Gest fără precedent. Motivul incredibil pentru care consilierul Marius Anghelescu și-a retras un vot

Actualitate (Categoria articolului)

Am primit din partea consilierului Marius Anghelescu (PMP) următorul comunicat de presă privind motivul incredibil pentru care a decis să-și retragă votul într-un subiect de mare interes pentru câmpineni. Este vorba despre propunerea privind achiziționarea unor generatoare, de către HidroPrahova, pentru stațiile de pompare a apei.

"În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din data de 26 iulie 2023, la capitolul Diverse, ni s-a solicitat un acord de principiu pentru mandatarea primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, să solicite HidroPrahova achiziționarea unor generatoare pentru a asigura funcționarea stațiilor de pompare a apei chiar și atunci când apar sincope în alimentarea cu energie electrică a acestora. Am fost de acord cu propunerea venită din partea consilierului PSD Livia Lupu, dar am constatat apoi că partidul respectiv folosește în scop electoral acest vot, pentru a crea o imagine candidatului acestei formațiuni politice la funcția de primar al municipiului Câmpina. Considerând că noi, în Consiliul Local Câmpina, trebuie să facem în primul rând administrație, să fim în slujba cetățeanului, căruia să-i apărăm interesele, eu, consilierul Marius Anghelescu, anunț că îmi retrag votul de principiu acordat respectivei propuneri, pentru că nu accept ca un partid politic (oricare ar fi acela) să folosească strict în scop electoral votul Consiliului Local Câmpina", se precizează în comunicatul transmis de consilierul PMP, Marius Anghelescu.

2408 vizualizari
8

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • A.G 31.07.2023 10:55 Onorabil gest.Oricum in Pmp sunt oameni mai de calibru decât însuși Pitigoi.Cat despre PSD,sforile se trag de la Ploiesti,oricum politicienii de calibru din Campina numai sunt.Experimente la PSD....Singurei se fac de râs.Se vrea distrugerea acestei țări din temelii.Sa fie Dna Nistor primar și Duran viceprimar să vedeți lucru amestecat.Sa fiu primaru Moldoveanu as candida că deputat/senator.Acest om poate mai mult decât primar în Campina.Multi încă nu înțeleg capacitățile lui
  • diss 31.07.2023 16:40 Tovarasul “ AG” este asteptat la casieria primariei, nu are nevoie de buletin , il cunosc toti din primarie. Deasemeni il asteptam cu sloganul “ Moldoveanu presedinte” pe care eventual si-l poate tatua pe frunte! Cat despre “ gestul de onoare” al acestui consilier am mai dpus-o: Campina “ beneficiaza” de cea mai slaba administratie( consiliul local, primar, viceprimar, consilieri) din ultimii 500 de ani de atestare documentara.
  • Ioana Gherasim 01.08.2023 00:18 Nu pot sa cred ca exista atâta prostie. Dacă era proiectul Pmp și votat de consilierii ceilalți, nu si-l asuma Pmp???? NENE, votul l-ai dat pt campineni, nu pt altcineva, sa nu uiți...Ideea e buna. Nu ajungem nicăieri cu oameni ca voi.
  • mihai mihai 01.08.2023 08:24 Domnul M.A. VOTUL l-ai dat pentru câmpineni, probabil nu ști ce votezi ca mulți alții, dacă era pentru drepturi, sporuri și pensii speciale nu mai retrageai VOTUL !
  • Alexe Visoiu 01.08.2023 20:37 Domnule Anghelescu sunteți o cauza pierduta... Țineți minte votul dvs este pt o propunere o idee, care e buna și deservește campinenii. Sunteți varza.
  • Ioana Vasile 01.08.2023 22:30 Domnule Anghelescu ce zice Pmp ca dvs votați împotriva unei inițiative pentru campineni?
  • Misu 02.08.2023 10:43 Acest traseist politic (acum cativa ani era la USR) simte ca pierde postul de consilier si incerca sa se dea bine pe langa primar, poate ii face si lui un loc eligibil pe liste. Oricum el de fiecare data da impresia ca e pe langa problemele care se discuta.
  • Manda Ninel 02.08.2023 21:16 Îl cunosc pe domnu'.Venit de la PLUS la pmp pe filiera fostului City manager ,cu câteva luni înainte de alegeri, ajuns consilier spre stupefacția chiar și a lui!

Actualitate

592 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

720 vizualizari
22 feb. 2024 18:48

De Cartea Recordurilor. Un câmpinean aflat la volan a fost prins de trei ori într-o zi din ce în ce mai băut... A treia oară a fost reținut de polițiști!

1 comentarii

Un câmpinean are toate șansele să intre în Cartea Recordurilor, după ce în cursul zilei de miercuri, 21 februarie, aflându-se la volan în municipiul Ploiești a fost oprit de trei ori la rând de polițiști, aceștia constatând de fiecare dată că era din ce în ce mai băut!

Alte stiri recente

176 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, nu voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

1 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.

811 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.