Campanie de dezinsecție, la Câmpina, în perioada 28 iulie-2 august 2021

Actualitate (Categoria articolului)

În municipiul Câmpina a început, miercuri seară, cea de-a doua etapă de dezinsecție pentru combaterea țânțarilor și căpușelor, în parcuri și spații verzi. Prima etapă s-a desfășurat la sfârșitul lunii iunie - începutul lunii iulie. Dezinsecția este realizată de operatorul de salubritate, SC Floricon Salub SRL Câmpina și se efectuează cu echipamente specializate de stropire.

Potrivit Primăriei Câmpina, acțiunea de dezinsecția se desfășoară de la ora 19.00, în perioada 28 iulie-2 august, după următorul grafic:
28 iulie: zona Hotel Muntenia, Poșta Veche, BCR, pasajul de la ceas, Parcul Regele Mihai I, parcarea Spitalului Municipal, Parcul Trandafirilor (de la notariate), Parcul Durbac și parcul de la bazin-Câmpinița
29 iulie: Parcul Miorița, parcul de la Aleea Clopoței (PRAM), parcurile de pe Erupței, Orizontului, Bucea, Toma Ionescu, Rozelor, Progresului, Victoriei, parcul din zona Energopetrol, parcurile de la Lacul Bisericii și Lacul Curiacul
30 iulie: Bulevardul Culturii și parcul din această zonă, Parcul Prichindel (Rezervoarelor), parcul din Turnătorie, parcurile de pe B.P Hasdeu, Odobescu, Milcovului, Constantin Istrati
2 august: zona de agrement Fântâna cu Cireși și cartierul Uniunea Europeană
Programul stabilit de Primărie și Floricon Salub ar putea suferi unele modificări în funcție de condițiile meteo.

3159 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Catalin 28.07.2021 22:00 Bravo... După amiază caniculara, sa ne închidem copiii in casa. Puteau să facă asta după ora 23.00. Dar n-ai cu cine...

Actualitate

2083 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21. Ce s-a întâmplat?

1496 vizualizari
11 aug. 2022 16:12

Bărbat de 42 ani, din Câmpina, prins băut la volan, la Telega

1 comentarii

Noaptea trecută, la puțin timp după miezul nopții, polițiștii au oprit pentru control un autoturism pe DJ 100E, în localitatea Telega, pe drumul care asigură legătura cu municipiul Câmpina.

Alte stiri recente

293 vizualizari
11 aug. 2022 21:13

Mircea Baniciu cântă la Câmpina, în Parcul Regele Mihai I, sâmbătă, 13 august 2022

Mircea Baniciu susține cel de-al treilea concert din cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music" organizat de Casa de Cultură "Geo Bogza". Primul spectacol a avut loc pe 25 iunie, protagonist fiind Kempes (Ovidiu Ioncu), apoi al doilea concert, pe 23 iulie, a fost susținut de formația Semnal M. Mircea Baniciu va cânta sâmbătă, 13 august, de la ora 20.00, pe esplanada din Parcul Regele Mihai I. 

218 vizualizari
11 aug. 2022 20:24

PMP anunță că nu va vota proiectul de aprobare a PUZ-ului ce include și pasajul subteran

Partidul Mișcarea Populară Câmpina ne-a transmis un comunicat de presă, având ca subiect votul consilierilor acestei formațiuni politice pe cel mai discutat și disputat subiect - aprobarea PUZ-ului ce include și pasajul subteran. Iată comunicatul: