Turneul de handbal feminin, ultima competiție sportivă din cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor

Sport (Categoria articolului)

Onoarea de a închide, din punct de vedere al evenimentelor sportive, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor a aparținut handbalului, secția de profil din cadrul CS Câmpina organizând un triunghiular la care au mai luat parte formațiile Transilvania Brașov și CSM Ploiești.

Echipele feminine de juniori IV ale celor trei cluburi s-au agrenat în partide viu disputate, un frumos spectacol sportiv pentru zecile de spectatori aflați în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina.
În cadrul acestui turneu s-au înregistrat următoarele rezultate:
CS Câmpina - Transilvania Brașov 17-28
CS Câmpina - CSM Ploiești 26-17
CSM Ploiești - Transilvania Brașov 15-26
În urma acestor rezultate, turneul a fost câștigat de formația brașoveană, urmată de fetele pregătite de Denisa Toma, ultima poziție revenind ploieștencelor.
La final, toți participanții au fost premiați de administrația locală.

1961 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

377 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

1051 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

Alte stiri recente

760 vizualizari
29 nov. 2023 10:52

Unul dintre panourile solare de la trecerile de pietoni din Câmpina este orientat spre... nord. Încă nu este fixat definitiv...

Relatam zilele trecute că pe artera principală a Câmpinei se lucrează la amplasarea stâlpilor pentru iluminatul trecerilor de pietoni, în cadrul unuia dintre cele trei proiecte de modernizare a iluminatului public din Câmpina derulate de administrația locală.

614 vizualizari
29 nov. 2023 08:51

În Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții. Câți bani se strâng anual din această taxă și din amenzile pentru nerespectarea ei?

Probabil că nu știe prea multă lume că, printre altele, la nivelul municipiului Câmpina există o taxă de acces auto pentru zonele cu restricții, taxă care variază în funcție de tonaj - de la 3,5 tone, la 5 tone și peste 7,5 tone.