Se întâmplă și la Câmpina. O femeie a căutat un ”meseriaș” și a primit o... ”țeapă”

Social (Categoria articolului)

Se întâmplă tot felul de lucruri, unele dintre ele mai mult sau mai puțin bizare. Auzim cu toții, destul de frecvent, despre tot felul de metode a înșela buna credință a unora... O femeie din Câmpina s-a ales cu o ”țeapă” considerabilă, căutând un ”meseriaș” care să-i realizeze unele lucrări de reparații la o casă.

Imobilul cu pricina se află pe Strada Constantin Stere, iar întreaga poveste ne-a fost relatată chiar de doamna în cauză, Sanda P.: ”Locuiesc în Spania, dar dețin o casă și în Câmpina, pe Strada Constantin Stere. În urmă cu câteva luni am primit o adresă de la Primăria Câmpina, prin care mi se atrăgea atenția asupra stării precare a clădirii, riscând o creștere cu 500% a impozitului pentru această clădire. În aceste condiții, am încercat să găsesc un meseriaș, care să mă ajute cu lucrările de reparații la casă. Am găsit un băiat, care, după ce am discutat cu el, s-a arătat foarte deschis, ba chiar mi-a trimis o copie a cărții sale de identitate, ceea ce a crescut încrederea mea față de el. Apoi, a tot început să-mi ceară bani pentru a achiziționa materialele necesare în vederea realizării lucrărilor de reparații. Și i-am tot trimis bani, ajungând la suma de 12.620 lei, bani pe care pot să-i demonstrez că i-am transmis prin recipisele de la Western Union. Am venit în țară și am constatat că nu s-a realizat absolut nimic din reparațiile promise de acest meseriaș la casa mea. La toate mesajele mele, acest individ mă tot amână, ca azi, că mâine și tot așa. Am fost la Poliție, dar cei de acolo mi-au spus că singurul lucru pe care îl pot face este să-l dau în judecată pentru a-mi recupera paguba. Eu nu am nici banii și nici timpul necesar pentru a sta prin tribunale să mă judec cu acest individ. Practic, mi-am cam luat adio de la bani, dar prin intermediul dumneavoastră îmi doresc ca măcar alți oameni în situația mea să fie mai atenți și să nu mai pățească astfel de lucruri extrem de neplăcute”.
”Meseriașul” în discuție se numește Florin R., are 36 ani și locuiește undeva în cartierul Câmpinița. Așadar, atenție la ”meseriașii” pe care îi antamați pentru diverse lucrări!

3116 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1561 vizualizari
25 feb. 2024 10:16

La Câmpina, Fundația Zamolxes a deschis Academia STEAM, o șansă pentru viitorul multor tineri

Centrul pentru Tineret Zamolxes din Câmpina a fost gazda deschiderii Academiei STEAM, un eveniment la care a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

1325 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

Alte stiri recente

516 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

584 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.