Agenția Sunrise Travel și-a lansat oferta 'Senior Voyage 2017' în fața clienților fideli din zona Câmpinei

Eveniment (Categoria articolului)

La Pensiunea Valdany din comuna Cornu a avut loc aseară un eveniment special, o petrecere destinată exclusiv seniorilor care fac parte din Programul 'Senior Voyage' al Agenției de Turism Sunrise Travel din Câmpina. În cadrul aceluiași eveniment a fost prezentată noua platformă online lansată de agenția câmpineană: www.sunrise-travel.eu.

Senior Voyage este un concept care prinde tot mai mult și în România și care înseamnă pachete turistice destinate persoanelor de peste 55 de ani. Prețurile pachetelor turistice sunt adaptate special pentru seniori, iar alături de aceste oferte speciale, seniorii beneficiază și de multe bonusuri. Mai mult, Agenția Sunrise Travel din Câmpina le oferă clienților fideli inclusiv câte o petrecere pentru a se cunoaște mai bine, pentru a socializa, pentru a-și împărtăși impresiile din călătorii, pentru a afla informații despre noile oferte turistice. O astfel de petrecere a avut loc aseară, la Pensiunea Valdany, peste 100 de persoane fiind prezente la acest eveniment.
După cum spuneam, cu această ocazie a fost prezentată și platforma online sunrise-travel.eu, dar și un produs nou - un voucher cadou care poate fi dăruit celor dragi, iubitori de vacanțe și locuri deosebite. De asemenea, a fost prezentată și oferta turistică pentru 2017 din Programul 'Senior Voyage', derulat de Sunrise Travel Câmpina în parteneriat cu Christian Tour, unul dintre cei mai mari tour-operatori de vacanțe din România. Sunt oferte pentru vacanță în țară și în străinătate, despre care puteți afla informații complete de la sediul Agenției Sunrise Travel sau de pe platformele online sunrise-travel.eu și seniorvoyage.eu.

8164 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • minion 08.08.2016 09:45 O actiune super reusita !

Eveniment

1199 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

1811 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

85 vizualizari
12 apr. 2024 15:14

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

212 vizualizari
12 apr. 2024 13:32

Gabriela Adelina Codreș, judecător la Secția Penală a Judecătoriei Ploiești, a fost desemnată președintele Biroului Electoral Câmpina

Zilele trecute a avut loc desemnarea președinților și locțiitorilor Biroului Electoral din fiecare localitate, inclusiv la nivelul județului Prahova.