Rezultate bune în primele trei etape ale Cupei Europei la bob pentru câmpineanca Georgeta Popescu

Sport (Categoria articolului)

Pentru Georgeta Popescu a început sezonul competițiilor în sporturile de iarnă. Odată cu începutul noului sezon, câmpineanca noastră, legitimată la CSO Sinaia, are un nou antrenor - Dorin Alexandru Grigore și aceeași coechipieră la bobul de două persoane - împingătoarea Antonia Sârbu.

Sezonul a debutat pentru Georgeta Popescu și celelalte componente ale lotului național al României cu un stagiu de o lună de pregătire pe gheață în Norvegia și Letonia. Apoi au început competițiile, în primele trei etape ale Cupei Europei, Georgeta Popescu reușind următoarele rezultate:
Etapa I, Lillehammer (Norvegia)
- locurile 4 și 6 la monobob, locurile 5 și 4 la bob două persoane
Etapa a II-a, Altenberg (Germania)
- locurile 5 și 7 la monobob, locul 8 la bob două persoane
Etapa a III-a, Innsbruck (Austria)
- locurile 11 și 9 la monobob, locul 9 la bob două persoane.
În prima parte a sezonului, Georgeta Popescu se află în clasamentul general pe locul 3 în proba de bob două persoane și pe locul 4 în proba de monobob. Georgeta Popescu a punctat pentru a intra în Cupa Mondială, în partea a doua a sezonului, care începe pe 30 decembrie 2022, la Winterberg, Germania. Apoi, pe 20 ianuarie 2023, lotul național al României, cu Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane, va participa la Campionatul Mondial de Seniori, de la St. Moritz, Elveția. 

2987 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1558 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

1 comentarii

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

817 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

592 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

176 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.