Memorialul "Mihai Pastor", la ediţia a 21-a

Sport (Categoria articolului)

Sala de sport a Colegiului Tehnologic Energetic din Câmpina a găzduit joi, 5 noiembrie, ediţia a 21-a a Memorialului "Mihai Pastor", la baschet.

Memorialul "Mihai Pastor" la baschet a ajuns la ediţia a 21-a, devenind astfel manifestarea sportivă cu cea mai mare tradiţie din Câmpina. Au participat echipe masculine ale tuturor celor 5 unităţi de învăţământ liceal din Câmpina şi echipe feminine de la Colegiul Grigorescu, Colegiul Istrati şi Liceul Tehnologic Mecanic. Iniţial, era aşteptată şi o echipă de la Liceul "Mihai Eminescu" din Cimişlia, localitate din Moldova înfrăţită cu municipiul Câmpina, dar aceasta nu a mai putut ajunge din motive obiective.
Iată rezultatele înregistrate:
Feminin
Grigorescu - Istrati 23-4
Istrati - Mecanică 28-2
Grigorescu - Mecanică 20-0
Clasament
1. Grigorescu
2. Istrati
3. Mecanică
Masculin
Istrati - Mecanică 19-9
Gigorescu - Istrati 34-2
Energetic - Forestier 23-6
Grigorescu - Mecanică 37-10
Grigorescu - Forestier 28-14
Clasament
1. Grigorescu
2. Forestier
3. Istrati
4. Energetic
5. Mecanică
Echipele au fost recompensate cu diplome, cupe şi materiale sportive, competiţia fiind susţinută din punct de vedere financiar şi material de Consiliul Local Câmpina şi DJTS Prahova.
Vom reveni cu imagini.

5287 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

4365 vizualizari
19 sept. 2021 16:35

Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Petrolul Ologeni 2-0. Cel mai frumos cadou pentru ”Mara”

În ziua în care Mărgărint Ciobotaru, cunoscut în rândul microbiștilor câmpineni sub apelativul ”Mara”, împlinește 52 de ani, echipa sa, Sportul Câmpina, a jucat pe tern propriu cu Petrolul Ologeni. Și ce cadou ar fi putut fi mai frumos decât o victorie, astfel că elevii lui Marius Pălăncianu și Philip Basma s-au mobilizat și i-au făcut lui ”Mara” acest frumos cadou.

6309 vizualizari
19 sept. 2021 15:30

Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - AS Starchiojd 2-2. Remiza erorilor și incidente la final

Ceea ce se aștepta a fi un spectacol sportiv a fost umbrit de erorile individuale, care au dus la mrcarea tuturor celor patru goluri, dar și de incidentele de la finalul jocului, incidente provocate de jucătorii formației oaspete.

Alte stiri recente

1174 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1532 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.