Agenția Sunrise Travel și-a lansat oferta 'Senior Voyage 2017' în fața clienților fideli din zona Câmpinei

Eveniment (Categoria articolului)

La Pensiunea Valdany din comuna Cornu a avut loc aseară un eveniment special, o petrecere destinată exclusiv seniorilor care fac parte din Programul 'Senior Voyage' al Agenției de Turism Sunrise Travel din Câmpina. În cadrul aceluiași eveniment a fost prezentată noua platformă online lansată de agenția câmpineană: www.sunrise-travel.eu.

Senior Voyage este un concept care prinde tot mai mult și în România și care înseamnă pachete turistice destinate persoanelor de peste 55 de ani. Prețurile pachetelor turistice sunt adaptate special pentru seniori, iar alături de aceste oferte speciale, seniorii beneficiază și de multe bonusuri. Mai mult, Agenția Sunrise Travel din Câmpina le oferă clienților fideli inclusiv câte o petrecere pentru a se cunoaște mai bine, pentru a socializa, pentru a-și împărtăși impresiile din călătorii, pentru a afla informații despre noile oferte turistice. O astfel de petrecere a avut loc aseară, la Pensiunea Valdany, peste 100 de persoane fiind prezente la acest eveniment.
După cum spuneam, cu această ocazie a fost prezentată și platforma online sunrise-travel.eu, dar și un produs nou - un voucher cadou care poate fi dăruit celor dragi, iubitori de vacanțe și locuri deosebite. De asemenea, a fost prezentată și oferta turistică pentru 2017 din Programul 'Senior Voyage', derulat de Sunrise Travel Câmpina în parteneriat cu Christian Tour, unul dintre cei mai mari tour-operatori de vacanțe din România. Sunt oferte pentru vacanță în țară și în străinătate, despre care puteți afla informații complete de la sediul Agenției Sunrise Travel sau de pe platformele online sunrise-travel.eu și seniorvoyage.eu.

7737 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • minion 08.08.2016 09:45 O actiune super reusita !

Eveniment

110 vizualizari
28 mar. 2023 20:44

Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a unor pictori de dincolo de Prut

Vineri, 31 martie 2023, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana” din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

1426 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

Alte stiri recente

635 vizualizari
28 mar. 2023 21:22

Accident mortal pe DN1, în Prahova. Victima a fost lovită de o autoutilitară

Pe Drumul Național 1, în afara stațiunii Bușteni, un bărbat a fost surprins și accidentat de o autoutitară condusă de un tânăr în vârstă de 23 de ani, în timp ce se afla în traversarea părții carosabile. În urma impactului, pietonul a decedat, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

884 vizualizari
28 mar. 2023 18:20

A început construcția turnului pentru apă din incinta Spitalului Municipal Câmpina

În cadrul amplelor lucrări care se desfășoară la Spitalul Municipal Câmpina, de câteva zile a început și construcția turnului pentru apă.