Rezultate bune în primele trei etape ale Cupei Europei la bob pentru câmpineanca Georgeta Popescu

Sport (Categoria articolului)

Pentru Georgeta Popescu a început sezonul competițiilor în sporturile de iarnă. Odată cu începutul noului sezon, câmpineanca noastră, legitimată la CSO Sinaia, are un nou antrenor - Dorin Alexandru Grigore și aceeași coechipieră la bobul de două persoane - împingătoarea Antonia Sârbu.

Sezonul a debutat pentru Georgeta Popescu și celelalte componente ale lotului național al României cu un stagiu de o lună de pregătire pe gheață în Norvegia și Letonia. Apoi au început competițiile, în primele trei etape ale Cupei Europei, Georgeta Popescu reușind următoarele rezultate:
Etapa I, Lillehammer (Norvegia)
- locurile 4 și 6 la monobob, locurile 5 și 4 la bob două persoane
Etapa a II-a, Altenberg (Germania)
- locurile 5 și 7 la monobob, locul 8 la bob două persoane
Etapa a III-a, Innsbruck (Austria)
- locurile 11 și 9 la monobob, locul 9 la bob două persoane.
În prima parte a sezonului, Georgeta Popescu se află în clasamentul general pe locul 3 în proba de bob două persoane și pe locul 4 în proba de monobob. Georgeta Popescu a punctat pentru a intra în Cupa Mondială, în partea a doua a sezonului, care începe pe 30 decembrie 2022, la Winterberg, Germania. Apoi, pe 20 ianuarie 2023, lotul național al României, cu Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane, va participa la Campionatul Mondial de Seniori, de la St. Moritz, Elveția. 

2761 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

786 vizualizari
31 mai 2023 20:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Rezultate

Miercuri după-amiază au avut loc partidele contând pentru sferturile de finală din cadrul fazei județene a Cupei României.

1577 vizualizari
30 mai 2023 18:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Programul și delegările

Miercuri, 31 mai, cu începere de la ora 17.30, au loc partidele contând pentru sferturile de finală ale fazei județene a Cupei României. Iată programul și delegările:

Alte stiri recente

200 vizualizari
01 iun. 2023 08:35

Cardurile de sănătate duplicat se pot ridica și de la sediile primăriilor, inclusiv la Câmpina

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova a anunțat că eliberarea cardurilor naționale de sănătate duplicat se pot ridica și de la sediile primăriilor, pentru localitățile cu care CAS a încheiat protocoale în acest sens.

755 vizualizari
31 mai 2023 22:55

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.