CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În week-end, polițiștii prahoveni au desfășurat mai multe acțiuni în care au dat peste 300 sancțiuni însumând 100.000 lei

- Actualitate -

În week-end, polițiștii prahoveni au desfășurat mai multe acțiuni în care au dat peste 300 sancțiuni însumând 100.000 lei

În zilele de 15, 16 și 17 septembrie, polițiștii și jandarmii au desfășurat 11 acțiuni pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.

Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța cetățenilor, asigurându-se un climat de ordine și siguranță publică, acționându-se totodată și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră pe drumurile publice din județ. În cadrul acțiunilor, au fost legitimați peste 850 de cetățeni, iar conducătorii auto au fost informați cu privire la riscurile consumului de droguri și consecințele acestuia. 
Polițiștii rutieri au acționat cu efective mărite, în cele trei zile, pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, accentul fiind pus pe depistarea și extragerea din trafic a persoanelor care pun în pericol siguranța rutieră prin alegerile lor, urcându-se la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive. În acest context, au fost controlate aproximativ 700 de vehicule, fiind testați mai mult de 450 dintre șoferi cu aparatele etilotest și cu cele drugtest. Pentru neregulile constatate au fost aplicate, în total, peste 300 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe conform O.U.G. nr. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, pentru abateri precum: 65 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 5 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, trei dintre valori fiind 0,27; 0,28; 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, două pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, 8 pentru nepurtarea centurii de siguranță, dar și 7 sancțiuni aplicate bicicliștilor pentru abaterile lor de la normele rutiere. Valoarea totală a sancțiunilor este de aproximativ 100.000 de lei.
În total, au fost reținute 19 permise de conducere, dintre care 5 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, două pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive, dar și 7 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, precum și 11 certificate de înmatriculare, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

(Foto cu caracter informativ)


18 Sep 2023 15:57 1885 vizualizari


Comentarii






1657 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpoina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, devenise vacant.

citeste mai mult
1981 vizualizari 01 May 2024 15:53 Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Scandal monstruos în Consiliul Local Câmpina. De la ”minciună” la ”am fost puși la zid”

Ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie a adus un scandal monstruos în rândul aleșilor locali, din unele puncte de vedere, fără precedent în actuala Legislatură.

citeste mai mult
2197 vizualizari 01 May 2024 13:10 Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Primim de la cititori. Cum să oprești la semafor pe... contrasens?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în centrul Câmpinei, la intersecția de la Blocul 7ABC.

citeste mai mult
2055 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45 a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV