Balerinele din Câmpina și-au făcut cel mai frumos cadou de Crăciun - premiile obținute la Concursul Național “Bucharest Dance Awards”

Eveniment (Categoria articolului)

Pe parcursul a două zile, la Teatrul “Constantin Tănase” din București s-a desfășurat cea de-a IX-a ediție a concursului “Bucharest Dance Awards”, una dintre cele mai importante competiții de dans care se desfășoară la nivel național. Așa cum ne-au obișnuit, micuțele balerine din Câmpina, de la clubul de dans al profesoarei Dorina Popa, au strălucit din nou și au câștigat numeroase premii.

Concursul s-a desfășurat pe mai multe secțiuni (balet, dans contemporan, jazz, folclor, fantezie coregrafică, dans sportiv, street dance etc) și pe mai multe categorii, în funcție de nivelul de pregătire și de vârsta participanților. Fetițele de la Câmpina au mers la acest concurs după o pauză destul de lungă în care nu au  participat la nicio competiție, în special din cauza pandemiei, dar pregătirea intensă din sala de balet s-a văzut. Elevele Dorinei Popa au evoluat superb în fața unui juriu exigent, format din dansatori și coregrafi profesioniști.
Iată rezultatele obținute la cea de-a IX-a ediție a “Bucharest Dance Awards”:
Emma Hogea – Premiul I, secțiunea balet 10-12 ani
Andra Anghelache - Premiul I, secțiunea balet 10-12 ani
Carolina Neagu – Premiul I, secțiunea balet 13-15 ani
Grupul “Steluțele” – Premiul I, secțiunea jazz, 7-9 ani
Quartet Ensemble (Ingrid Motoroiu, Andra Anghelache, Emma Hogea, Raisa Ianici) – Premiul I, secțiunea dans contemporan, 10-12 ani
Carolina Lăcătuș - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Raisa Drăghici – de două ori premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Ana Maria Neagoe - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Miruna Băicoianu - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Grupul Attitude - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Alexia Maurici - Premiul al II-lea, secțiunea balet 10-12 ani
Raisa Ianici – de două ori premiul al II-lea, secțiunea balet 10-12 ani
Ingrid Motoroiu – Premiul al III-lea, secțiunea balet 10-12 ani

Felicitări minunatelor fetițe, profesoarei lor, dar și părinților care le susțin pe acest drum deloc ușor al dansului! Sărbători fericite, tuturor!

4459 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

289 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I. 

4108 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

Alte stiri recente

2035 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

216 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul: