mare.

13806 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Conde 29.01.2020 22:43 Un gest frumos!
  • Beniamin 30.01.2020 10:14 Felicitări Dorin!

Actualitate

1895 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1907 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

731 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

154 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.