CONTACT

Se întâmplă și la Câmpina. O femeie a căutat un ”meseriaș” și a primit o... ”țeapă”

- Social -

Se întâmplă și la Câmpina. O femeie a căutat un ”meseriaș” și a primit o... ”țeapă”

Se întâmplă tot felul de lucruri, unele dintre ele mai mult sau mai puțin bizare. Auzim cu toții, destul de frecvent, despre tot felul de metode a înșela buna credință a unora... O femeie din Câmpina s-a ales cu o ”țeapă” considerabilă, căutând un ”meseriaș” care să-i realizeze unele lucrări de reparații la o casă.

Imobilul cu pricina se află pe Strada Constantin Stere, iar întreaga poveste ne-a fost relatată chiar de doamna în cauză, Sanda P.: ”Locuiesc în Spania, dar dețin o casă și în Câmpina, pe Strada Constantin Stere. În urmă cu câteva luni am primit o adresă de la Primăria Câmpina, prin care mi se atrăgea atenția asupra stării precare a clădirii, riscând o creștere cu 500% a impozitului pentru această clădire. În aceste condiții, am încercat să găsesc un meseriaș, care să mă ajute cu lucrările de reparații la casă. Am găsit un băiat, care, după ce am discutat cu el, s-a arătat foarte deschis, ba chiar mi-a trimis o copie a cărții sale de identitate, ceea ce a crescut încrederea mea față de el. Apoi, a tot început să-mi ceară bani pentru a achiziționa materialele necesare în vederea realizării lucrărilor de reparații. Și i-am tot trimis bani, ajungând la suma de 12.620 lei, bani pe care pot să-i demonstrez că i-am transmis prin recipisele de la Western Union. Am venit în țară și am constatat că nu s-a realizat absolut nimic din reparațiile promise de acest meseriaș la casa mea. La toate mesajele mele, acest individ mă tot amână, ca azi, că mâine și tot așa. Am fost la Poliție, dar cei de acolo mi-au spus că singurul lucru pe care îl pot face este să-l dau în judecată pentru a-mi recupera paguba. Eu nu am nici banii și nici timpul necesar pentru a sta prin tribunale să mă judec cu acest individ. Practic, mi-am cam luat adio de la bani, dar prin intermediul dumneavoastră îmi doresc ca măcar alți oameni în situația mea să fie mai atenți și să nu mai pățească astfel de lucruri extrem de neplăcute”.
”Meseriașul” în discuție se numește Florin R., are 36 ani și locuiește undeva în cartierul Câmpinița. Așadar, atenție la ”meseriașii” pe care îi antamați pentru diverse lucrări!


03 Sep 2023 17:24 3245 vizualizari


Comentarii






1969 vizualizari 28 Apr 2024 16:10 Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

Câștigătorii concursului ”Umbrela verde”, Câmpina 2024

După cum v-am informat deja, joi, 26 aprilie 2024, a avut loc jurizarea Concursului Național ”Umbrela verde”, ajuns la ediția a XI-a și organizat de Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, din Câmpina.

citeste mai mult
1753 vizualizari 27 Apr 2024 13:59 Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Zece cadre didactice din Dâmbovița au vizitat Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

Grădinița ”Iulia Hasdeu” a participat la schimbul de experiență interjudețean Dâmbovița - Prahova, în cadrul C.R.E.D.

citeste mai mult
4565 vizualizari 26 Apr 2024 18:17 ”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

”Umbrela verde”, concursul de la Câmpina care a cuprins lucrări ale elevilor din 37 județe

Reluat după pandemie, concursul național ”Umbrela verde”, organizat la Școala Gimnazială ”Ion Câmpineanu”, a fost prilej de mari emoții, dar și de bucurii, cuprinzând lucrări ale elevilor din 37 județe ale României.

citeste mai mult
1734 vizualizari 17 Apr 2024 20:49 Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV