Alice Botoacă: ”Aducem Clubul Copiilor Câmpina la nivelul anului 2023”

Interviuri (Categoria articolului)

Directorul Clubului Copiilor Câmpina, profesor Alice Botoacă, a fost invitata noastră în cadrul unei emisiuni în care am discutat despre trecutul, prezentul și viitorul Clubului Copiilor din Câmpina, instituție care derulează activitatea a 12 cercuri, cu tot atâtea cadre didactice, precum și cu peste 800 de copii din Câmpina și localitățile limitrofe. În plus, relativ recent, Clubul Copiilor din Câmpina gestionează și activitatea instituției similare de la Breaza.

Alice Botoacă se află la conducerea Clubului Copiilor din Câmpian din octombrie anul trecut, atunci când a fost numită în această funcție de Inspectoratului Școlar Județean, după ce fostul director, Gabriela Popa, a demisionat.
”Primuș și cel mai important lucru pe care l-am făcut a fost de a uni colectivul și de a-i convinge pe toșți colegii mei că trebuie să fim uniți, să tragem toți în aceeași direcție, pentru că doar așa putem avea succes fiecare în parte, dar și în ansamblu, ca instituție”,. ne-a precizat Alice Botoacă momentul începerii mandatului său. ”În plus, am avut șansa ca încă de la început să avem toate controalele posibile. Și pe toate le-am trecut cu brio”, a mai adăugat Alice Botoacă.
Un subiect mai delicat a fost cel finanțării Clubului Copiilor, mai ales că se discută de un posibil transfer al acesto rintsitușții de la Ministerul Educației către administrațiile locale.
De asemenea, interlocutoarea noastră a vorbit despre proiectele aflate în derulare, dar și despre proiectele viitoare, punctul comun fiind acela că ”prin toate ceea ce facem vrem să aducem Clubul Copiilor Câmpina la nivelul anului 2023, atât din punct de vedere al relațiilor soci-umane din acest colectiv, dar și din punctd e vedere al dotărilor, pentru că, din păcate, cel puțin în ultimii 15 ani, aici nu prea s-a mai investit nimic”, a mai spus Alice Botoacă.
Urmăriți intregral emisiunea cu directorul Clubului Copiilor Câmpina, profesor Alice Botoacă, pentru că merită!

2356 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2050 vizualizari
06 sept. 2023 20:05

Scurt și la... subiect, cu antrenorul Roberto Opatchi

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

3007 vizualizari
24 aug. 2023 19:35

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

1 comentarii

După cum v-am anunțat la momentul prezentării sale în funcția de comandant al Poliției Câmpina, comisarul șef Florian Vlădan ne-a oferit în exclusivitate un scurt interviu.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.