Agenția Sunrise Travel și-a lansat oferta 'Senior Voyage 2017' în fața clienților fideli din zona Câmpinei

Eveniment (Categoria articolului)

La Pensiunea Valdany din comuna Cornu a avut loc aseară un eveniment special, o petrecere destinată exclusiv seniorilor care fac parte din Programul 'Senior Voyage' al Agenției de Turism Sunrise Travel din Câmpina. În cadrul aceluiași eveniment a fost prezentată noua platformă online lansată de agenția câmpineană: www.sunrise-travel.eu.

Senior Voyage este un concept care prinde tot mai mult și în România și care înseamnă pachete turistice destinate persoanelor de peste 55 de ani. Prețurile pachetelor turistice sunt adaptate special pentru seniori, iar alături de aceste oferte speciale, seniorii beneficiază și de multe bonusuri. Mai mult, Agenția Sunrise Travel din Câmpina le oferă clienților fideli inclusiv câte o petrecere pentru a se cunoaște mai bine, pentru a socializa, pentru a-și împărtăși impresiile din călătorii, pentru a afla informații despre noile oferte turistice. O astfel de petrecere a avut loc aseară, la Pensiunea Valdany, peste 100 de persoane fiind prezente la acest eveniment.
După cum spuneam, cu această ocazie a fost prezentată și platforma online sunrise-travel.eu, dar și un produs nou - un voucher cadou care poate fi dăruit celor dragi, iubitori de vacanțe și locuri deosebite. De asemenea, a fost prezentată și oferta turistică pentru 2017 din Programul 'Senior Voyage', derulat de Sunrise Travel Câmpina în parteneriat cu Christian Tour, unul dintre cei mai mari tour-operatori de vacanțe din România. Sunt oferte pentru vacanță în țară și în străinătate, despre care puteți afla informații complete de la sediul Agenției Sunrise Travel sau de pe platformele online sunrise-travel.eu și seniorvoyage.eu.

7494 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • minion 08.08.2016 09:45 O actiune super reusita !

Eveniment

1913 vizualizari
29 iun. 2022 21:08

Festivalul de Jazz-Rock de la Câmpina a ajuns la cea de-a X-a ediție

În perioada 5-7 august 2022, în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, va avea loc ediția a X-a a Festivalului de Jazz-Rock, organizat de Asociația Culturală Euro Jazz Rock și Primăria municipiului Câmpina, prin proiectul ”CâmpinArtelor”, adică fără niciun leu de la bugetul local.

2522 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

Alte stiri recente

194 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1115 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.