Handbalistele de la CS Câmpina, premiate de primarul municipiului pentru performanța de la turneul final al Campionatului Național

Actualitate (Categoria articolului)

La sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a avut loc în această seară o partidă demonstrativă de handbal între echipa CS Câmpina (junioare IV) și Tricolorul Breaza. Înaintea începerii jocului, micile handbaliste de la CS Câmpina au fost premiate de primarul municipiului, Alin Moldoveanu, pentru evoluția de la turneul final al Campionatului Național de Handbal feminin, juniori IV, la care fetele antrenate de profesorul Daniel Vasile au participat în premieră.

Turneul final al Campionatului Național de Handbal feminin, juniori IV, s-a desfășurat la Timișoara și a fost un adevărat maraton handbalistic, fiecare echipă jucând câte opt partide. Cu trei victorii, un egal și trei înfrângeri, CS Câmpina a încheiat turneul final pe locul al 11-lea, dar lucrul cel mai important, după cum spunea antrenorul Daniel Vasile la sfârșitul turneului, “este calitatea jocului echipei noastre, lucru remarcat de toți oficialii, tehnicienii și spectatorii prezenți în sala din Timișoara, în condițiile în care jucătoarele noastre erau mai mici de vârstă și gabarit față de adversare, iar cea mai mare parte a lor vor evolua și în sezonul următor la junioare IV”.
Pentru performanța de la Timișoara, primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, le-a felicitat pe componentele echipei CS Câmpina și a oferit fiecărei jucătoare câte un premiu (diplomă, o boxă portabilă și o ciocolată), o diplomă primind și antrenorul Daniel Vasile. Alături de primar s-a aflat și președintele CS Câmpina, Adrian Stoican. Boxele portabile au reprezentat o sponsorizare din partea Altex, partenerul administrației locale în proiectul Câmpina Sporturilor.

2254 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 10.06.2022 12:39 Nu știam că se premiază și locul 11!?! Altfel fetele și antrenorul lor merită felicitări dar , din păcate, performanța lor a fost imediat politizată de un primar care în principal se ocupă de festivități de premiere și deloc de oraș!

Actualitate

741 vizualizari
15 aug. 2022 12:45

Tânăr de 26 ani, din Câmpina, prins drogat la volan, noaptea trecută

1 comentarii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 2.45, polițiștii Serviciului Rutier Prahova au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 26 de ani din municipiul Câmpina.

2144 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

1 comentarii

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

Alte stiri recente

17 vizualizari
15 aug. 2022 15:34

Cel mai nou volum de evocări despre Câmpina al lui Alin Ciupală e aproape de lansare. ”Dacă ar vedea Ceaușescu...”

Undeva prin luna septembrie va avea loc lansarea celui mai recent volum de evocări al istoricului Alin Ciupală - ”Câmpina. Un oraș cu străzi pe care câmpinenii nu trec niciodată. Evocări cu parfum de nostalgie dintr-o lume care s-a dus”. Vom încerca pe parcursul mai multor episoade să vă provocăm, publicând scurte fragmente din acest volum.

3816 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.