Trei persoane au căzut în Lacul Bisericii. Au fost scoase de echipajele ISU și transportate la Spitalul Municipal Câmpina

Social (Categoria articolului)

O familie din Câmpina, doi adulți și un copil în vârstă de 9 ani au căzut în Lacul Bisericii în această după-amiază, în jurul orei 15.30. Mai multe persoane au văzut ce se întâmplă și au sunat la 112. La fața locului au ajuns echipajele de la ISU. Pompierii au intervenit cu o barcă pneumatică și au reușit să scoată din apă mai întâi copilul și bărbatul. Ulterior a fost scoasă și femeia, aici operațiunea fiind îngreunată de faptul că victima era prinsă în gheață. Toți trei au fost transportați la Camera de Primiri Urgență a Spitalului Municipal.

Din primele informații, cei trei sunt în afara oricărui pericol. Vom reveni. 

 

Detalii aici: Cele trei persoane care au căzut în Lacul Bisericii sunt în afara oricărui pericol

11000 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alexandru 03.02.2016 16:41 Si echipajele de la Ambulanta Prahova unde au intervenit??? in cosmos??? Eu cred ca si Ambulanta a intervenit si Politia si Jandarmeria, nu numai echipajele ISU! Ambulanta, Politia si Jandarmeria nu sunt Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta...
  • Naee 03.02.2016 18:51 Multumesc din suflet barbatului care a sarit in ajutor

Social

2621 vizualizari
21 ian. 2021 19:17

Vântul schimbării directorilor de școli nu afectează Câmpina

1 comentarii

Aproximativ 1.000 de directori de grădinițe, școli gimnaziale și licee din țară au fost schimbați în luna ianuarie 2021 în mai multe județe ale țării, inclusiv în Prahova, demers care a creat numeroase nemulțumiri în teritoriu. După cum a anunțat Ministerul Educației, este vorba despre directori numiți pe post cu detașare, iar inspectoratele școlare din județele respective i-au schimbat din funcții pentru că le-a încetat detașarea. Au fost înlocuiți cu alte persoane până la organizarea concursului pentru ocuparea postului.

2843 vizualizari
20 ian. 2021 19:43

Primarii municipiilor au obținut de la Guvern promisiunea degrevării bugetelor locale de o serie de cheltuieli

Asociația Municipiilor din România, structură din care face parte și Câmpina, primarul Alin Moldoveanu fiind și membru în Comitetul Director al AMR, a reușit să obțină de la Guvern promisiunea rezolvării unor probleme astfel încât bugetele locale să fie degrevate de anumite cheltuieli. De asemenea, Guvernul a acceptat propunerea AMR de transferare a unor bunuri (imobile și terenuri) din domeniul public sau privat al statului, către autoritățile locale.

Alte stiri recente

3 vizualizari
22 ian. 2021 18:38

Sportivii de la CSS "Constantin Istrati" Câmpina pot folosi, în sfârșit, microbuzul care le-a fost repartizat în 2015

În anul 2015, în urma unui parteneriat între Ministerului Dezvoltării și Ministerul Educației, 65 de microbuze Ford, cu 16 locuri, dintr-un total de 300, erau repartizate cluburilor sportive școlare din România, la insistențele ministrului de atunci al Sportului, Gabriela Szabo. La Câmpina, microbuzul a ajuns extrem de greu, pentru că Primăria întârzia trimiterea unui reprezentant care să preia vehiculul, cu toate insistențele celor două ministere. Un lucru definitoriu pentru administrația locală a ultimilor ani.

2041 vizualizari
22 ian. 2021 17:04

Accident în Câmpina. Patru mașini implicate, două garduri afectate, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital

Pe Strada Constantin Stere din Câmpina a avut loc vineri după-amiază, în jurul orei 16.30, un accident rutier destul de grav, în care au fost implicate patru autoturisme, au fost avariate două garduri, iar unul dintre șoferi a ajuns la spital.