Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, o încântare pentru publicul de la Festivalul "Serbările Toamnei" 2019

Eveniment (Categoria articolului)

Îmbrăcați în costume populare reprezentative pentru provinciile istorice ale României Mari, cu o coregrafie deosebită semnată de Nicolae Chiriță și pregătiți "la sânge" de instructorul Roxana Paraschiv, membrii Ansamblului Folcloric al Casei Tineretului din Câmpina au prezentat un program deosebit, apreciat de publicul prezent în prima seară a Festivalului "Serbările Toamnei" 2019. Este programul îndelung aplaudat la Festivalul Internațional de Folclor de la Cahul, din Republica Moldova, din vara acestui an.

Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului este o mândrie pentru Câmpina și, alături de Ansamblul "Ghiocelul" al Casei de Cultură, ambasadori extraordinari ai Câmpinei în străinătate, lucru de care ne-am dori să țină cont și administrația locală atunci când aprobă finanțarea pentru manifestările culturale. Ei, acești tineri minunați și instructorii lor, sunt cei care fac să se vorbească frumos despre Câmpina la festivalurile la care participă, sunt cei care reprezintă cu bucurie și mândrie al doilea municipiu al județului la numeroase evenimente culturale.
Nu putem vorbi despre Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului fără să-l menționăm pe Andrei Chelba, foarte talentatul solist în vârstă de doar 13 ani. Andrei nu doar că are o voce minunată și o tehnică interpretativă bazată pe multă muncă, pe o pregătire intensă, dar are și un extraordinar simț al scenei, al publicului, comunică cu spectatorii, face spectacol. Este un artist în devenire. Andrei Chelba și Ansamblul Folcloric al Casei Tineretului, o încântare pentru public!

Mai multe fotografii găsiți pe pagina noastră de Facebook - Campinatv.ro

6837 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1201 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1278 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

1124 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

727 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.