Semaforul de la "Salcie", singurul cu program prelungit. Primăria ne asigură că problema va fi rezolvată

Actualitate (Categoria articolului)

Mai mulţi cititori, conducători auto, ne-au semnalat o disfuncţionalitate în sistemul de semaforizare din zona centrală a municipiului Câmpina. Iar această disfuncţionalitate le creează unele probleme participanţilor la trafic. Este vorba despre semaforul de la "Salcie", care funcţionează în fiecare zi până la ora 24.00, deşi toate celelalte semafoare din Câmpina trec pe galben intermitent începând cu ora 21.00.

"În principiu, toate semafoarele de pe Bulevardul Carol I au acelaşi program, până la ora 21.00, când trec pe galben intermitent. Cel mai probabil la semaforul de la "Salcie" a apărut o problemă, care va fi semnalată firmei care asigură mentenanţa. Se va verifica şi vor fi luate măsurile necesare pentru a fi reglat din nou şi acest semafor", ne-a declarat Ioana Bumbăcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Câmpina.
În ultima vreme, în funcţionarea sistemului de semaforizare din municipiu au apărut mai multe probleme, cea mai recentă dintre acestea fiind defecţiunea majoră a semafoarelor de la intersecţia "Casa Cărţii". Problema s-a rezolvat pentru că, între timp, Primăria a încheiat un contract pentru asigurarea mentenanţei semafoarelor cu firma UTI Grup Bucureşti pentru suma de 36.400 lei, fără TVA, contract valabil până la finalul acestui an.

3747 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1412 vizualizari
23 sept. 2023 14:47

Câmpina, mileniul III. Indicatorul din... copac

Pentru că nouă ne pasă de Câmpina, am decis să continuăm să vă prezentăm lucruri care nu sunt așa cum ar trebui să fie. Pot părea detalii sau lucruri mărunte, dar ar trebui cu toții să știm că în viață detaliile fac diferența de multe ori. Acesta este un serial în care vom atrage atenția asupra unor lucruri care nouă nu ni se par în regulă și promitem să revenim asupra fiecărui subiect în parte, dacă situația semnalată de noi se remediază. Sau nu...

2041 vizualizari
23 sept. 2023 13:17

Trei tineri din Voluntari, depistați de polițiștii câmpineni după ce au făcut cumpărături cu un card bancar găsit pe stradă

Polițiștii câmpineni au identificat și depistat în cursul zilei de vineri, 22 septembrie, trei bărbați bănuiți de comiterea infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și însușirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor.

Alte stiri recente

34 vizualizari
24 sept. 2023 22:59

Cornel Brătilă - ”Forever Young”, în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

”Forever Young” a fost unul dintre cele mai frumoase momente muzicale din cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor. Un moment susținut chiar de un câmpinean - Cornel Brătilă, evenimentul fiind propus și coorganizat de Fundația pentru Tineret ”Zamolxes”, condusă de Florin Predescu, una asociațiile care s-a implicat cel mai mult în acest festival.

195 vizualizari
24 sept. 2023 22:45

Sute de spectatori au cântat și dansat alături de Alin Oprea și formația Talisman, în centrul Câmpinei

Cei mai mulți spectatori dintre toate evenimentele organizate până acum în cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor au fost vineri, 22 septembrie, în Parcul Regele Mihai I, la concertul susținut de Alin Oprea și formația Talisman.