PNL Câmpina dorește să-l excludă din partid pe consilierul local Florin Marcu

Politică (Categoria articolului)

Ședință importantă la PNL Câmpina, marți seară. Biroul Politic Local s-a întrunit pentru a analiza activitatea consilierului local Florin Marcu și pentru a aproba excluderea acestuia din partid. Decizia finală o va lua conducerea județeană a PNL.

 

De mai multă vreme, Florin Marcu este considerat o problemă pentru PNL Câmpina și iată că, în această seară, Biroul Politic Local s-a întrunit pentru a lua unele măsuri. Potrivit unor surse din cadrul partidului, din cei 11 membri ai BPL prezenți la ședință, 10 au votat pentru excluderea lui Marcu din PNL, iar un vot a fost nul. Potrivit acelorași surse, lui Florin Marcu i s-a reproșat în special că și-a luat mandatul de consilier local pe... persoană fizică, în sensul că participă la diverse întâlniri și vorbește în numele PNL fără a avea mandat din partea biroului de conducere a partidului. De asemenea, i-a mai reproșat că prejudiciază imaginea PNL prin comportamentul său, aici dându-se exemplu problemele create la Spitalul Municipal după ce Florin Marcu a devenit președinte al Consiliului de Administrație. Potrivit surselor noastre, toți membrii BPL au avut nemulțumiri la adresa consilierului local, iar explicațiile sale nu au convins Biroul Politic Local să-i mai dea o șansă. Acum, decizia BPL va fi comunicată Biroului Politic Județean al PNL Prahova, care va lua decizia finală. Dacă Florin Marcu va fi exclus din partid, va trebui să plece și din Consiliul Local, pentru că își pierde calitatea de membru al partidului pe listele căruia a fost ales.

4980 vizualizari
6

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • I..P. 16.02.2022 06:26 Marcu pe unde a fost a făcut prăpăd. La PNDC, PARTIDUL VERDE, PDL, PMP. Și acum și la PNL. Ultima ispravă: contract pe 7 ani din bani publici pentru firma cu iluminatul public
  • Catrinel 16.02.2022 19:47 Cam mult i-a trebuit PNL-ului sa isi dea seama cine e Marcu! Un individ urat pana si de colegii sai, care s-a ''remarcat'' in campania electorla jigning cu grosolonia caracteristica reprezentantii altor partide.
  • Anto 20.02.2022 19:38 Și cine ii va lua locul? Cojocaru de la Ocolul Silvic sau cine...
  • Lucian 11.03.2022 16:27 Marcu s-a copt. Lupta pentru oras. I_am urmarit activitatea din CL, e mai mult decat ok. ''Gasca'' vrea sa scape de el. E mai greu pentru ca e apreciat atat la judet cat si in PNL Campina. NU mor caii cand vor cainii. De la mine are un mare vot de incredere.
  • Petre 13.03.2022 19:25 Lucian = Marcu. Se laudă singur. Ha ha. Marcu trebuie să plece. Este nociv.
  • Marcu 08.12.2022 11:41 După cum ați văzut: cine sapa groapa ăluia cade chiar el în ea și piatra se întoarce peste cel ce o pravaleste.

Politică

1063 vizualizari
14 apr. 2024 07:57

Listele candidaților la alegerile din România pentru Parlamentul European

3 comentarii

S-a încheiat depunerea listelor de candidați pentru alegerile din România, din 9 iunie, pentru Parlamentul European.

1544 vizualizari
09 apr. 2024 19:51

Aron Sabo, consilier local: ”PMP va participa la alegerile locale de unul singur, pe liste proprii”

Consilierul local al Partidului Mișcarea Populară, Aron Sabo, a fost invitatul nostru la o emisiune, prilej cu care am vorbit despre activitatea sa din acest mandat. Desigur, nu puteam rata și o discuție cu conotații politice, legată de viitoarele alegeri locale.

Alte stiri recente

170 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

175 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).