CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

De ce atâta încrâncenare între aleșii locali câmpineni?

- Actualitate -

De ce atâta încrâncenare între aleșii locali câmpineni?

Participăm la ședințele Consiliului Local încă de când sediul Primăriei era pe Strada Mărășești. Sau, dacă vreți, dinainte ca Horia Tiseanu să fie primar. Adică, din mileniul trecut... Dar parcă niciodată nu am văzut atâta încrâncenare între aleșii locali ca în acest mandat. De ce oare?

Nu are nimeni pretenția ca membrii Consiliului Local să fie prieteni între ei. Probabil, nici nu ar fi prea sănătos... Dar de aici și până la o stare de ură, realmente, pe care unii nici măcar nu mai încearcă să o mascheze, pare cale lungă. În mandatele trecute era parcă mai multă relaxare, mai mult respect între aleșii locali, mai mult simț al umorului, ceea ce denotă, evident, și un nivel superior al inteligenței. Chiar dacă din punct de vedere politic, de multe ori, lucrurile au fost tensionate uneori, totuși, aleșii locali se respectau între ei (cu foarte mici excepții). Vă reamintim, spre exemplu, că au fost ani întregi în care nu a trecut niciun proiect venit din partea consilierilor PSD. Fără nicio explicație. Ba, mai mult, în ședința următoare, același proiect, cu alți inițiatori, de la alte partide, trecea fără nicio problemă... Au fost și perioade în care proiectele primarului Horia Tiseanu erau efectiv blocate atunci când PSD avea majoritate în Consiliul Local și cu greu se ajungea la o înțelegere. Dar niciodată consilierii locali nu au avut un comportament atât de ostil cum se întâmplă acum între taberele politice.
Remarci pline de ură, atitudini jignitoare, ieșiri ostentative din sală, cuvinte grele, neacademice... Din fericire, mai sunt și excepții, dar din păcate s-a ajuns ca la capitolul excepții să includem normalitatea. Oare chiar nu conștientizează unii dintre consilierii locali ridicolul situațiilor în care se pun? De ce atâta încrâncenare, de unde atâta ostilitate?! Este trist, foarte trist, că orașul care odată se mândrea cu titlul neoficial al celor mai mulți intelectuali raportat la mia de locuitori a ajuns să aibă asemenea aleși locali, să aibă o atmosferă atât de urâtă, de apăsătoare, de tensionată la ședințele Consiliului Local!
Există viață și dincolo de politică, iar funcțiile sunt trecătoare, poate asta ar trebui să înțeleagă aleșii locali de astăzi...


30 Oct 2023 08:52 1953 vizualizari


Comentarii






  • 30.10.2023 13:40 A.G De la Azuga de la granița cu Brașov până la București veți întâlni multa ura.Unii se hrănesc cu invidie asta este in ADN ul unora .Ii primește la liceu la Campina cu 3 și avem pretenții.Unii din acei absolvenți absolvă și liceul și ulterior și facultatea.Isi intemeiaza o familie.Stati liniștiți că Intr o zi vor rămâne doar pensionari in Campina,patronul român se plimba cu mașina de teren și angajatului ii da minim pe economie....de aceea rămâne aceasta țară depopulată.
  • 30.10.2023 11:14 diss Oameni mici, fără cunoștințe solide în niciun domeniu, fără realizări, zero la comunicare, se cred stâpănii orașului dar nu fac absolut nimic de trei ani, studii îndoielnice , orgolioși fără niciun temei...Iar ”cireașa de pe tort” este acest primar care în afară de scandaluri, șușanele, poze de pe la toate festivitățile și flori nu a făcut decăt să sfideze pe toată lumea..Principiul lui este simplu: divide et impera! Primarul merită cu prisosință un loc în parlament mai ales că se înscrie în ”trend” și posedă una bucată condamnare penală, încercare de mituire, cu suspendare bineînțeles. Doar știm ce ”justiție” este în România. Mai râu este că situația din Cămpina este valabilă în peste 80% dintre administrațiile locale iar Romănia a devenit o țară fără niciun viitor.
  • 30.10.2023 09:52 Andra Păi cum `de unde`… de la stăpâni. Stăpânii partidelor politice. Și `de ce`.. pentru că atât știu ei să facă: circ. Asta pe lângă blocarea fondurilor europene și oprirea dezvoltării orașului.
821 vizualizari 11 May 2024 21:03 S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

S-a tras la sorți ordinea candidaților câmpineni pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie 2024

La Biroul Electoral de Circumscripție Municipală nr. 2 Câmpina s-a tras astăzi la sorți ordinea candidaților pe buletinele de vot pentru alegerile locale din 9 iunie. La tragerea la sorți au participat membrii BEC și reprezentanți ai mai multor partide.

citeste mai mult
1706 vizualizari 08 May 2024 23:06 Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Primim de la cititori. Cu căruța la... supermarket!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine care ar putea intra în topul fotografiilor primite de la cititori în acest an.

citeste mai mult
2569 vizualizari 08 May 2024 22:09 Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

Primăria Câmpina anunță prelungirea unor restricții de trafic rutier

În urma ședinței Comisiei Municipale pentru Siguranța Circulației Rutiere, care a avut loc miercuri, 8 mai, Primăria municipiului Câmpina a anunțat prelungirea unor restricții de trafic rutier.

citeste mai mult
1670 vizualizari 08 May 2024 12:41 Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Primim de la cititori. Neglijență sau dispreț?

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă pe Aleea Zânelor, în spatele blocului 7ABC din centrul Câmpinei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV