CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ultimul week-end al Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, dominat de parada mașinilor de epocă

- Eveniment -

Ultimul week-end al Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, dominat de parada mașinilor de epocă

Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor se apropie de final. Realizat din sponsorizări și reunind tot ceea ce are mai bun Câmpina în momentul de față în domeniul artei și al sportului, acest festival se va încheia cu o grandioasă paradă a mașinilor de epocă, un eveniment fără precedent pentru Câmpina, prin amploarea sa.

Astfel, vineri, 29 septembrie, începând cu ora 15.00, aproximativ 55 de mașini de epocă vor fi expuse pe Bulevardul Culturii, în zona cuprinsă între Casa Căsătoriilor și până la rondul din fața Institutului de Cercetări în Petrol, în aceeași zonă în care s-a desfășurat pe 1 septembrie, în prima zi a festivalului expunerea trofeelor cluburilor și asociațiilor sportive, precum și momentele artistice din finalul paradei de deschidere.
Vor fi  mașini valoroase și interesante – de la un Dodge Victory din anul 1928 sau un Chevrolet Cabriolet din anul 1929, la Jeep, Chrysler, Buick, Cadillac, Lincoln, Maserati, Rolls Royce sau Jaguar, dar și un ARO din anul 1969, o Dacia 1300 din anul 1970 sau o Dacia 1310 de miliție, din anul 1984.
Automobilele vor rămâne expuse pe Bulevardul Culturii toată seara de vineri.
Sâmbătă, 30 septembrie, automobilele vor fi expuse pe Bulevardul Carol I, în zona cuprinsă între Hotelul Muntenia și Casa Cărții. La ora 11.00 se va da startul concursului de automobile retro pe mai multe trasee din localitate, după care între orele 13.30 și 16.00, câmpinenii și nu numai le vor putea admira din nou în zona centrală, de asemenea, între Casa Cărții și Hotelul Muntenia.
Va fi, practic, unul dintre cele mai importante momente ale ultimului week-end al festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, care va reuni zeci de împătimiți ai mașinilor de epocă din întreaga țară.


25 Sep 2023 22:26 2158 vizualizari


Comentarii


  • 26.09.2023 05:53 diss Foarte frumos! Abia așteaptăm să îl vedem și pe tovarășul primar cu ce masinâ de epocă se va prezenta.Doar bugetarii de lux din România își permit inclusiv mașini de epoca.Că majoritatea localităților administrate de ei, inclusiv Cămpina, arată ca din altă epoca e altă poveste.Dar cămpinenii să nu se plângă, încă, sâ vezi ”distracție” și balamuc când vor începe lucrările, adică demolările, pentru groapa ”măntuirii” neamului, adică mult prea lăudatul, costisitorul și total nefolositorul pasaj.Abia aștept!
810 vizualizari 21 Jun 2024 10:54 Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, sunteți invitați la Breaza la ”cântec și joc”

Duminică, 23 iunie, începând cu ora 12.00, Liceul Teoretic ”Aurel Vlaicu” Breaza, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Breaza, Inspectoratul Școlar Județean Prahova și alte instituții din județ, organizează Festivalul - concurs ”Cântec și joc la Breaza”, eveniment cu participare internațională.

citeste mai mult
10374 vizualizari 20 Jun 2024 18:24 Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Delia, Smiley, Andra și Theo Rose vin pe 28 iunie la Câmpina!

Asociația Câmpina Curată invită câmpinenii la un megaconcert susținut de cei mai îndrăgiți artiști ai momentului. Evenimentul va avea loc vineri, 28 iunie, de la ora 18.00, pe stadionul ”Rafinăriei”.

citeste mai mult
1339 vizualizari 19 Jun 2024 22:19 Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

Câmpineanca Alexandra Olteanu a obținut Premiul al III-lea la Festivalul ”Chocolate Saga”

La București, la Sala Palatului, a avut loc week-end-ul trecut Festivalul ”Chocolate Saga”, un adevărat regal al dulciurilor, cu ateliere, dar și concursuri, care au reunit cei mai vestiți cofetari din țara noastră.

citeste mai mult
1289 vizualizari 18 Jun 2024 10:16 Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Festivalul de Jazz-Pop-Rock de la Breaza, la a patra ediție

Evenimentul se va desfășura în perioada 27-28 iulie 2024, în "Popasul Cultural" din centrul orașului, iar pe scenă vor urca: A.L.L. Of Us Trio, Ozana Barabancea, Trupa Cardinal, Ioana-Teodora Spînu Trio, Nidal, Radu Pescaru, Trupa Jeff Family, Green Onions Experience.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV