PNL Câmpina dorește să-l excludă din partid pe consilierul local Florin Marcu

Politică (Categoria articolului)

Ședință importantă la PNL Câmpina, marți seară. Biroul Politic Local s-a întrunit pentru a analiza activitatea consilierului local Florin Marcu și pentru a aproba excluderea acestuia din partid. Decizia finală o va lua conducerea județeană a PNL.

 

De mai multă vreme, Florin Marcu este considerat o problemă pentru PNL Câmpina și iată că, în această seară, Biroul Politic Local s-a întrunit pentru a lua unele măsuri. Potrivit unor surse din cadrul partidului, din cei 11 membri ai BPL prezenți la ședință, 10 au votat pentru excluderea lui Marcu din PNL, iar un vot a fost nul. Potrivit acelorași surse, lui Florin Marcu i s-a reproșat în special că și-a luat mandatul de consilier local pe... persoană fizică, în sensul că participă la diverse întâlniri și vorbește în numele PNL fără a avea mandat din partea biroului de conducere a partidului. De asemenea, i-a mai reproșat că prejudiciază imaginea PNL prin comportamentul său, aici dându-se exemplu problemele create la Spitalul Municipal după ce Florin Marcu a devenit președinte al Consiliului de Administrație. Potrivit surselor noastre, toți membrii BPL au avut nemulțumiri la adresa consilierului local, iar explicațiile sale nu au convins Biroul Politic Local să-i mai dea o șansă. Acum, decizia BPL va fi comunicată Biroului Politic Județean al PNL Prahova, care va lua decizia finală. Dacă Florin Marcu va fi exclus din partid, va trebui să plece și din Consiliul Local, pentru că își pierde calitatea de membru al partidului pe listele căruia a fost ales.

3428 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • I..P. 16.02.2022 06:26 Marcu pe unde a fost a făcut prăpăd. La PNDC, PARTIDUL VERDE, PDL, PMP. Și acum și la PNL. Ultima ispravă: contract pe 7 ani din bani publici pentru firma cu iluminatul public
  • Catrinel 16.02.2022 19:47 Cam mult i-a trebuit PNL-ului sa isi dea seama cine e Marcu! Un individ urat pana si de colegii sai, care s-a ''remarcat'' in campania electorla jigning cu grosolonia caracteristica reprezentantii altor partide.
  • Anto 20.02.2022 19:38 Și cine ii va lua locul? Cojocaru de la Ocolul Silvic sau cine...
  • Lucian 11.03.2022 16:27 Marcu s-a copt. Lupta pentru oras. I_am urmarit activitatea din CL, e mai mult decat ok. ''Gasca'' vrea sa scape de el. E mai greu pentru ca e apreciat atat la judet cat si in PNL Campina. NU mor caii cand vor cainii. De la mine are un mare vot de incredere.
  • Petre 13.03.2022 19:25 Lucian = Marcu. Se laudă singur. Ha ha. Marcu trebuie să plece. Este nociv.

Politică

2328 vizualizari
29 mai 2022 14:15

Alegeri la PSD Câmpina. Dan Ioan Mușat, fostul președinte interimar, este noul președinte ales

De un an și jumătate Organizația Câmpina a Partidului Social Democrat avea o conducere interimară, președinte fiind Dan Ioan Mușat. Acum, de sâmbătă, 28 mai 2022, lucrurile au intrat pe un făgaș mai aproape de normal. Au avut loc alegerile, iar singurul candidat la funcția de președinte a fost Dan Ioan Mușat.

2081 vizualizari
24 mai 2022 10:42

Sâmbătă, 28 mai, alegeri la PSD Câmpina. Actual președinte, Dan Mușat, este singurul candidat la șefia filialei locale

Sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 10.00, la Casa Tineretului va avea loc ședința de alegeri a PSD Câmpina, invitat fiind și președintele social-democraților prahoveni, deputatul Bogdan Toader.

Alte stiri recente

45 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorerscu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

211 vizualizari
27 iun. 2022 17:38

73,65% promovabilitatea la bacalaureat 2022 în Câmpina, înainte de contestații. Patru eleve au obținut media 10

Pe site-ul Ministerului Educației și la centrele de examinare au fost afișate astăzi, luni, 27 iunie, rezultatele la prima sesiune a bacalaureatului 2022. La nivelul municipiului Câmpina, rata de promovabilitate este de 73,65% cu patru procente mai mare față de promovabilitatea de anul trecut și cu 11 procente mai mare față de 2020. În cifre absolute, situația de la această sesiune a bacalaureatului este următoarea: 534 elevi s-au înscris la bacalaureat (462 din promoția curentă și 72 din promoțiile anterioare). 14 elevi dintre cei înscriși nu s-au mai prezentat la examen, 137 au fost respinși (având media generală sub 6), iar 383 elevi au promovat examenul. Patru eleve au obținut media generală 10 la bacalaureat, toate patru fiind de la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu”: Ioana Bianca Buzilă, Cristina Miruna Plopeanu, Ana Maria Gheorghiu Goga și Anisia Mantu.