O femeie a fost lovită de o mașină pe trecerea de pietoni de la Casa Tineretului din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În această dimineață, puțin înaintea orei 7, în condiții de ploaie și carosabil umed, la trecerea de pietoni de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, chiar în dreptul Casei Tineretului, a avut loc un accident de circulație.

Din primele cercetări a rezultat că un autoturism, condus de un bărbat de 60 ani, care se deplasa pe Bulevardul Nicolae Bălcescu dinspre Calea Dacia, la amintita trecere de pietoni, în condițiile în care semafoarul mergea pe galben intermitent, a surprins și accidentat o femeie în vârstă de 55 de ani, angajată în traversare regulamentară, dinspre Strada Orizontului spre stația de autobuz. Femeia a fost asistată medical la fața locului. Era conștientă, primele indicii fiind că ar fi suferit un traumatism cranian și un traumatism toracic. A fost transportată la Spitalul Județean Ploiești.
Cele două persoane implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Circulația în zonă este îngreunată, traficul fiind dirijat de agenți de poliție.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest accident. 

(Foto cu caracter ilustrativ)

6439 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Rammstein 07.01.2021 17:31 Si tot azi în jurul orei 11 o haită de câini terorizau trecătorii într-o intersecție, în fața statuii soldatului necunoscut...dr fzpt nu e prima oara cand sesizez acest fapt,orasul e plin de câini, notarita ne-a spus că sunt câini lăsați intenționat de care un fost primar, un nenorocit, un bandit care are un adăpost pentru câinii și ca face parte dintr-un plan de-a pune în lumină proastă pe actualul primar!!!! ..eu zic ca arestarea acestui troglodit e cea mai bună soluție, dle primar puneti poliția locală pe urmele acestui iresponsabil...de fapt în spatele lui s-ar afla alt bandit local....Dle primar curaj,curățat orasul de ... comunoste și securiste....
  • Alexandra Iorga 08.01.2021 11:44 Politia daca i ar da amenzi lu Chirobocea de l ar ustura.As mai vrea sa dispara din apropiatii lui Tiseanu dar sunt slabe sanse.Inca isi fac de cap protejati la nivel inalt
  • Costel Dascalescu 08.01.2021 11:52 Nici pe trecerea de pietoni nu poti sa fii in siguranta. Eu nu trec pana nu vad ca a oprit masina . Deci sfatul meu asta este. Nu va angajati in tracers daca nu opreste masina .
  • cristian 10.01.2021 17:53 Accidentele pe trecerea de pietoni au doar un vinovat. Pietonul. Stiu, legea spune ca are prioritate. Tot legea spune ca trebuie, ca pieton , sa te opresti sa te asiguri si apoi sa treci. Acum daca ai fost educat ca ai drepturi si deci poti sa treci fara sa te asiguri, adevarul e ca ai doar dreptul sa te accidentezi sau chiar sa mori. Mereu din intalnirea intre o masina si un om a iesit castigatoare masina si in majoritatea cazurilor cei doi oameni implicati in accident, pietonul si soferul, au iesit prost...

Actualitate

1088 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1132 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1073 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

639 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.