CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Probleme la achiziţionarea unui nou autoturism de către Primăria Câmpina. Conducerea instituției are dreptul doar la trei mașini și ele există deja

- Actualitate -

Probleme la achiziţionarea unui nou autoturism de către Primăria Câmpina. Conducerea instituției are dreptul doar la trei mașini și ele există deja

La începutul acestui an, odată cu aprobarea bugetului local, administrația câmpineană a aprobat achiziţionarea unui nou autoturism pentru Primărie. Suma alocată în acest scop - 80.000 lei. La şedinţa din 25 mai a Consiliului Local, primarul Horia Tiseanu a venit pe ultima sută de metri cu un proiect nou, care prevedea transferarea unei mașini de la Primărie către Clubul Sportiv Câmpina. De ce? Pentru că Primăria are deja numărul maxim de autoturisme prevăzut de lege. Și pentru a cumpăra o mașină nouă, trebuie să scape de una veche.

"Este vorba de un autoturism Dacia Logan, an de fabricaţie 2007, pe care vrem să îl transferăm gratuit către Clubul Sportiv, iar urgenţa proiectului constă în faptul că dorim să beneficiem de oferta unui dealer auto pentru cumpărarea unei mașini noi", a afirmat primarul Horia Tiseanu, iniţiatorul proiectului.
Imediat după explicația dată de primar, consilierul Ion Dragomir a anunțat că proiectul nu va fi votat de consilierii PSD pentru că sunt o serie de probleme: "Dacă maşina este bună pentru Clubul Sportiv, de ce nu mai este bună şi pentru Primărie? Dacă într-adevăr Clubul Sportiv avea nevoie de o maşină, de ce nu a solicitat acest lucru la începutul anului, cum era normal? În plus, Primăria nu mai are dreptul să dețină un nou autoturism pentru că a ajuns deja la numărul maxim permis de lege, după cum scrie şi în raportul de specialitate semnat de directorul juridic Iulian Anton".
Horia Tiseanu a încercat să-i dea replică fostului viceprimar, dar a sfârşit prin a spune că "într-adevăr, nu ne putem înregistra cu o a patra maşină".
Ion Dragomir a continuat: "De ce aveţi nevoie de acordul Consiliului Local pentru acest transfer? Transferaţi-o la Poliţia Locală! Nu ar fi prima dată când faceţi aşa ceva, fără acordul Consiliului Local", aluzia fiind mai mult decât evidentă la Opelul Insignia pentru care primarul este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu, fiind şi în prezent sub control judiciar.
"În aceste condiţii, consider că nu mai este nici o urgenţă şi retrag proiectul", a conchis Horia Tiseanu.

Bun, proiectul a fost retras, dar transferul mașinii vechi trebuie făcut. Pentru că s-a finalizat deja procedura de achiziție publică pentru noua mașină. Conform anunțului publicat pe SEAP în data de 5 mai, Primăria cumpără o mașină nouă de la Iatsa Câmpina, prețul achiziției fiind de 65.809 lei fără TVA.


26 May 2017 20:42 6416 vizualizari


Comentarii


  • 28.05.2017 17:52 Petre C Câta nesimțire cu mașinile astea!
  • 27.05.2017 16:16 Campineanu Ion Cat tupeu,de ce PSD-ul nu face ceva sa demita aceasta CATASTROFA de asa zis Primar .Nu stie pe ce lume traieste ,are si el un fix cu masina gratuita din banii prostilor.Cu ce se ocupa el in cele cateva ore petrecute la primarie, doar cu tampenii.De ce nu cumpara o bicicleta cu dotari poate se potoleste daca la aoto nu se mai poate.
  • 26.05.2017 22:03 Iulian Lui Tiseanu i s-a urat cu binele sau a luat-o razna!? Nu din cauza unei masini s-a dus la DNA si vine in fiecare vineri la Politia Campina sa dea cu subsemnatul?! O fi inceput sa-i placa si vrea sa se mute de tot la Politia Campina, dar la subsol?!
372 vizualizari 17 Jul 2024 22:42 Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs la Telega

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a anunțat, la ora 22.34, că a emis un mesaj RO-ALERT privind prezența unui urs în comuna Telega.

citeste mai mult
460 vizualizari 17 Jul 2024 20:46 Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Primim de la cititori. Parcare într-o intersecție din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă marți după-amiază la intersecția străzilor Castanilor și Primăverii.

citeste mai mult
540 vizualizari 17 Jul 2024 17:15 Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

Primăria a notificat constructorul pentru punerea în funcțiune a sistemului de climatizare de la Spitalul Municipal Câmpina

În urma unui control al inspectorilor Direcției de Sănătate Publică Prahova la Spitalul Municipal Câmpina a fost semnalată problema nefuncționării sistemului de climatizare, ceea ce duce la o căldură insuportabilă în saloane. 

citeste mai mult
1152 vizualizari 17 Jul 2024 11:56 Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Câte ambalaje din sistemul de garanție-returnare se strâng într-o lună la Câmpina? De ce riscă primăria sancțiuni de la Fondul de Mediu?

Sistemul de garanție-returnare, prin care consumatorii își pot preda ambalajele de plastic, aluminiu sau sticlă la automatele de colectare pentru a-și recupera garanția de 50 bani, a început să funcționeze din decembrie anul trecut.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV