Daniel Ioniță, candidatul Partidului Prahova în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Prioritatea zero este readucerea Spitalului Municipal pentru toți pacienții”

Politică (Categoria articolului)

Partidul Prahova în Acțiune este un proiect politic inițiat și pus în practică de fostul deputat Mihai Apostolache, profesor universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, președintele executiv al partidului fiind câmpineanul Daniel Ioniță, candidat la funcția de primar al municipiului.

”Acum patru ani eu am fost omul cu agenda, acum sunt omul care știu problemele, pentru că nu mai era nevoie ca după șapte ani în care am fost consilier local să-mi notez ceva. Acum, am discutat cu oamenii, am venit cu soluții pentru ei și am avut bucuria să văd încă o dată că în Câmpina sunt oameni deschiși dialogului și care așteaptă soluții concrete de la candidați. Dacă în ultimii ani, în general, se alegea răul cel mai mic, de această dată, cred că oferta locală este mai generoasă. Oamenii sunt interesați de ceea ce are de oferit fiecare candidat”, a afirmat Daniel Ioniță, candidatul Partidului Prahova în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina. (video)
”Nu vin cu promisiuni în fața oamenilor, ci vin doar cu planuri și soluții. O prioritate zero este readucerea Spitalului Municipal la statutul de spital deschis tuturor cetățenilor și scoaterea sa de sub incidența acestui statut de suport covid. Se poate rezolva această problemă. Alții au demonstrat că în România se poate face acest lucru. M-au întrebat foarte mulți oameni de ce plătim cu toții asigurări sociale dacă nu putem beneficia de un drept constituțional - dreptul la sănătate. Trebuie doar să existe voință. Sunt primari și directori de spitale în țară care și-au pus mandatele pe masă și au spus că ei pleacă acasă dacă nu sunt lăsați să aibă grijă de toți cetățenii acelor comunități. Practic, în acest moment, noi, cei care nu suntem pacienți covid, nu avem niciun fel de suport sanitar. Dacă ies primar, a doua zi plec la Guvern și stau la ușa premierului o zi, două, cât este nevoie până mă primește și îl conving că Spitalul Municipal trebuie scos de sub incidența acestui statut de suport covid, pentru că el deservește o zonă cu peste 300.000 locuitori”, a mai declarat Daniel Ioniță despre una dintre cele mai delicate probleme ale Câmpinei din aceste zile.

(Publicitate electorală, la comanda Partidului Prahova în Acțiune, cod AEP 21200117)

2976 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2546 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2553 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.