Balerinele din Câmpina și-au făcut cel mai frumos cadou de Crăciun - premiile obținute la Concursul Național “Bucharest Dance Awards”

Eveniment (Categoria articolului)

Pe parcursul a două zile, la Teatrul “Constantin Tănase” din București s-a desfășurat cea de-a IX-a ediție a concursului “Bucharest Dance Awards”, una dintre cele mai importante competiții de dans care se desfășoară la nivel național. Așa cum ne-au obișnuit, micuțele balerine din Câmpina, de la clubul de dans al profesoarei Dorina Popa, au strălucit din nou și au câștigat numeroase premii.

Concursul s-a desfășurat pe mai multe secțiuni (balet, dans contemporan, jazz, folclor, fantezie coregrafică, dans sportiv, street dance etc) și pe mai multe categorii, în funcție de nivelul de pregătire și de vârsta participanților. Fetițele de la Câmpina au mers la acest concurs după o pauză destul de lungă în care nu au  participat la nicio competiție, în special din cauza pandemiei, dar pregătirea intensă din sala de balet s-a văzut. Elevele Dorinei Popa au evoluat superb în fața unui juriu exigent, format din dansatori și coregrafi profesioniști.
Iată rezultatele obținute la cea de-a IX-a ediție a “Bucharest Dance Awards”:
Emma Hogea – Premiul I, secțiunea balet 10-12 ani
Andra Anghelache - Premiul I, secțiunea balet 10-12 ani
Carolina Neagu – Premiul I, secțiunea balet 13-15 ani
Grupul “Steluțele” – Premiul I, secțiunea jazz, 7-9 ani
Quartet Ensemble (Ingrid Motoroiu, Andra Anghelache, Emma Hogea, Raisa Ianici) – Premiul I, secțiunea dans contemporan, 10-12 ani
Carolina Lăcătuș - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Raisa Drăghici – de două ori premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Ana Maria Neagoe - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Miruna Băicoianu - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Grupul Attitude - Premiul al II-lea, secțiunea balet 7-9 ani
Alexia Maurici - Premiul al II-lea, secțiunea balet 10-12 ani
Raisa Ianici – de două ori premiul al II-lea, secțiunea balet 10-12 ani
Ingrid Motoroiu – Premiul al III-lea, secțiunea balet 10-12 ani

Felicitări minunatelor fetițe, profesoarei lor, dar și părinților care le susțin pe acest drum deloc ușor al dansului! Sărbători fericite, tuturor!

5203 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1252 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1285 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

140 vizualizari
25 apr. 2024 16:18

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

1185 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.