Superliga B Prahova. CS Blejoi II - Sportul Câmpina 2-0. Câmpinenii ar fi meritat un punct

Sport (Categoria articolului)

Sportul Câmpina a făcut deplasare în fieful liderului Superligii B Prahova, ”satelitul” echipei CS Blejoi, din Liga a III-a, cu gândul de a obține un rezultat cât mai bun.

Jocul prestat de elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma a fost unul bun, chiar cu perioade de dominare, dar fără a concretiza, din păcate, pe tabela de marcaj. Mai mult, gazdele un reușit câte un gol în ambele reprize. O victorie cu 2-0 a blejoienilor, în pofida unui joc bun al câmpinenilor, care meritau cel puțin un egal.
Sportul Câmpina a aliniat următoarea formulă de start: C. Constantin - R. Coman, A. Coman, Rădulescu, A. Burlacu, R. Burlacu, Biro, Țigănuș, Corneanu, Ed. Constantin, Bej. Au mai intrat: Drăghici, Cafadaru, Dumitrache.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația CS Scorțeni Bordeni.
Iată și rezultatele înregistrate în etapa curentă:
Carpați Sinaia - Olimpia Cireșanu 1-0
AS Gherghița - Triumf Poiana Câmpina 1-4
Progresul Bucov - Petrolul Ologeni 2-1
Știința Albești - Unirea Teleajen 3-1
CS Câmpina - Viitorul Puchenii Mari 2-0
CS Scorțeni Bordeni - Avântul Tomșani 4-1
Brădetul Ștefești - CSO Mizil 0-1
AS Starchiojd a stat.
În clasament, echipele din zona Câmpina ocupă următoarele poziții: Triumf Poiana Câmpina - locul 2, cu 26 puncte; CS Câmpina - locul 11, cu 17 puncte; Sportul Câmpina - locul 12, cu 16 puncte.

3642 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1484 vizualizari
02 mar. 2024 19:47

Câmpineanca Antofița Mocanu, campioană națională la aruncarea greutății

În acest week-end, la București, în Sala ”Ioan Soter” a avut loc finala Campionatului Național de Atletism Masters. Printre sportivii aliniați la start s-a aflat și o câmpineancă - Antofița Mocanu, a cărei fiică, Patricia, îi calcă pe urme, fiind una dintre sportivele de mare perspectivă de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.

980 vizualizari
02 mar. 2024 17:16

Liga A Prahova. CS Brazi - CS Câmpina 1-1

Prima rundă a returului Ligii A Prahova a însemnat pentru CS Câmpina un meci dificil în deplasare, la Negoiești, în fața echipei CS Brazi.

Alte stiri recente

780 vizualizari
02 mar. 2024 18:37

La Câmpina, invitație la o întâlnire în care să se discute problemele animalelor de companie

1 comentarii

La finalul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 28 februarie, consilierul Cosmin Raț a lansat o invitație publică pentru o întâlnire în care să se discute un subiect care nu a mai fost abordat până acum, cel puțin la Câmpina, la nivelul administrației locale.

889 vizualizari
02 mar. 2024 17:57

Primim de la cititori. Șobolani, ziua în amiaza mare, pe bulevardul principal al Câmpinei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în cursul zilei de joi, 29 februarie 2024, la orele prânzului, pe Bulevardul Carol I, pe trotuarul cuprins între intersecțiile cu străzile Sondei și Maramureș.