CONTACT

Primim de la cititori. Unul dintre gangurile dinspre Parcul Regele Mihai I arată jalnic și miroase ca un WC public

- Actualitate -

Primim de la cititori. Unul dintre gangurile dinspre Parcul Regele Mihai I arată jalnic și miroase ca un WC public

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis la numărul de whatsapp 0733.388.425, imagini dintr-unul dintre gangurile dinspre Parcul Regele Mihai I, din centrul municipiului Câmpina.

Este vorba de gangul care face legătura cu Aleea Margăritarului, iar cititorul nostru ne-a semnalat nu numai mizeria de nedescris, graffiti-urile care dau un aspect total inestetic, câteva piese lipsă din pavajul gangului, dar și un miros pestilențial insuportabil. Iar în condițiile în care vara se apropie, se va mai încălzi, iar mirosul va deveni și mai greu de suportat. Poate cineva se sesizează și se găsește o soluție, cu atât mai mult cu cât ne pretindem și ne place să credem că trăim într-un oraș european din mileniul al III-lea.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.


02 May 2023 20:30 2063 vizualizari


Comentarii






  • 02.05.2023 23:29 Ionut Popescu Din păcate același lucru și pentru gangul de la Casa Cărții. Dar domnii din primărie nu merg pe jos sa vada
  • 02.05.2023 22:40 Old but good Nu mai bine ar redenumi Aleea Piatra Arsa,Aleea Ion Balu cetățean de onoare,așa ne respectam valorile!
  • 02.05.2023 22:36 Irimescu Miliardarii de la Loterie sa renoveze.Nu sunt in stare să pună niste termopane?Tot niste tonete comuniste au rămas,castigurile la fel sunt rare,oraș de intelectuali și nu nimeresc 6 Nr.
  • 02.05.2023 22:31 Ionut Camere video.Arat timp cat nu ai nimic de ascuns nu te temi de Gdpr și de Big Brothers.Garcea e încă în birou și dezleagă integrame(nu toți).,un alt aspect este sportul,de asta milițienii sunt așa supli,că aleargă după borfași.Si câți sunt prin Campina...
  • 02.05.2023 22:26 A.G Gangul ABC și cele de la P urî ,Casa Cărții, etc,mizeriile făcute de tineri în parcuri,urme de seringi,gălăgie,gagici.curse de mașini .Distrugerea jgheaburilor de la Petrol,incendierea intenționată a coșurilor de gunoi.Unii spun că cele mai periculoase zone sunt Dallas și Turnătorie,alții Democrației și Milcovului,locuri frecventate de dubioși.Lipsa de bănci și coșuri in cartierul Voila.Oricum cel mai abandonat cartier este Voila și zona de sub Calea Daciei cu stația de epurare.Parcul ex Soldat parca se lauda un domn cu o agendă?Când era pe val de ce nu a făcut ce trebuie și în loc de agendă servea o apa plata cu gheata???
2340 vizualizari 03 May 2024 21:11 Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Primim de la cititori. Gata-gata să nu încapă nici pe două locuri de parcare!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea centrului comercial Kaufland din Câmpina.

citeste mai mult
3196 vizualizari 03 May 2024 17:09 Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

Terenul de pe Strada Sondei, unde a existat o... sondă, ar putea deveni parcare

La ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina de la finalul lunii aprilie, consilierul Cosmin Raț a venit cu o propunere care poate aduce 20-25 locuri de parcare pe Strada Sondei.

citeste mai mult
4154 vizualizari 03 May 2024 16:46 Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Accident cu urmări spectaculoase la Câmpina. O mașină a retezat un stâlp de beton

Noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I, chiar pe linia dreaptă din cartierul Câmpinița, a avut loc un accident de circulație soldat - din fericire - doar cu pagube materiale.

citeste mai mult
3580 vizualizari 02 May 2024 22:11 Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu

De la 1 mai, Cătălin Paraschiv a devenit manager al Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, în urma câștigării unui concurs, astfel că postul de consilier personal al primarului Alin Moldoveanu, ocupat de acesta până la finalul lunii aprilie, a rămas vacant.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV