CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Daniel Ioniță, candidatul Partidului Prahova în Acțiune la Primăria Câmpina: ”Prioritatea zero este readucerea Spitalului Municipal pentru toți pacienții”

- Politică -

Partidul Prahova în Acțiune este un proiect politic inițiat și pus în practică de fostul deputat Mihai Apostolache, profesor universitar la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești, președintele executiv al partidului fiind câmpineanul Daniel Ioniță, candidat la funcția de primar al municipiului.

”Acum patru ani eu am fost omul cu agenda, acum sunt omul care știu problemele, pentru că nu mai era nevoie ca după șapte ani în care am fost consilier local să-mi notez ceva. Acum, am discutat cu oamenii, am venit cu soluții pentru ei și am avut bucuria să văd încă o dată că în Câmpina sunt oameni deschiși dialogului și care așteaptă soluții concrete de la candidați. Dacă în ultimii ani, în general, se alegea răul cel mai mic, de această dată, cred că oferta locală este mai generoasă. Oamenii sunt interesați de ceea ce are de oferit fiecare candidat”, a afirmat Daniel Ioniță, candidatul Partidului Prahova în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina. (video)
”Nu vin cu promisiuni în fața oamenilor, ci vin doar cu planuri și soluții. O prioritate zero este readucerea Spitalului Municipal la statutul de spital deschis tuturor cetățenilor și scoaterea sa de sub incidența acestui statut de suport covid. Se poate rezolva această problemă. Alții au demonstrat că în România se poate face acest lucru. M-au întrebat foarte mulți oameni de ce plătim cu toții asigurări sociale dacă nu putem beneficia de un drept constituțional - dreptul la sănătate. Trebuie doar să existe voință. Sunt primari și directori de spitale în țară care și-au pus mandatele pe masă și au spus că ei pleacă acasă dacă nu sunt lăsați să aibă grijă de toți cetățenii acelor comunități. Practic, în acest moment, noi, cei care nu suntem pacienți covid, nu avem niciun fel de suport sanitar. Dacă ies primar, a doua zi plec la Guvern și stau la ușa premierului o zi, două, cât este nevoie până mă primește și îl conving că Spitalul Municipal trebuie scos de sub incidența acestui statut de suport covid, pentru că el deservește o zonă cu peste 300.000 locuitori”, a mai declarat Daniel Ioniță despre una dintre cele mai delicate probleme ale Câmpinei din aceste zile.

(Publicitate electorală, la comanda Partidului Prahova în Acțiune, cod AEP 21200117)


20 Sep 2020 11:47 4578 vizualizari



Comentarii






1386 vizualizari 24 Apr 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
550 vizualizari 24 Apr 2024 19:06

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
1977 vizualizari 22 Apr 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
1787 vizualizari 22 Apr 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV