Consilierul județean Adrian Dobre este candidatul PNL la Primăria Ploiești

Politică (Categoria articolului)

Biroul Politic Local al PNL a stabilit astăzi ca Adrian Dobre să fie noul candidat al partidului pentru funcția de primar al municipiului Ploiești. Noul candidat pentru că... vechiul candidat, Andrei Volosevici, s-a retras din cursă din cauza problemelor cu DNA.

Adrian Dobre are 40 de ani, este economist, a fost subprefect și apoi prefect al județului Prahova în mandatul 2008-2012. În prezent este consilier județean. Decizia BPL a fost luată în această seară și poate fi considerată o surpriză având în vedere faptul că numele cel mai vehiculat de nou candidat pentru Primăria Ploiești era cel al copreședintelui PNL Prahova, deputatul George Ionescu. Oricum, este o situație delicată pentru PNL, de vreme ce partidul a fost nevoit să-și schimbe candidatul la două săptămâni după lansarea oficială de la Ploiești, la care au participat inclusiv liderii de la centru, Alina Gorghiu și Vasile Blaga. 
Vă reamintim, Andrei Volosevici a renunțat la candidatură, "ca un gest de onoare și respect față de ploieșteni". El a fost pus sub urmărire penală, fiind acuzat de procurorii DNA de luare de mită și abuz în serviciu într-un dosar legat de finanțarea echipei de fotbal Petrolul în perioada 2008-2012, când Volosevici era primarul Ploieștiului.

4978 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

3112 vizualizari
12 ian. 2021 18:20

Laura Moagher și Bogdan Toader vor avea cabinete parlamentare la Câmpina

1 comentarii

Începând cu 1 februarie 2021, la sediul Partidului Social Democrat din Câmpina vor funcționa două cabinete parlamentare - al senatorului Laura Moagher și al deputatului Bogdan Toader.

2566 vizualizari
24 dec. 2020 19:38

Comunicat de presă din partea Partidului Verde Prahova cu privire la ședința din 23 decembrie a Consiliului Local Câmpina

2 comentarii

După scandalul din ședința de miercuri, 23 decembrie 2020, a Consiliului Local Câmpina, ședință în cadrul căreia nu a putut fi ales viceprimarul Câmpinei, mai mulți consilieri părăsind sala, am primit la redacție un comunicat din partea lui Cezar Grama, președintele Partidului Verde Prahova.

Alte stiri recente

7 vizualizari
22 ian. 2021 17:04

Accident în Câmpina. Patru mașini implicate, două garduri afectate, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital

Pe Strada Constantin Stere din Câmpina a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, un accident rutier destul de grav, în care au fost implicate patru autoturisme, au fost avariate două garduri, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital.

1731 vizualizari
22 ian. 2021 12:08

Proiect legislativ pentru trecerea în proprietatea Câmpinei a terenurilor pe care se află calea ferată din interiorul municipiului

La începutul lunii decembrie 2020, Primăria Câmpina a transmis o adresă Parlamentului României prin care își exprima dorința de a prelua terenurile pe care se află calea ferată din interiorul municipiului având în vedere faptul că aceasta a fost scoasă din uz de mai mulți ani. Pe 12 ianuarie 2021, la Biroul Permanent al Senatului a fost depus un proiect de lege, inițiat de senatorul prahovean Laura Fulgeanu Moagher, privind transmiterea terenului respectiv din domeniul public al statului și administrarea Ministerului Transporturilor, prin CFR SA, în domeniul public al municipiului Câmpina.