Concert caritabil. Trupa "Umbre Albe" cântă pentru familia Șoldan, din Melicești, a cărei casă a fost mistuită de flăcări

Eveniment (Categoria articolului)

Vă amintiți în mod cert de cazul familiei Șoldan, din satul Melicești, comuna Telega, căreia focul i-a distrus casa. Au reușit să salveze actele și câteva haine. O încercare grea, care i-a zdruncinat teribil pe acești oameni. Trei generații - Viorica și Cristian Șoldan, fiul lor și bătrânii. Acum, trebuie să o ia de la capăt, să construiască o casă nouă, într-o altă zonă, acolo unde au fost relocați, deoarece zona în care locuiau era predispusă și alunecărilor de teren. Începutul este greu, dureros. Și au nevoie de ajutor.

Printre cei care au decis să facă lucruri concrete pentru familia Șoldan se numără trupa "Umbre Albe" din Câmpina. Ștefan Balaș, liderul trupei, este prieten cu George, fiul familiei Șoldan. Așa s-a născut ideea unui concert caritabil, un concert care va avea loc pe 3 noiembrie 2018, la Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina, de la ora 18.00. Banii donați de public vor merge la familia Șoldan. Donația minimă - 15 lei, după cum au stabilit organizatorii. Evenimentul va fi organizat cu sprijinul Casei de Cultură și băieților de la Asociația "Roata de Foc".
"Umbre Albe" este o trupă tânără, care cântă rock și folk rock. Poate i-ați văzut pe scenă, la diverse evenimente organizate la Câmpina. "Umbre Albe" înseamnă: Ștefan Balaș (chitară și voce), Alexandru Bogatu (tobe), Rocsana Tătaru (chitară bass), David Istrate (chitară) și Andreea Motoroiu (pian). Ei au decis să cânte pe 3 noiembrie pentru familia Șoldan, impresionați de necazul prin care trece această familie. "Umbre Albe" vă așteaptă la Casa de Cultură din Câmpina, pentru a vă arăta solidaritatea cu niște semeni greu încercați.
Donații pentru familia Șoldan se pot face și în contul deschis la BCR (în lei): 
Titular cont: SOLDAN VIORICA ELENA
IBAN: RO94 RNCB 0208010255660015

4646 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1241 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2068 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

443 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

373 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.