Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, o încântare pentru publicul de la Festivalul "Serbările Toamnei" 2019

Eveniment (Categoria articolului)

Îmbrăcați în costume populare reprezentative pentru provinciile istorice ale României Mari, cu o coregrafie deosebită semnată de Nicolae Chiriță și pregătiți "la sânge" de instructorul Roxana Paraschiv, membrii Ansamblului Folcloric al Casei Tineretului din Câmpina au prezentat un program deosebit, apreciat de publicul prezent în prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" 2019. Este programul îndelung aplaudat la Festivalul Internațional de Folclor de la Cahul, din Republica Moldova, din vara acestui an.

Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului este o mândrie pentru Câmpina și, alături de Ansamblul "Ghiocelul" al Casei de Cultură, ambasadori extraordinari ai Câmpinei în străinătate, lucru de care ne-am dori să țină cont și administrația locală atunci când aprobă finanțarea pentru manifestările culturale. Ei, acești tineri minunați și instructorii lor, sunt cei care fac să se vorbească frumos despre Câmpina la festivalurile la care participă, sunt cei care reprezintă cu bucurie și mândrie al doilea municipiu al județului la numeroase evenimente culturale.
Nu putem vorbi despre Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului fără să-l menționăm pe Andrei Chelba, foarte talentatul solist în vârstă de doar 13 ani. Andrei nu doar că are o voce minunată și o tehnică interpretativă bazată pe multă muncă, pe o pregătire intensă, dar are și un extraordinar simț al scenei, al publicului, comunică cu spectatorii, face spectacol. Este un artist în devenire. Andrei Chelba și Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, o încântare pentru public!

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de Facebook - Campinatv.ro

6074 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2388 vizualizari
02 dec. 2021 20:22

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul de Crăciun organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina

"Magia muzicii" este spectacolul de Crăciun care va avea loc pe scena Casei de Cultură "Geo Bogza" din municipiul Câmpina la data de 20 decembrie 2021, de la ora 18.00. Un spectacol de colinde românești și cântece de iarnă din repertoriul internațional interpretate de artiști consacrați, dar și tineri absolvenți ai Universității Naționale de Muzică București.

4968 vizualizari
01 dec. 2021 18:28

Certificatele de naștere și botez ale lui Geo Bogza, un cadou pentru Câmpina de Ziua Națională a României

La Câmpina, Ziua Națională a României nu a fost sărbătorită anul acesta printr-o manifestare publică, în centrul localității, din cauza măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, pentru că 1 Decembrie nu este o zi oarecare, ci una de mare importanță în istoria națională și în inimile românilor, la Câmpina a fost organizat un eveniment special, într-un cadru restrâns.

Alte stiri recente

586 vizualizari
04 dec. 2021 18:19

Locuri de muncă vacante în Câmpina și împrejurimi la 4 decembrie 2021

Informațiile sunt furnizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova. Detalii puteți obține de la ALOFM Câmpina, telefon 0244.376.001.

1158 vizualizari
04 dec. 2021 12:42

Târg de dulciuri de Moș Nicolae, la Câmpina, în beneficiul copiilor speciali

O acțiune deosebită va avea loc luni, 6 decembrie 2021, la cafeneaua 5 to go din municipiul Câmpina, situată pe Bulevardul Carol I, vis a vis de Spitalul Municipal. Este vorba despre un târg de dulciuri de Moș Nicolae, un eveniment organizat de Consiliul Școlar al Elevilor de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu". Mai exact, voluntarii din cadrul proiectului PeaceJam Câmpina, derulat la CNNG, organizează acest târg în beneficiul copiilor de la Asociația Glasul Autismului din Câmpina.