Balerinele din Câmpina și-au făcut cel mai frumos cadou de Crăciun - premiile obținute la Concursul Național “Bucharest Dance Awards”

Eveniment (Categoria articolului)

Pe parcursul a două zile, la Teatrul “Constantin Tănase” din București s-a desfășurat cea de-a IX-a ediție a concursului “Bucharest Dance Awards”, una dintre cele mai importante competiții de dans care se desfășoară la nivel național. Așa cum ne-au obișnuit, micuțele balerine din Câmpina, de la clubul de dans al profesoarei Dorina Popa, au strălucit din nou și au câștigat numeroase premii.

Concursul s-a desfășurat pe mai multe secțiuni (balet, dans contemporan, jazz, folclor, fantezie coregrafică, dans sportiv, street dance etc) și pe mai multe categorii, în funcție de nivelul de pregătire și de vârsta participanților. Fetițele de la Câmpina au mers la acest concurs după o pauză destul de lungă în care nu au  participat la nicio competiție, în special din cauza pandemiei, dar pregătirea intensă din sala de balet s-a văzut. Elevele Dorinei Popa au evoluat superb în fața unui juriu exigent, format din dansatori și coregrafi profesioniști.
Iată rezultatele obținute la cea de-a IX-a ediție a “Bucharest Dance Awards”:
Emma Hogea – Premiul I, secțiunea balet 10-12 ani
Andra Anghelache - Premiul I, secțiunea balet 10-12 ani
Carolina Neagu – Premiul I, secțiunea balet 13-15 ani
Grupul “Steluțele” – Premiul I, secțiunea jazz, 7-9 ani
Quartet Ensemble (Ingrid Motoroiu, Andra Anghelache, Emma Hogea, Raisa Ianici) – Premiul I, secțiunea dans contemporan, 10-12 ani
Carolina Lăcătuș - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Raisa Drăghici – de două ori premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Ana Maria Neagoe - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Miruna Băicoianu - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Grupul Attitude - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Alexia Maurici - Premiul al II-lea, secțiunea balet 10-12 ani
Raisa Ianici – de două ori premiul al II-lea, secțiunea balet 10-12 ani
Ingrid Motoroiu – Premiul al III-lea, secțiunea balet 10-12 ani

Felicitări minunatelor fetițe, profesoarei lor, dar și părinților care le susțin pe acest drum deloc ușor al dansului! Sărbători fericite, tuturor!

5028 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1965 vizualizari
30 mai 2023 17:13

Concert Dan Ciotoi și formația Generic, la Câmpina, la Ballroom Bella

Vineri, 9 iunie, de la ora 19.00, la Ballroom Bella Câmpina, din Bulevardul Carol I, aproape de ieșirea spre Cornu, va avea loc un concert susținut de Dan Ciotoi și formația Generic.

1816 vizualizari
29 mai 2023 12:18

"Alice în Țara Minunilor", un spectacol de excepție al "Atelierului Actorului" din Câmpina, în fața unei săli pline până la refuz

În sala mare a Casei Tineretului din Câmpina, în fața unui public numeros, copiii și tinerii de la "Atelierul Actorului" au prezentat duminică seara un spectacol de excepție - "Alice în Țara Minunilor", o adaptare după faimosul roman scris de Lewis Carroll și de la a cărei lansare se vor împlini în curând 158 de ani. 

Alte stiri recente

189 vizualizari
31 mai 2023 22:55

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.

453 vizualizari
31 mai 2023 20:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Rezultate

Miercuri după-amiază au avut loc partidele contând pentru sferturile de finală din cadrul fazei județene a Cupei României.