Balerinele din Câmpina și-au făcut cel mai frumos cadou de Crăciun - premiile obținute la Concursul Național “Bucharest Dance Awards”

Eveniment (Categoria articolului)

Pe parcursul a două zile, la Teatrul “Constantin Tănase” din București s-a desfășurat cea de-a IX-a ediție a concursului “Bucharest Dance Awards”, una dintre cele mai importante competiții de dans care se desfășoară la nivel național. Așa cum ne-au obișnuit, micuțele balerine din Câmpina, de la clubul de dans al profesoarei Dorina Popa, au strălucit din nou și au câștigat numeroase premii.

Concursul s-a desfășurat pe mai multe secțiuni (balet, dans contemporan, jazz, folclor, fantezie coregrafică, dans sportiv, street dance etc) și pe mai multe categorii, în funcție de nivelul de pregătire și de vârsta participanților. Fetițele de la Câmpina au mers la acest concurs după o pauză destul de lungă în care nu au  participat la nicio competiție, în special din cauza pandemiei, dar pregătirea intensă din sala de balet s-a văzut. Elevele Dorinei Popa au evoluat superb în fața unui juriu exigent, format din dansatori și coregrafi profesioniști.
Iată rezultatele obținute la cea de-a IX-a ediție a “Bucharest Dance Awards”:
Emma Hogea – Premiul I, secțiunea balet 10-12 ani
Andra Anghelache - Premiul I, secțiunea balet 10-12 ani
Carolina Neagu – Premiul I, secțiunea balet 13-15 ani
Grupul “Steluțele” – Premiul I, secțiunea jazz, 7-9 ani
Quartet Ensemble (Ingrid Motoroiu, Andra Anghelache, Emma Hogea, Raisa Ianici) – Premiul I, secțiunea dans contemporan, 10-12 ani
Carolina Lăcătuș - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Raisa Drăghici – de două ori premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Ana Maria Neagoe - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Miruna Băicoianu - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Grupul Attitude - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Alexia Maurici - Premiul al II-lea, secțiunea balet 10-12 ani
Raisa Ianici – de două ori premiul al II-lea, secțiunea balet 10-12 ani
Ingrid Motoroiu – Premiul al III-lea, secțiunea balet 10-12 ani

Felicitări minunatelor fetițe, profesoarei lor, dar și părinților care le susțin pe acest drum deloc ușor al dansului! Sărbători fericite, tuturor!

3882 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

6694 vizualizari
15 ian. 2022 12:35

Lansarea colecției "Eminesciana" a designerului câmpinean Delia Lazăr, un spectacol-eveniment dedicat marelui poet Mihai Eminescu

La Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiești s-a desfășurat joi, 13 ianuarie 2022, un eveniment special – lansarea colecției “Eminesciana” a designerului câmpinean Delia Lazăr, o lansare însoțită de vers și cântec.

2123 vizualizari
15 ian. 2022 10:25

“Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și poetului nepereche, la Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina

La Grădinița "Iulia Hasdeu" din municipiul Câmpina s-a desfășurat cea de-a doua ediție a concursului “Eminescu și copiii”, un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale și împlinirii a 172 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu.

Alte stiri recente

167 vizualizari
23 ian. 2022 22:16

Societatea Sofprest Protect Security angajează agenți de securitate pentru Câmpina

Societatea Sofprest Proiect Security SRL din Câmpina anunță că angajează agenți de securitate pentru Câmpina.

1263 vizualizari
23 ian. 2022 21:14

Prima competiție din 2022 a adus primele medalii pentru atleții de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

În acest week-end s-a desfășurat la București primul concurs de atletism din sezonul de iarnă 2022, Cupa ”Romanian Masters Athletics", concurs destinat categoriilor de sportivi sub 20 de ani, sub 18 ani și sub 16 ani. CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de profesor Mihaela Marin, a participat cu opt sportivi, cu care au obținut trei locuri I, patru locuri II, un loc III, două locuri 4 și un loc 5. Toți sportivii și-au realizat recorduri personale ca urmare a pregătirii de iarnă intense.