CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

De ce nu mai vin câmpinenii la competițiile sportive?

- Sport -

De ce nu mai vin câmpinenii la competițiile sportive?

De o bună bucată de vreme încoace, la competițiile sportive de la Câmpina vin tot mai puțini spectatori. Care ar fi cauza acestei lipse de interes din partea câmpinenlor față de orice fel de sport?

Și încercăm să parcurgem pe rând evenimentele sportive, mai ales că - din păcate - nu sunt prea multe. La fotbal, CS Câmpina, Sportul Câmpina, Muscelul Câmpina nu strând, de regulă, mai mult de câteva zeci de oameni. La handbal, unde performanțele fetelor de la CS Câmpina, este drept la nivel de juniori, sunt remarcabile, în afara părinților, nu prea mai vezi pe nimeni altcineva... Zilele trecute, în noua sală de sport de la Școala Gimnazială ”B.P. Hasdeu” a fost prima competiție oficială de baschet, unde echipele CS Câmpina, atât la feminin, cât și la masculin, au performanțe frumoase. Din păcate, în afara părinților, aproape nimeni... Nici măcar din curiozitatea de a vedea noua sală!
Acum, adevărul este că nu se întâmplă acest lucru doar la Câmpina. De asemenea, trebuie să admitem că nivelul competițiilor este, totuși, unul scăzut - la fotbal, vorbim de nivel județean, iar a handbal și baschet, doar de juniori. Mai îngrijorătoare ni se pare lipsa de preocupare a autorităților - de la președintele Clubului Sportiv Câmpina și până la membrii Consiliului Local, măcar cei care fac parte din Comitetul Director al CSC. În condițiile acestei lipse de interes, drumul este clar că se înfundă, oricâte strădanii ar depune antrenorii echipelor și părinții copiilor implicați.


17 Apr 2024 18:22 1216 vizualizari


Comentarii


  • 18.04.2024 08:57 Gigi Si asta in conditiile in care nu trebuie sa platesti nicaieri intrarea, asa cum ar fi normal!
  • 17.04.2024 19:33 Duta Niculae Nu știu de ce aceste întrebări care sunt mai mult……să sune a întrebări!”de ce nu vin câmpinenii la întrecerile sportive?” Arătați dumneavoastră cei care întrebați,măcar un afiș cu o singură întrecere sportivă! Nu aveți de unde pentru că nu există,cei care ar trebui să se ocupe de așa ceva”au alte treburi”iar cei din administrație care iau bani pentru așa ceva,sunt”prinși cu alte activități”!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
700 vizualizari 25 May 2024 20:59 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSS Drobeta Tr. Severin 36-30

Sâmbătă seară, la Suceava, a avut loc primul meci al formației CS Câmpina la turneul final Speranța al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III. CS Câmpina a întâlnit formația CSS Drobeta Tr. Severin,

citeste mai mult
1116 vizualizari 25 May 2024 20:24 Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 32-a. Rezultate și clasament

Vineri după-amiază a început etapa a 32-a din Liga A Prahova. Runda a continuat sâmbătă și se va încheia duminică. Iată rezultatele de până acum și clasamentul la zi:

citeste mai mult
598 vizualizari 25 May 2024 20:03 Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Performanțe foarte bune pentru atleții câmpineni la prima etapă a Naționalelor sub 18 și sub 16 ani

Mai mulți atleți de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, sub coordonarea antrenorului Mihaela Marin, au participat sâmbătă, la București, la prima zi a etapei I a Campionatulului Național de Atletism pentru juniori sub 18 ani și sub 16 ani.

citeste mai mult
859 vizualizari 25 May 2024 13:59 Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 2-0

Nu, nu a fost un meci de vacanță... Deși, cam așa a părut... Toată lumea relaxată, gazdele au forțat doar cât să aibă un avantaj conforabil, oaspeții excesiv de relaxați, nimeni părea că nu-și dorește altceva decât ca totul să se termine...

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV