CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Ioana Plăvan (CSS "Constantin Istrati" Câmpina) - locul al doilea la aruncarea suliţei, în finala Campionatului Naţional Universitar

- Sport -

Ioana Plăvan (CSS

La Piteşti, pe stadionul "Nicolae Dobrin" au avut loc sâmbătă şi duminică întreceri atletice contând pentru finala Campionatului Naţional Universitar, dar şi pentru prima etapă a Campionatului Naţional pentru seniori, tineret şi juniori I. La startul întrecerilor s-au aliniat şi mai mulţi sportivi de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina, cea mai bună performanţă a primei zile fiind realizată de Ioana Plăvan (antrenor Nicolae Pavel) - locul al doilea în proba de aruncarea suliţei, cu o aruncare de 50,37m (nou record personal), la numai 54 centimetri de primul loc.

Iată rezultatele tuturor sportivilor câmpineni, care au concurat în prima zi a întrecerilor de la Piteşti, în condiţii grele, de ploaie continuă:
Ioana Plăvan (foto) - locul 2, aruncarea suliţei, 50,37m
Marius Vasile - locul 4, aruncarea discului, 45,70m (locul 1 - juniori I)
Sebastian Oprea - locul 5, aruncarea discului, 43,46m (locul 2, juniori I)
Andrei Richea - locul 5, aruncarea suliţei, 53,92m (locul 2, juniori I.
Duminică, în a doua zi a competiţiei, sportivii câmpineni au înregistrat următoarele rezultate:
Marius Vasile - locul 2, aruncarea greutăţii, juniori II, 15,22m
Sebastian Oprea - locul 5, aruncarea greutăţii, juniori I, 12,41m
Şi se mai impune o precizare: în toate probele în care au concurat sâmbătă, sportivii câmpineni au fost întrecuţi de fiecare dată de sportivi cu vârste mult mai mari. Exemplul cel mai concludent, în proba de aruncarea discului, acolo unde Marius Vasile (16 ani) şi Sebastian Oprea (18 ani) au fost învinşi de sportivi cu vârste de 23, 38 şi 21 ani.


20 May 2018 18:04 5087 vizualizari


Comentarii


1270 vizualizari 24 Jun 2024 16:39 AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

AJF Prahova a anunțat sistemul competițional pentru sezonul viitor. Liga A va începe pe 24 august

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc o ședință a Comitetului Executiv în care s-au stabilit o serie de modificări pentru sezonul competițional 2025-2026 și s-au anunțat datele de începere a viitorului sezon.

citeste mai mult
1173 vizualizari 23 Jun 2024 21:39 Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

Alin Pandele (Lido Câmpina), locul 8 la MX2, în etapa de la Moreni

În a doua zi a etapei a III-a a Campionatului Național de Motocros, care a avut loc la Moreni, clubul câmpinean Lido a fost reprezentat de un singur sportiv, Alin Pandele, la clasa MX2.

citeste mai mult
1114 vizualizari 23 Jun 2024 21:06 Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

Rezultate foarte bune pentru atleții câmpineni la Naționalele sub 18 ani, inclusiv două calificări la Europeanul din Slovacia

La București a avut loc în acest week-end Campionatul Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani, la startul mai multor probe aliniindu-se și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club condus de Mihaela Marin.

citeste mai mult
855 vizualizari 23 Jun 2024 16:35 Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

Scandalul de la AJF Prahova continuă... Titi Negoiță, atac fără precedent!

În a doua parte a punctului de vedere prezentat de Tudor Negoiță, suspendat pentru fals pe o perioadă de doi ani, veți putea citi un atac fără precedent la adresa celor care, în opinia lui Negoiță, conduc acum AJF Prahova - președintele Silviu Crângașu, vicepreședintele Cătălin Popescu și secretarul general Marian Dima.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV