CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Se întâmplă și la Câmpina. O femeie a căutat un ”meseriaș” și a primit o... ”țeapă”

- Social -

Se întâmplă și la Câmpina. O femeie a căutat un ”meseriaș” și a primit o... ”țeapă”

Se întâmplă tot felul de lucruri, unele dintre ele mai mult sau mai puțin bizare. Auzim cu toții, destul de frecvent, despre tot felul de metode a înșela buna credință a unora... O femeie din Câmpina s-a ales cu o ”țeapă” considerabilă, căutând un ”meseriaș” care să-i realizeze unele lucrări de reparații la o casă.

Imobilul cu pricina se află pe Strada Constantin Stere, iar întreaga poveste ne-a fost relatată chiar de doamna în cauză, Sanda P.: ”Locuiesc în Spania, dar dețin o casă și în Câmpina, pe Strada Constantin Stere. În urmă cu câteva luni am primit o adresă de la Primăria Câmpina, prin care mi se atrăgea atenția asupra stării precare a clădirii, riscând o creștere cu 500% a impozitului pentru această clădire. În aceste condiții, am încercat să găsesc un meseriaș, care să mă ajute cu lucrările de reparații la casă. Am găsit un băiat, care, după ce am discutat cu el, s-a arătat foarte deschis, ba chiar mi-a trimis o copie a cărții sale de identitate, ceea ce a crescut încrederea mea față de el. Apoi, a tot început să-mi ceară bani pentru a achiziționa materialele necesare în vederea realizării lucrărilor de reparații. Și i-am tot trimis bani, ajungând la suma de 12.620 lei, bani pe care pot să-i demonstrez că i-am transmis prin recipisele de la Western Union. Am venit în țară și am constatat că nu s-a realizat absolut nimic din reparațiile promise de acest meseriaș la casa mea. La toate mesajele mele, acest individ mă tot amână, ca azi, că mâine și tot așa. Am fost la Poliție, dar cei de acolo mi-au spus că singurul lucru pe care îl pot face este să-l dau în judecată pentru a-mi recupera paguba. Eu nu am nici banii și nici timpul necesar pentru a sta prin tribunale să mă judec cu acest individ. Practic, mi-am cam luat adio de la bani, dar prin intermediul dumneavoastră îmi doresc ca măcar alți oameni în situația mea să fie mai atenți și să nu mai pățească astfel de lucruri extrem de neplăcute”.
”Meseriașul” în discuție se numește Florin R., are 36 ani și locuiește undeva în cartierul Câmpinița. Așadar, atenție la ”meseriașii” pe care îi antamați pentru diverse lucrări!


03 Sep 2023 17:24 3275 vizualizari


Comentarii


944 vizualizari 15 Jun 2024 23:47 Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit, sâmbătă seara, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Câmpina, pe Calea Doftanei.

citeste mai mult
360 vizualizari 15 Jun 2024 22:36 Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

"The Magical World of Trees and Agriculture" este denumirea celui de-al treilea proiect eTwinning în care a fost implicată Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza", de această dată partenerii săi fiind din Turcia și Republica Moldova.

citeste mai mult
247 vizualizari 14 Jun 2024 23:08 Școala “Al.I. Cuza” din Câmpina, parte a unui proiect internațional bazat pe educația STEM

Școala “Al.I. Cuza” din Câmpina, parte a unui proiect internațional bazat pe educația STEM

Proiectul s-a intitulat "Our Future Home", adică "Viitorul nostru cămin", și s-a desfășurat pe platforma eTwinning, cu participarea unor unități de învățământ și cadre didactice din cinci țări: România, Turcia, Lituania, Bulgaria și Grecia.

citeste mai mult
1025 vizualizari 14 Jun 2024 08:31 Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Peste 7.000 de gospodării din Prahova au rămas fără curent electric după furtuna de joi noaptea

Vineri dimineață, la ora 6.00, 7.034 gospodării din mai multe localități ale județului Prahova nu erau alimentate cu energie electrică după furtuna din timpul nopții.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV