Alin Moldoveanu candidează independent la Primăria Câmpina

Politică (Categoria articolului)

Despre o posibilă candidatură a lui Alin Moldoveanu la Primăria Câmpina, la alegerile locale din acest an, se vorbește de mai multă vreme, însă nu a existat nicio informație certă până în acest moment, ci doar tot felul de zvonuri, așa cum s-a întâmplat, de altfel, și în 2016. Ei bine, Alin Moldoveanu, în ultimele două mandate primar al comunei Poiana Câmpina, va candida la Primăria municipiului Câmpina la scrutinul din 27 septembrie 2020. Și va candida independent.

Pentru că propriul partid nu l-a vrut candidat la Câmpina, conducerea organizației județene a PNL mergând inițial pe mâna lui Horia Tiseanu și apoi executându-l pe acesta în favoarea unei alianțe cu USR-PLUS, dar și pentru că nu a dorit să treacă la altă formațiune politică, deși oferte au existat destule, Alin Moldoveanu a decis să candideze independent. “Consider că pot veni în fața câmpinenilor cu fruntea sus. Am fost și rămân un om simplu, care nu uită niciodată de unde a plecat și nici ceea ce a greșit,  care știe ce înseamnă munca și sacrificiile. În 2008, când am candidat la Primăria Câmpina, toate celelalte partide s-au unit împotriva mea, au format o alianță peste noapte și au avansat ideea că sunt un pericol pentru Câmpina, că din cauza mea Câmpina va fi izolată. Deși atunci nu priveam așa lucrurile, acum cred că mi-au făcut un bine. Experiența de la Poiana Câmpina mi-a prins foarte bine, am muncit mult, am învățat multe, am devenit mai matur și, cred eu, mai puternic. Am realizat multe la Poiana Câmpina și cred că pot face lucruri bune și pentru Câmpina, împreună cu oamenii, așa cum am făcut și la Poiana. Mă întorc acum să candidez la Câmpina nu doar pentru că îmi doresc eu asta, ci și pentru că am primit numeroase mesaje din partea unor locuitori ai municipiului în acest sens”, ne-a declarat Alin Moldoveanu.
Vom reveni cu un interviu cu Alin Moldoveanu pe tema celor două mandate de la Poiana Câmpina și candidaturii sale (independente) la funcția de primar al Câmpinei.

11936 vizualizari
14

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
 • The Mask 30.07.2020 12:17 Ups...surpriza !Niciodata nu a avut Campina asa lupta pentru primarie,dureri mari de cap la pesedeu Campina.Mai rasfirati!
 • Deni 30.07.2020 14:08 Ups.... un alt candidat independent...deghizat. Varianta PNL ascunsă. Deja avem 3 variante PNL. Ăștia se tem rău de PSD....HA....HA Eeee am mai invatat și noi ceva din politica romaneasca.
 • Petru 30.07.2020 15:26 Om tanar,energic,intreprinzator, motivat de dorinta de dezvoltare . A invatat administratie ,a invatat sa construiasca si sa coordoneze echipe. E bun .
 • Tudose Florin 30.07.2020 17:41 Stai acolo ..ai facu lucruri frumoase !
 • Campineanul 30.07.2020 18:13 Campinenilor nu va lăsați păcăliți asa ușor... De ce ar pierde un om primăria Poiana când știe ca nu are șanse sa câștige la Câmpina? Nu cumva și a băgat coada PSD ul și dl Cosma ca să mai rupă din voturile de pe dreapta?
 • Ady 30.07.2020 22:38 Stai la Poiana.Acolo e locul tău.
 • Biblioteca publică ,,Petru Cărare” Zaim 31.07.2020 09:26 Doamne ajută Dn.Alin Moldoveanu!
 • Florin Batu 31.07.2020 20:45 Nu are treaba Psd.Atat dl expert in strunguri de la Psd cat si Pitigoi vor fi out.Adica nu vor fi in top 3.Pe Tiseanu l au pacalit masiv la judet,spera la un loc prin Cj.Sa vezi ce vor rade Psd istii de la Ploiesti.Sau vor adormi aia prin sala...sau ambele varianteDl Moldoveanu va face fata si ca independent,si veti vedea consilierii pe viu la munca patriotica,mai se fac economii,in caz ca raman din cauza la n procese paguboase si a risipei bugetului pe prostii
 • Ioana Sandu 01.08.2020 16:38 Am admirat activitatea acestui domn în Poiana Câmpina și sper că va fi primarul Municipiului Câmpina. Câmpina are nevoie de viziune, de voluntariat, de inițiativă, de o imagine pozitivă. M-am născut, am crescut și mi-am păstrat casa în Câmpina, sperând într-o retragere aici. Aștept să regăsesc un oraș modern, cu manifestări culturale de amploare, cu o promovare a adevăratelor valori... Cu respect și speranță! Ioana Sandu
 • Elena 01.08.2020 17:09 Felicitari pentru decizie, Alin Moldoveanu! Sunt convinsa ca vei fi primarul Campinei!
 • Costel 01.08.2020 17:11 Alin Moldoveanu are cele mai mari sanse sa fie primarul Campinei! El o merita! Orasul o merita! Acum, dupa prarea mea, daca ar fi destespti, Briciu, Cucu, Florescu si cine o mai fi s-ar retrage pentru ca Alin sa poata catsiga in fata ”ciumei rosii”!
 • Iulia Tudrache 01.08.2020 20:04 Îmi place. Îți doresc mult succes! *
 • Alex Musat 07.08.2020 23:12 Imi pare rau ca eram minor in 2008 si eram in Spania.''Descalecatul lui Moldoveanu'' e cea mai buna sansa contra Psd.Poate reia concertele la Fibec.Sa aduca si niste formatii gen No Mercy,Ace of base,Hedaway,Dina Vass,garantat va fi piata Fibec full,strada blocata la prezentarea candidatilor sa stim pe cine votam.Si ca viceprimar sa fie ori dl Florescu sau dl Briciu.Pitigoi iese din socoteli la fel si Psd partid nociv in era capitalista.
 • Valentina 08.08.2020 11:50 Felicitări!

Politică

2546 vizualizari
17 nov. 2021 19:00

PNL Câmpina dorește să discute cu toate partidele din Consiliul Local pe tema bugetului 2022 pentru investiții

1 comentarii

Inițiativa îi aparține președintelui PNL Câmpina, Marian Nistor, și a fost prezentată mai întâi în cadrul ședinței de marți seară a Biroului Politic Local al acestei formațiuni politice. Liberalii vor să discute cu toate partidele din CL Câmpina despre investițiile care ar putea fi incluse în bugetul local pentru anul viitor.

2554 vizualizari
09 nov. 2021 19:39

PMP Câmpina donează pensionarilor un pachet sanitar

PMP Câmpina este aproape de oamenii cu venituri mici, în aceste timpuri grele, de pandemie. Liderii organizației PMP își exprimă compasiunea față de nevoile pensionarilor și donează câte un pachet sanitar, atât de necesar pentru prevenirea și combaterea covid 19.

Alte stiri recente

668 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

209 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a.