CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Administrația câmpineană își va angaja avocat pentru procesul privind anularea hotărârilor Consiliului Local legate de pasajul subteran

- Actualitate -

Administrația câmpineană își va angaja avocat pentru procesul privind anularea hotărârilor Consiliului Local legate de pasajul subteran

Asociația Câmpina Curată și Asociația pentru Câmpina au atacat în instanță hotărârile privind pasajul subteran, aprobate de Consiliul Local în celebra ședință din luna mai a acestui an, solicitând anularea acestora.

Vă reamintim că este vorba de hotărârile privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru zona centrală, aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru investiția respectivă și aprobarea parteneriatului cu Consiliul Județean Prahova pentru finanțarea contribuției Câmpinei la derularea acestui amplu proiect. De asemenea, vă reamintim că aceleași asociații au solicitat mai întâi instanțelor suspendarea acestor hotărâri, dar atât Tribunalul Prahova, cât și Curtea de Apel Ploiești au respins aceste solicitări de suspendare.
Acum, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina s-a aprobat un proiect al primarului Alin Moldoveanu privind contractarea unui avocat care să reprezinte atât Primăria Câmpina, cât și primarul și Consiliul Local în instanță în acest proces de anulare a hotârilor legate de pasajul subteran. De asemenea, s-a aprobat suma de 20.000 lei pentru asigurarea serviciilor unui avocat, pentru toate fazele procesuale.
Nimeni din Consiliul Local Câmpina nu a avut nimic de obiectat, chiar dacă nu toți consilierii au votat în favoarea acestui proiect.
Contractul pentru serviciile de reprezentare juridică va fi încheiat în ianuarie anul viitor, pentru a nu intra sub incidența prevederilor ordonanței ”austerității”. Primul termen în procesul de anulare a hotărârilor respective este 7 martie 2024.


04 Dec 2023 10:55 2261 vizualizari


Comentarii


  • 05.12.2023 06:33 diss Deci aberatiile primarului si ale consilierilor care doresc, interesati cu toti desigur, groapa neamului campinean vor fi sustinute in instanta de un avocat care va incasa o caruta de bani. De unde? Din bugetul local desigur, adica din banii contribuabililor. La fel si avocatul care va pleda in cazul radierii din cartea funciara, alta aberatie legislativa, a terenurilor unor firme private … si tot asa. Nimic notabil pentru aceasta administratie, cea mai slab pregatita, ever si dupa 16 ani pierduti cu administratia Tiseanu iata alti patru pierduti si ei .Intre timp Campina a ajuns un targ prafuit si plin de gropi iar situatia este cvasi- generala in toata Romania “ bine manevrata” de politrucii care o conduc.
2840 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
588 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
779 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
872 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV