Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

Politică (Categoria articolului)

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

”Din declarațiile de presă publice făcute azi de primarul Municipiului Câmpina, constatăm ca problemele legate de Serviciul Piața Câmpina sunt mult mari decât am semnalat. Am aflat astfel, că șeful PSD Câmpina, Ioan Musat, a beneficiat de contracte cu Serviciul Piață Câmpina, plătite din bani publici, din bugetul alocat de Consiliul Local, unei entități cu un management dezastruos, ce a reușit  să facă doar datorii.  
Este drept că nu ne suprinde atitudinea și modul  în care înțeleg liderii PSD Câmpina să facă politică, public vorbind despre preocuparea și neliniștea lor față de nevoile cetățenilor, iar în realitate se înfruptă din banii comunității.
Poate așa se înțelege acum înverșunarea cu care consilierii PSD, domnul consilier Cezar Grama și nu numai, au apărat fosta conducere a Serviciului Piață Câmpina, care acum se dovedește că a gestionat banii publici intr-un mod defectuos.
Doar așa câmpinenii își pot explica reacția consilierilor sus-numiți în momentele în care noi solicitam clarificări referitoare la situația Pieței și a conducerii acesteia, mereu aceiași consilieri grupați în jurul intereselor personale ale celor care au poftit la banul public.
Numai astfel ne putem explica râvna cu care unii consilieri apărau “onoarea” conducerii Serviciului Piață, despre care noi am spus că nu a avut studiile solicitate la concursul pentru ocuparea postului respectiv. Aceeași explicație o are și limbajul jignitor folosit de domnul consilier Cezar Grama la adresa consilierilor locali și a angajaților Primăriei Municipiului Câmpina. 
Deși am atras atenția de nenumărate ori în ședințele Consiliului Local asupra dezastrului de la Serviciul Piață, de fiecare dată „COALIȚIA ÎMPOTRIVĂ”, dirijată prin edicte și executor, a acoperit neregulile conducerii Serviciului Piață. Mulțumim colegilor consilieri de la PNL si POL care au solicitat și ei lămuriri și care au încercat să afle ce se întâmplă cu adevărat. 
Solicităm consilierilor PSD și consilierului Cezar Grama să vină în fața Consiliului Local și să explice câmpinenilor de ce au transformat Piața în bâlci, de ce au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”.
Comunicatul este semnat de Roxana Gheorghe, președinte al Partidului Verde.

2043 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan Deftu 02.09.2022 21:04 Partidul Verde este anexa lui Moldoveanu și reacționează doar la comandă. Nu au idei și opinii propri.
  • diss 06.09.2022 08:55 Deci în Cămpina partidul ''verzilor'' care ar trebui să militeze pentru spații verzi vine și ne îndeamnă să fim de acord cu proiectul fantasmagoric al primarului în urma căruia centru orașului va fi plin de mizerie, betoane, noroi, zgomot infernal pentru 8-10 ani!?!🤮Politicieni mici, proiecte pe măsură.

Politică

4797 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1439 vizualizari
29 sept. 2022 20:01

Accident pe Strada Republicii, din Câmpina. Un pieton a fost lovit de o mașină

UPDATE - Victima accidentului este o femeie de 68 ani, care a fost transportată la spital. Conducătorul autoturismului care a produs accidentul este un bărbat de 32 ani. Atât șoferul, cât și victima au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cursul serii de joi, 29 septembrie, în apropierea orei 20, pe Strada Republicii, din Câmpina, a avut loc un accident rutier.

423 vizualizari
29 sept. 2022 17:58

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni, de vineri după-amiază și până duminică la prânz sunt programate jcurile etapei a 9-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată programul și delegările: