Fundația Zamolxes derulează proiectul ”Câmpina activă prin TINEri”

Social (Categoria articolului)

Fundația Zamolxes continuă să ofere oportunități de dezvoltare a tinerilor și a comunității locale printr-un nou proiect menit să crească gradul de participare civică a tinerilor din comunitatea câmpineană.

”Câmpina activă prin TINEri” va reuni un grup de 25 de tineri cu vârste între 14 și 18 ani din comunitatea locală, într-o mobilitate de tineret ce se va desfășura la Vălenii de Munte, între 13-18 iulie. În timpul mobilității, tinerii vor învăța să lucreze împreună, vor dobândi noi cunoștințe legate de cetățenia activă și procesele decizionale direct de la consilierii locali din municipiul Câmpina și vor învăța din tainele teatrului de la persoane cu expertiză în domeniu.
Mobilitatea va fi urmată de un eveniment public, care se va desfășura pe data de 2 septembrie, în Câmpina. În cadrul acestui eveniment, cei 25 de participanți vor organiza o scenetă de teatru, prin care să reprezinte interesele tinerilor din Câmpina. În public vor fi prezenți și membri ai UAT Câmpina și ai Consiliului Local, iar la finalul scenetei se va purta un dialog deschis despre nevoile tinerilor câmpineni și posibilitatea reală a UAT Câmpina și a Consiliului Local de a le realiza.
”Câmpina activă prin TINEri” este un proiect cofinanșat de Comisia Europeană prin programul Erasmus+.

1895 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

44 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

1755 vizualizari
08 dec. 2023 18:00

Accident la Florești, pe DJ 720. Au fost implicate patru autoturisme

1 comentarii

Pe drumul județean 720, care leagă comuna Florești de DN1, înainte de intersecția cu drumul național, s-a produs vineri seară un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme în care se aflau în total șapte ocupanți.

Alte stiri recente

821 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1972 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.