Memorialul "Mihai Pastor", la ediţia a 21-a

Sport (Categoria articolului)

Sala de sport a Colegiului Tehnologic Energetic din Câmpina a găzduit joi, 5 noiembrie, ediţia a 21-a a Memorialului "Mihai Pastor", la baschet.

Memorialul "Mihai Pastor" la baschet a ajuns la ediţia a 21-a, devenind astfel manifestarea sportivă cu cea mai mare tradiţie din Câmpina. Au participat echipe masculine ale tuturor celor 5 unităţi de învăţământ liceal din Câmpina şi echipe feminine de la Colegiul Grigorescu, Colegiul Istrati şi Liceul Tehnologic Mecanic. Iniţial, era aşteptată şi o echipă de la Liceul "Mihai Eminescu" din Cimişlia, localitate din Moldova înfrăţită cu municipiul Câmpina, dar aceasta nu a mai putut ajunge din motive obiective.
Iată rezultatele înregistrate:
Feminin
Grigorescu - Istrati 23-4
Istrati - Mecanică 28-2
Grigorescu - Mecanică 20-0
Clasament
1. Grigorescu
2. Istrati
3. Mecanică
Masculin
Istrati - Mecanică 19-9
Gigorescu - Istrati 34-2
Energetic - Forestier 23-6
Grigorescu - Mecanică 37-10
Grigorescu - Forestier 28-14
Clasament
1. Grigorescu
2. Forestier
3. Istrati
4. Energetic
5. Mecanică
Echipele au fost recompensate cu diplome, cupe şi materiale sportive, competiţia fiind susţinută din punct de vedere financiar şi material de Consiliul Local Câmpina şi DJTS Prahova.
Vom reveni cu imagini.

4223 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

971 vizualizari
26 nov. 2020 11:26

Record național pentru înotătorul Darius Coman (Barracuda Câmpina) în proba de 100 m bras, la Campionatul Național de Cadeți

În perioada 22-29 noiembrie 2020, la bazinul olimpic din cadrul complexului de natație de la Târgoviște se desfășoară Campionatul Național de Cadeți 12-14 ani, competiție organizată de Federația Română de Natație și la care participă peste 200 de sportivi de la 42 de cluburi din țară. În proba de 100m bras - masculin, tânărul înotător Darius Coman, de la Clubul Barracuda Câmpina, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, timpul său (01:09:24) reprezentând nou record național.

3187 vizualizari
25 oct. 2020 17:46

Sebastian Strechioiu (Lido Câmpina), vicecampion național al clasei MX1 veterani, la finalul sezonului

În acest week-end, la Ciolpani, a avut loc ultima etapă a Campionatului Național de Motocros, la start aliniindu-se și patru sportivi de la Lido Câmpina - Sebastian Strechioiu (nr. 84), Marcel Vișoiu (nr. 71), Alexandru Oprescu (nr. 76), toți la clasa MX1 veterani, și Alin Pandele (nr. 58), la MX2 junior. A fost o etapă cu motive de bucurie pentru clubul câmpinean condus de fostul mare campion Cătălin Duță, Sebastian Strechioiu clasându-se în ierarhia finală pe locul al doilea și devenind astfel vicecampion național la MX1 veterani, o performanță extrem de prețioasă pentru motocrosul câmpinean.

Alte stiri recente

174 vizualizari
27 nov. 2020 17:58

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 27 noiemrbrie

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

256 vizualizari
27 nov. 2020 06:30

"Somăm PNL să înceteze atacurile mizerabile la adresa candidaților PSD Prahova!"

(P) Social-democrații prahoveni consideră că liberalii își acoperă disperarea prin atacuri la adresa principalilor adversari politici, motivul fiind acela că reprezentanții PNL "simt că șansele lor de a câștiga alegerile din 6 decembrie au scăzut considerabil".