Agenția Sunrise Travel și-a lansat oferta 'Senior Voyage 2017' în fața clienților fideli din zona Câmpinei

Eveniment (Categoria articolului)

La Pensiunea Valdany din comuna Cornu a avut loc aseară un eveniment special, o petrecere destinată exclusiv seniorilor care fac parte din Programul 'Senior Voyage' al Agenției de Turism Sunrise Travel din Câmpina. În cadrul aceluiași eveniment a fost prezentată noua platformă online lansată de agenția câmpineană: www.sunrise-travel.eu.

Senior Voyage este un concept care prinde tot mai mult și în România și care înseamnă pachete turistice destinate persoanelor de peste 55 de ani. Prețurile pachetelor turistice sunt adaptate special pentru seniori, iar alături de aceste oferte speciale, seniorii beneficiază și de multe bonusuri. Mai mult, Agenția Sunrise Travel din Câmpina le oferă clienților fideli inclusiv câte o petrecere pentru a se cunoaște mai bine, pentru a socializa, pentru a-și împărtăși impresiile din călătorii, pentru a afla informații despre noile oferte turistice. O astfel de petrecere a avut loc aseară, la Pensiunea Valdany, peste 100 de persoane fiind prezente la acest eveniment.
După cum spuneam, cu această ocazie a fost prezentată și platforma online sunrise-travel.eu, dar și un produs nou - un voucher cadou care poate fi dăruit celor dragi, iubitori de vacanțe și locuri deosebite. De asemenea, a fost prezentată și oferta turistică pentru 2017 din Programul 'Senior Voyage', derulat de Sunrise Travel Câmpina în parteneriat cu Christian Tour, unul dintre cei mai mari tour-operatori de vacanțe din România. Sunt oferte pentru vacanță în țară și în străinătate, despre care puteți afla informații complete de la sediul Agenției Sunrise Travel sau de pe platformele online sunrise-travel.eu și seniorvoyage.eu.

8173 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • minion 08.08.2016 09:45 O actiune super reusita !

Eveniment

1201 vizualizari
20 apr. 2024 22:28

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

1278 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

Alte stiri recente

1131 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

747 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.