Drapelul României, înălțat pe catargul din centrul Câmpinei

Eveniment (Categoria articolului)

Tricolorul a fost sfințit și urcat pe catargul din centrul Câmpinei, astăzi, când se împlinesc 169 de ani de când Guvernul revoluționar de la 1848 a decis ca roșu, galben și albastru să fie culorile steagului național. Multe oficialități, dar și simpli câmpineni, alături de copii și nepoți, au venit la ceremonia prilejuită de Ziua Drapelului.

Despre semnificația zilei de 26 iunie le-a vorbit celor prezenți primarul Câmpinei, Horia Tiseanu. Apoi, Drapelul Național a fost adus de la Biserica "Sfânta Treime" de părintele Vicențiu Ieșeanu, și înălțat pe catargul din centrul municipiului. Imediat după arborarea Drapelului, un porumbel s-a așezat pe catarg și a rămas acolo până la terminarea ceremoniei. Nu ne rămâne decât să sperăm că e un semn bun pentru noi toți. Garda de Onoare, formată din jandarmi, pompieri militari și elevi ai Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr", a încheiat ceremonia de astăzi printr-o scurtă defilare. 

7229 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Lavinia Panait 26.06.2017 20:39 Constat cu tristete ca avem un primar care arata tot mai rau, este mai balbait... Daca nimeni nu are tupeul sa i-o ceara, de ce nu o avea el decenta sa se retraga?!

Eveniment

140 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.

788 vizualizari
08 dec. 2023 18:55

Musicum Adolescentia revine la Câmpina cu un concert de colinde, pe 19 decembrie 2023

1 comentarii

Asociația Musicum Adolescentia din Craiova revine la Câmpina cu un nou spectacol din cadrul proiectului "Zâmbete pe portativ". De această dată este vorba despre un concert de colinde organizat marți, 19 decembrie 2023, de la ora 19.00, la Casa Tineretului.

Alte stiri recente

114 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

236 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.