CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Echipele de fotbal din zona Câmpinei, program, noutăți, obiective

- Sport -

Echipele de fotbal din zona Câmpinei, program, noutăți, obiective După trecerea sărbătorilor de iarnă, echipele de fotbal din zona Câmpinei se pregătesc pentru reluarea antrenamentelor. Programul şi noutăţile din fiecare tabără le regăsiţi în rândurile care urmează.

FC Băneşti - Liga A Prahova, antrenor Ion Burchi
Primul antrenament este programat pentru sâmbătă 16 ianuarie, fiind aşteptat în linii mari cam acelaşi lot cu care s-a încheiat prima parte a campionatului. În momentul de faţă, conducerea clubului poartă discuţii pentru găsirea unei soluţii financiare pentru un stagiu de pregătire centralizată. Din punct de vedere al lotului de jucători, este aproape certă plecarea lui Burlacu, jucător care va fi împrumutat până în vară la formaţia Petrolul Băicoi. În acest moment, FC Băneşti ocupă locul 5 în clasamentul Ligii A Prahova, cu 28 puncte.
CS Cornu - Liga A Prahova, antrenor Mihai Dinu
Revelaţia primei părţi a campionatului judeţean, CS Cornu, se va reuni pe 20 ianuarie. Până atunci, vineri, 8 ianuarie, conducerea clubului va avea o întâlnire cu primarul comunei Cornu, Cornel Nanu, pentru stabilirea detaliilor continuării colaborării în acest an şi fixarea obiectivului pentru acest sezon. Din punctul de vedere al lotului de jucători, este certă plecarea lui Kaiode, care are oferte de la divizionarele secunde Unirea Târlungeni şi Farul Constanţa, în vreme ce la capitolul noutăţi încă nu este nimic sigur. Se caută un portar, dar antrenorul Mihai Dinu şi-ar dori întârirea lotului cu alţi câţiva jucători. La jumătatea campionatului Ligii A Prahova, CS Cornu se află pe locul al doilea, cu 35 puncte, la numai 5 puncte de liderul CS Păuleşti.
Tricolorul Breaza - Liga A Prahova, antrenor Florin Stăncioiu
Singura certitudine din acest moment în tabăra brezenilor este că primul antrenament din 2016 va avea loc sâmbătă, 16 ianuare, după-amiază. Încă nu sunt noutăţi în lotul de jucători, antrenorul Florin Stăncioiu mărturisindu-ne că îşi doreşte aducerea a 5-6 jucători care să evolueze în cât mai multe meciuri şi care să contribuie decisiv la îndeplinirea obiectivului - menţinerea în Liga A.
De altfel, brezenii iernează pe locul 13, cu numai 14 puncte, una dintre cele mai slabe clasări la jumătatea campionatului din istoria clubului brezean.
AFC Brebu - Liga A Prahova, antrenor Robert Săvulescu
S-a fixat data primului antrenament din acest an pentru 23 ianuarie, moment până la care antrenorul Robert Săvulescu speră să mai poată aduce câţiva jucători tineri, care să se alăture lotului actual, în speranţa îndeplinirii obiectivului - salvarea de la retrogradare.
După 15 etape, AFC Brebu ocupă locul 15, cu numai 5 puncte.
Sportul Câmpina - Liga C Prahova
Singura echipă din Câmpina, înfiinţată în vara anului trecut de Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în lumea fotbalului câmpinean sub apelalativul "Mara", îşi va relua pregătirile pe 15 ianuarie. S-a renunţat la câţiva jucători, printre care Căpăţână, şi se doreşte aducerea altor doi-trei jucători, unii dintre ei chiar de la echipe din Liga A. Jucătorii şi conducerea clubului iau în calcul un nou obiectiv - promovarea în Liga B.
La jumătatea campionatului Ligii C Prahova, Sportul Câmpina ocupă locul 3 în Seria Văleni-Câmpina, cu 22 puncte, la 5 puncte de liderul AS Podenii Vechi.


05 Jan 2016 16:18 8694 vizualizari


Comentarii


375 vizualizari 15 Jul 2024 17:20 La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

La Breaza, va avea loc în week-end Memorialul ”Doru Matei” la fotbal

Memorialul ”Doru Matei” a ajuns la a V-a ediție, având deja o tradiție în Breaza și în fotbalul prahovean, în general.

citeste mai mult
508 vizualizari 14 Jul 2024 22:06 Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Amical. Sportul Câmpina - CS Cornu II 3-3

Primul meci amical al verii pentru nou-promovata în Superliga B Prahova, Sportul Câmpina, a avut loc duminică dimineață, partener fiind formația CS Cornu II.

citeste mai mult
391 vizualizari 14 Jul 2024 19:00 Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

Două medalii pentru atletismul câmpinean la Naționalele sub 16 ani

În condiții de cod roșu de caniculă, Campionatul Național de Atletism pentru sportivi sub 16 ani, care s-a desfășurat în acest week-end la București, a însemnat două zile de foc, aproape la propriu.

citeste mai mult
854 vizualizari 14 Jul 2024 10:21 Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

Gală de box la Provița de Jos, în memoria lui Vasile Badea, polițist, ucis în Congo la începutul acestui an

La Provița de Jos există Parcul de Aventură Strategy, organizat și gestionat de Asociația Strategy. Aici, pe 25 august, de la ora 12.00, va avea loc o gală de box dedicată memoriei lui Vasile Badea.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV