CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

- Actualitate -

Bătaie de joc în formă continuată! Tribunalul Prahova a schimbat încadrarea în dosarul Adelei Pena de la omor la ucidere din culpă!

În urmă cu mai mult de doi ani, într-o seară de aprilie, un accident produs pe trecerea de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier șoca întreaga comunitate din Câmpina. Paul Dragomir, un copil de numai 17 ani, era spulberat de un bolid condus de Adela Pena, care nici măcar nu pusese piciorul pe frână! Băiatul - elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” - și-a pierdut viața pe loc.

A urmat o anchetă și destul de repede a început un proces în care Adela Pena era acuzată de ucidere din culpă. Un magistrat de la Judecătoria Câmpina a decis să schimbe încadrarea de la ucidere din culpă la omor, astfel că dosarul a ajuns la Tribunalul Prahova, instanța competentă pentru astfel de fapte. Pe 9 ianuarie 2024 a avut loc primul termen la Tribunalul Prahova, iar după audierea mai multor martori, pe 13 iunie, instanța a admis o cerere formulată de inculpată de schimbare a încadrării. Din nou! Un judecător a admis cererea, astfel că - probabil - dosarul se va întoarce la Judecătoria Câmpina, unde va continua cu acuzația de ucidere din culpă.
Acum, e posibil ca fiecare judecător în parte să aibă argumentele sale, dar este inuman să te joci cu viața unor oameni, care și așa au trecut printr-o tragedie. Până la luarea unei decizii definitive a unei instanțe va mai trece destul de mult timp. Oare acestea este sensul justiției din România?! Ar fi trist, extrem de trist...


14 Jun 2024 17:25 3140 vizualizari


Comentarii


  • 14.06.2024 20:46 diss Nimic nou sub soare, doar nu aveați încredere în justiția din România? Privilegii nemaivăzute, nemeritate pentru o castă care își bate joc de toți , bineînțeles pe bani mulți. Numai în pielea bieților părinți să nu fi!😪Un nou caz " 2 mai" tocmai a debutat și la Cămpina. România rămâne cea mai săracă și coruptă țară din UE.
344 vizualizari 24 Jul 2024 10:53 La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

La Câmpina, pe Strada Maramureș, un incendiu la o mașină a alarmat locuitorii din zonă

Miercuri, 24 iulie, puțin după ora 10.00, sirenele mașinilor de intervenție - pompieri și poliție, s-au auzit la intrarea pe Strada Maramureș dinspre Bulevardul Carol I.

citeste mai mult
162 vizualizari 24 Jul 2024 10:08 Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a lansat aplicația Prahova Trans

Consiliul Județean a anunțat lansarea oficială a aplicației Prahova Trans. Aplicația este disponibilă gratuit pentru descărcare din Google Play sau App Store.

citeste mai mult
496 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
765 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV